Įkraunama...
Įkraunama...

Svečiuose pas 2005m. Klaipėdos rudeniukus,

QUOTE(Baltike @ 2013 02 28, 15:37)
Aha, antras mėnuo. ax.gif O Tu gal irgi ten?

Pasigirsiu - Martynas bus Kretingos kovo 11-osios šventinio koncerto vedančiuoju. Vis krenta jis kažkur kažkam į akį biggrin.gif ...

Nea, aš tik pietauju ten kiekvieną dieną.

Martynas šaunuolis. Drąsus vaikis 4u.gif . Maniškiai tai mandrūs kur nereik.
Atsakyti
Su mūsų diena 4u.gif user posted image

Atsakyti
Su mūsų diena !!!
Atsakyti
Sveikinam Šarūną su pirmuoju gimtadieniu biggrin.gif Jau tikras bernužėlis wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikinimai ir nuo mūsų Šarūnui 4u.gif ir jo mamytei 4u.gif
Atsakyti
Ir mes jungiames prie sveikinimu Šarunui 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
doh.gif Oho, kaip greitai laikas bėga.
Sveikiname ir mes Šarūną su 1gimtadieniu 4u.gif

Kaip gyvenate, kaip vaikučiams mokykloje sekasi?
mes gyvename neblogai, siaubingai laukiame pavasario, nes jau atsibodo kiekvieną rytą žiūrėti į termometrą ir matyti jame minusą doh.gif
Atsakyti
Aš jau labai laukiu šiltų orų. Kažkaip įsisirgau verysad.gif . Gerklę šiandien vėl peršti.

Titui mokykloje labiausiai nesiseka (pagal jį) muzika doh.gif . Svarbiausia, kad padėt abu su tėčiu nelabai kuom galim. Į natų sąsiuvinį žiūrim kaip ožiai į naujus vartus blush2.gif . Aš tik smuiko raktą atsimenu. Ėjau pas mokytoją. Tai ji sakė, kad visai normaliai jam sekasi. Nei labai geriau, nei labai blogiau nei kitiems. Nu bet maniškis iki ašarų su ta muzika... doh.gif
Atsakyti
Labukas,

ech, ir kur tas pavasaris užstrigo? Su MB šnekam, kad reik kalendorių perdaryt, nes visu mėnesiu pasislinko orai - rugsėjį dar vasara, o kovą dar žiema ...

Mums sekasi puikiai: Augustė skina laurus konkursuose (Saugaus eismo, šokių). Pasidarė savarankiška - pati į užsiėmimus autobusu nuvažiuoja. Telieka pasiimti vakare - vis sumažėjo man važinėjimų, nes Motiejų tenka kartu vežtis. Kartais nespėji nusirengti, kaip vėl reik važiuot..
Sezoninio gripo išvengėm, o anginos ne. Praeitą savaitę išbuvo namie, o šią kažkaip keistai mokslai vyksta - net dvi netradicinio ugdymo dienos išpuola, paskui atostogos, tai realiai šį mėnesį nebus kada ir mokytis doh.gif
Motiejus auga kaip ant mielių - per akcijas užsipirkau sauskelnių, o po savaitės paaiškėjo, kad jau reikia vienu dydžiu didesnių doh.gif Žodž, vaikiui dar tik 3 mėnesiai, o jau 7300 g sveriam ax.gif

O kaip jūsų nuotaikos ir reikalai? Gal kas ruošiasi lėkt kur atostogaut? Įmestų fotoreportažą, pasidžiaugtume nuotraukomis ax.gif Mano sesuo Kipre praktiką atlieka, tai kasdien įmeta foto - paganome akis ir laukiame vasaros, keliausime ir mes ūgtelėję rolleyes.gif
Pasirodome, kaip užaugome smile.gif
user posted image
Atsakyti
Augustė šaunuolė 4u.gif
O Motiejus auga tikrai greitai thumbup.gif .

Ale kokie žmonės vis tik skirtingi. Aš visiškai netrokštu keliauti. Man kančia, kol iki Mažeikių nuvažiuoju doh.gif . Sėslūs mes. Na po Lietuvą pasimalame šiltesniuoju metu, bet kur toliau, tai schmoll.gif .
Atsakyti
Baltike, šaunuolė, užmačiau tave vietiniam Kretingos laikrašty thumbup.gif Ir iš kur pas tave tiek rankų, tiek laiko ir tiek idėjų su 4 vaikais doh.gif man 2 jau atrodo viršnormis laiko atžvilgiu lotuliukas.gif

Kaip gyvenat, atostogaujat? Mergas pas močiutę išsiunčiau.... kaifuoju... cool.gif
Atsakyti