Įkraunama...
Įkraunama...

Svečiuose pas 2005m. Klaipėdos rudeniukus,

QUOTE(Prula @ 2013 03 25, 16:50)
Baltike, šaunuolė, užmačiau tave vietiniam Kretingos laikrašty  thumbup.gif  Ir iš kur pas tave tiek rankų, tiek laiko ir tiek idėjų su 4 vaikais  doh.gif  man 2 jau atrodo viršnormis laiko atžvilgiu lotuliukas.gif

Kaip gyvenat, atostogaujat? Mergas pas močiutę išsiunčiau.... kaifuoju...  cool.gif

bigsmile.gif Prula> įmesk nuorodą, norim ir mes paskaityt ax.gif

Maniškė atostogauja pas tėtį, užtat pas mus svečiuose mano jaunėlis brolis. Tai kasdien suku galvą, kuom užimti paauglį berną doh.gif Kai pagalvoju, kad namie greit turėsiu du paauglius swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(anike @ 2013 03 25, 18:30)
bigsmile.gif Prula> įmesk nuorodą, norim ir mes paskaityt  ax.gif

Tai kad skaiciau ir foto uzmaciau spauzdintoj spaudoj ax.gif
Atsakyti
Šaunuoliai vaikučiai 4u.gif

Motiejus wub.gif

Mano abu padaužiukai namie su tėčiu karaliauja, o aš dirbu dirbu dirbu doh.gif nemaniau, kad taip sunku bus grįžti ax.gif

Maniškė labiausiai mokykloj nemėgsta šokių lotuliukas.gif , vis turiu aiškinti, kad tai ne būrelis , o pamoka doh.gif
Buvo susodinta su berniuku, kuriuo vis skundės tai teko mokytojos prašyt kad persodintų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrina @ 2013 03 27, 10:49)
Mano abu padaužiukai namie su tėčiu karaliauja, o aš dirbu dirbu dirbu  doh.gif nemaniau, kad taip sunku bus grįžti  ax.gif

Maniškė labiausiai mokykloj nemėgsta šokių  lotuliukas.gif , vis turiu aiškinti, kad tai ne būrelis , o pamoka  doh.gif
Buvo susodinta su berniuku, kuriuo vis skundės tai teko mokytojos prašyt kad persodintų  ax.gif

4u.gif te baliončiką už vargus darbe..Numanau, kad namie pasilikt tikrai maloniau mirksiukas.gif Aš vis ieškau savęs ir bandau generuoti mintis naujai veiklai, kad tik nereiktų grįžt darban į Nidą doh.gif

Augustė irgi nemėgsta mokyklinių šokių -sako, kad ten tik straksi ir polkas šoka. O va treniruotes mėgsta - dar grįžus namo po kambarius zylioja čia čia žingsneliu hihihi.gif arba klausosi muzikos ir spėlioja, kuriam šokiui tiktų doh.gif

Dėl persodinimo: aš irgi įsikišau, kai sužinojau, kad panelė princesė iš maniškės reikalaudavo keistų dalykų. Dabar sėdi su berniuku, tai nesiskundžia. Kaip supratau, Augustė jam susakė sąlygas, kokia tvarka turi būti užu stalo doh.gif
Atsakyti
Amrina, sekmės darbuose 4u.gif

Kas galėtų pasakyt, ar mamadieniai priklauso tik vienam iš tėvų, ar gali abu tėvai tą patį mėnesį imti po mamadienį g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Maniškiams atostogos, o man galvos skausmas, maisto palikti, veiklą kokią sugalvoti doh.gif doh.gif

Baltike prašom pasigirti savo pasiekimais 4u.gif 4u.gif

Aš kaip ir Anike taip ir dairausi kur čia išvažiavus, kolkas artimiausia kelionė tik iki Vilniaus nusimato thumbup.gif thumbup.gif

Gita, tau dabar suprantama, kad kelionių nesinori lotuliukas.gif nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jau lyg žada atšilimą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Saulei irgi nepatinka mokykloje šokiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2013 03 27, 13:53)
Amrina, sekmės darbuose  4u.gif

Kas galėtų pasakyt, ar mamadieniai priklauso tik vienam iš tėvų, ar gali abu tėvai tą patį mėnesį imti po mamadienį  g.gif

abu gali imti po mamadieni.
Sveikos matau visi tik auga, smagu ir džiugu. aš čia retas paukšti, bet kartai įlendu tik nevisada parašau blush2.gif
Gražių artėjančių švenčių 4u.gif
Atsakyti
Matau lyg numiręs forumas.
Kiba žiemos miegu užmigote.

SOS reikia skubios pagalbos, mano vyrukas darželyje bus gaidelis reikia kostiumo. gal yra idėjų kaip ji suraityt, nes kolkas nerandų nieko. Į nuoma žiūrių, bet lyg kiek žiūriu klp tokių kostiumų nėra arba didesniems vaikams.
Būsiu dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Labukas,
Ne, gaidelio kotiumo neturiu, bet turiu gimusį gaidelio metais biggrin.gif . Paskutiniu metu mano gaidelis labai mandravoti pradėjo g.gif , maivosi, durimis patranko doh.gif
Kas dėl mokslų, tai maniškė nenori dalyvauti nei kengūroje, aplamai jokiame konkurse.
Kaip su mokslais, tai daugmaž kaip ir daugumai, kaip suprantu pirmūnė nėra, bet ir neperistukinas. Diktantai prastokai sekasi paskutiniu metu (matai panelytė nespėja, kai diktuoja smile.gif ), matematika gerai sekasi. Šokių pamokų nelabai nori.
Na dabar atostogos, tai knygeles skaito, kurias uždavė. Bet rašyti nelabai nori.

Gita, fainos naujienos wub.gif , tikriausiai taip ir bus kaip matė ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jurma @ 2013 04 03, 15:22)
Gita, fainos naujienos  wub.gif , tikriausiai taip ir bus kaip matė  ax.gif .

Aha, buvome vėl echoskopijoje, tai patvirtino ir man parodė, kad įsitikinčiau biggrin.gif .
Papildyta:
Eisit į atvelykį?
Atsakyti
Laba diena gilią žiemą 4u.gif

Gita, mes su tavim tradiciškai susimatysim atvelykio šventėje 4u.gif 4u.gif

Saulė šiandien patenkinta išėjo į mokyklą, sakė neatsimenu kaip ten pamokos vyksta biggrin.gif biggrin.gif

noriu į pirtį arba pirštelių

Ju
Atsakyti
QUOTE(uogele @ 2013 04 05, 13:04)
Laba diena gilią žiemą 4u.gif

Gita, mes su tavim tradiciškai susimatysim atvelykio šventėje 4u.gif  4u.gif

Saulė šiandien patenkinta išėjo į mokyklą, sakė neatsimenu kaip ten pamokos vyksta biggrin.gif  biggrin.gif

noriu į pirtį arba pirštelių
Ju

Piršteliai gera idėja thumbup.gif Ir greičiau susiorganizuosim nei į pirtį rolleyes.gif
Gal jau pagaliau atšils ax.gif
Atsakyti