QUOTE(irmulia @ 2013 02 18, 10:16)
Mergeliukės, tai kad meniu nesudarinėju
Jūs pradėkite nuo paprastų derinių
gal būt pradžioje Jums maistas pasirodys prėsko skonio, bet vėliau pripratus, pajusite tikrojo maisto skonį ir nebereikės jokių ten majonezų, kečiupų, vegetų ir pan. chemijos privarytų, gliutomato ir pan. priedų, kurie tik slopina skonio receptorius ir kurių dėka mes net nepajuntame sveiko sotumo jausmo
pusryčiams rinkitės vaisius ar sultis ( aš visada pusryčiauju tik vaisiais, ir tik, extra atveju labai retai renkuosi ką kita, kai vaisių nėra po ranka) priešpiečiams - irgi vaisiai .
Pietūs turi būti sotūs - mėsytė ( geriau virta garuose ar kepta sausai orkaitėje be papildomų kitų riebalų ) žuvytė (irgi geriau, kad būtų paruošta natūraliai , naudojanttik natūralius praskonius ) su dauuuug daržovių (įvairios gali būti būti : kartais žalios termiškai neapdorotos, kartais apvirtos, ar virtos garuose)
taip pat kokių grūdinių ankštinių patiekalai, su dauug daržovių
Apskirtai vaisiai ir daržovės turi sudaryti didesnę dalį maisto raciono per dieną
vakarienei - stengiuosi rinktis irgi lengvą maistą
Dėl persivalgymo, kai pradėjau, tai maistas pas mane būdavo tik iki 18 val. ooo taip, eidavau miegoti nekokia nuotaika
(nes visada buvau pripratusi nakčiai priskimšti, o čia tekdavo tuščiu skrandžiu užmigti) po to greitai pripratau prie tokio režimo
Dabar vakarienė nusikėlusi iki max 19-20 val.
Pagal save galiu pasakyti, jei nepavalgau laiku ( yra režimas : papietauti privalau būtinai iki 13 val., nes vėliau bus negerai) tada taip, vakare gali grėsti persivalgymu.
Taip pat reikėtų rinktis sočius pietus, kad vakare tik lengvai užkąsti, kam mums vakare daug energijos, juk taip ar taip einame miegoti
vaisių derinimas tarpusavyje paprastas - geriau valgyti atskirai, po tam tikros pertraukos ( yra surašyti laiko tarpai) o melionus - reikia iš vis kaip atskirą maistą valgyti
dėl mitybos įpročių pakeitimo visam gyvenimui- galiu iš patirties pasakyti, kai pamatysite rezultatus ( o juos visada galima pasiekti laikantis maisto derinimo principų) , daugiau nekils noro sugrįžti prie senų motybos įpročių, nes suprasite, kad prastas maistas "drožia" mūsų organizmą, sveikatą, savijautą įtakoja energijos kiekį, odos, plaukų, nagų būklę, nuotaikų svyravimai ir t.t.t.



pusryčiams rinkitės vaisius ar sultis ( aš visada pusryčiauju tik vaisiais, ir tik, extra atveju labai retai renkuosi ką kita, kai vaisių nėra po ranka) priešpiečiams - irgi vaisiai .
Pietūs turi būti sotūs - mėsytė ( geriau virta garuose ar kepta sausai orkaitėje be papildomų kitų riebalų ) žuvytė (irgi geriau, kad būtų paruošta natūraliai , naudojanttik natūralius praskonius ) su dauuuug daržovių (įvairios gali būti būti : kartais žalios termiškai neapdorotos, kartais apvirtos, ar virtos garuose)
taip pat kokių grūdinių ankštinių patiekalai, su dauug daržovių

Apskirtai vaisiai ir daržovės turi sudaryti didesnę dalį maisto raciono per dieną

vakarienei - stengiuosi rinktis irgi lengvą maistą

Dėl persivalgymo, kai pradėjau, tai maistas pas mane būdavo tik iki 18 val. ooo taip, eidavau miegoti nekokia nuotaika


Pagal save galiu pasakyti, jei nepavalgau laiku ( yra režimas : papietauti privalau būtinai iki 13 val., nes vėliau bus negerai) tada taip, vakare gali grėsti persivalgymu.
Taip pat reikėtų rinktis sočius pietus, kad vakare tik lengvai užkąsti, kam mums vakare daug energijos, juk taip ar taip einame miegoti

vaisių derinimas tarpusavyje paprastas - geriau valgyti atskirai, po tam tikros pertraukos ( yra surašyti laiko tarpai) o melionus - reikia iš vis kaip atskirą maistą valgyti

dėl mitybos įpročių pakeitimo visam gyvenimui- galiu iš patirties pasakyti, kai pamatysite rezultatus ( o juos visada galima pasiekti laikantis maisto derinimo principų) , daugiau nekils noro sugrįžti prie senų motybos įpročių, nes suprasite, kad prastas maistas "drožia" mūsų organizmą, sveikatą, savijautą įtakoja energijos kiekį, odos, plaukų, nagų būklę, nuotaikų svyravimai ir t.t.t.

Labai aciu
