Įkraunama...
Įkraunama...

Svečiuose pas 2005m. Klaipėdos rudeniukus,

Labuka,

pas mus irgi šiandien mokykloj švęs 100 dienį. Beje, mūsų mokykloj tradicija, geriausius mokinius į garbės lentą kabint. Maniškė pateko, bet labai nesureikšminu - va, kai kokioj 8 klasėj pateks, tada pasidžiaugsim ir pagirsim rimčiau rolleyes.gif

QUOTE(Amrina @ 2013 02 22, 09:41)
Aš jau morališkai ruošiuos į darbą grįžt, sunku mus mažių palikt  verysad.gif

Kaip greit tas laikas bėga - atrodo neseniai laukėm iš tavęs žinių apie mažiulį doh.gif

Ko norėt, jau Motiejukui tuoj stuktels 3-ias mėnuo, žiema tuoj baigsis, su kiekvienu mėnesiu vis lengviau darosi. Dabar pas mus čiulpimo etapas - viską burnon traukia - pažindinasi su aplinka doh.gif
Atsakyti
O man tos garbės lentos... tai toks sovietinis prisiminimas. biggrin.gif Aišku tėvams smagu ir sveikinu patekusius 4u.gif .
Pas mus internetiniame pusl. paskelbtos pavardės geriausiai besimokančių. Kažkaip kaip sykis visos mergaitės tos, kurių mamos beveik kiekvieną dieną eina į mokyklą, dažnai bendrauja su mokytoja ir t.t. lotuliukas.gif Kažkodėl nenustebau.
Na nedirbsiu, gal ir aš dažniau nueisiu mokytoją "pašnekinti", žiūrėk gal ir į garbės lentą papulsim. lotuliukas.gif
Aišku juokais aš čia 4u.gif .
Atsakyti

Pas mus nėr tos garbės lentos, man užtenka,kai po trimestro rezultatų maniškė užvertusi nosį vaikščiojo doh.gif Užtenka manau ir taip tos garbės rolleyes.gif

Del simtadienio, pas mus matyt dar neatejo biggrin.gif Arba nesvenciama.
Atsakyti
Gita> taip atrodo, kad turėsi laiko tongue.gif . Aš po Motiejaus gimimo tik dabar pirmą kartą nuėjau - per atvirų durų dieną doh.gif Pirmą mėnesį išvis iš namų išlįst negali, kai tokia žiema už lango..
Atsakyti
Smagu kai vaikam sekasi ir tikrai reikia džiaugtis ax.gif Paskatinimai buvo visada ir tikrai manau , kad jų reikia, o kaip kitaip smile.gif
Negi jūs kai buvot pradinukės, nesistengėt būt pirmokės ir nevaikščiojot pakelta galva biggrin.gif
Bus dar laiko ir ašarėlę tiem vaikam nubraukt ir tų nesėkmių dar nemažai, tegu džiaugias sėkminga pradžia rolleyes.gif

O kas liečia tas "įkyruoles" mamas, tai kiekvienai savo manau irnesakyk.gif , aš taip negalėčiau, žiūriu pagal aplinkybes ir manau, kad kištis reikia, kai to tikrai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2013 02 22, 11:54)
Pas mus nėr tos garbės lentos, man užtenka,kai po trimestro rezultatų maniškė užvertusi nosį vaikščiojo  doh.gif Užtenka manau ir taip tos garbės  rolleyes.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif matyt tavoji šustresne, manoji tai arba nesupranta, kad ji gerai mokosi, arba pati nesureikšmina, kažkaip ji santuri pas mane ax.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Saule ne ne kengura sprende, siap testus is knygyno, esu nupirkusi tai per atostogas, kad turetu ka veikti, rasineja thumbup.gif
Kenguroje Saule isisgando dalyvauti, kai mokytoja pasake, kad bus antroku uzduotys... 4u.gif
sekmes kas dalyvaujat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrina @ 2013 02 22, 20:28)
Smagu kai vaikam sekasi ir tikrai reikia džiaugtis ax.gif  Paskatinimai buvo visada ir tikrai manau , kad jų reikia, o kaip kitaip  smile.gif
Negi jūs kai buvot pradinukės, nesistengėt būt pirmokės ir nevaikščiojot pakelta galva biggrin.gif
Bus dar laiko ir ašarėlę tiem vaikam nubraukt ir tų nesėkmių dar nemažai, tegu džiaugias sėkminga pradžia  rolleyes.gif

Ne tai aišku, kad reikia vaikus skatinti ir pagirti už gerą mokslą drinks_cheers.gif .
Atsakyti
O mano pirmokėlio mokytoja labai diskretiška: vaikų rezultatai garsiai nėra lyginami, nekalbant jau apie jokias garbės lentas ar internetinius geriausiųjų sąrašus. Pusmečio rezultatai buvo aptariami su kiekvieno vaiko tėveliais atskirai, bendram įsivaizdavimui apie savo vaiko lygį klasės atžvilgiu gavome pasižiūrėti į testinių įvertinimų suvestinę be pavardžių. (Bet tie testiniai įvertinimai visos klasės labai aukšti.) O kasdienybėje vaikai ir mokytoja turi savo vertinimo/skatinimo sistemą: renka bitutes, riešutėlius ir dar kažką ten, karūnuoja juos (už išskirtinius pasiekimus, žinias), praranda už nepadarytas užduotis. Elgesį koreguoja teisėjo, policininko ir pan. titulais, gaunamais už gerus poelgius ir prarandamais už blogus. Bet iš Martyno suprantu, kad pats vaikas į visa tai žiūri, kaip į labai smagų žaidimą ir tiek.
Atsakyti
Baltike, ar gali būti, kad tavo vyrą mačiau Klaipėdos medienoj? Dirba ten?
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2013 02 28, 13:57)
Baltike, ar gali būti, kad tavo vyrą mačiau Klaipėdos medienoj? Dirba ten?

Aha, antras mėnuo. ax.gif O Tu gal irgi ten?

Pasigirsiu - Martynas bus Kretingos kovo 11-osios šventinio koncerto vedančiuoju. Vis krenta jis kažkur kažkam į akį biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2013 02 28, 14:37)
Aha, antras mėnuo. ax.gif O Tu gal irgi ten?

Pasigirsiu - Martynas bus Kretingos kovo 11-osios šventinio koncerto vedančiuoju. Vis krenta jis kažkur kažkam į akį biggrin.gif ...

4u.gif sveikinimai būsimam renginių vedėjui smile.gif Smagu, kai mūsų vaikai apdovanoja savo pasiekimais wub.gif
Atsakyti