Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 4

QUOTE(irmulia @ 2014 04 06, 22:54)
Nea  schmoll.gif  tai vis tik keptos bulves, sunkus maistas virskinimui,  tuo lab jei dar grietines salia prisikraunama  biggrin.gif

O sausai keptos bulves su lupena orkaiteje +salia kalnas svieziu darzoviu =prasom kirsti i sveikata  mirksiukas.gif

Aisku smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labukas, mergaites, as vis pas jus bandau ir bandau patekti ir niekaip nepatenku. Mano ugis 165, svoris 76,5 po dvieju grikiu dietos dienu, tiksliau as bandau issivalyti organizma. O ryt bus galutinis rezultatas po triju dienu. Nebegaliu bet kaip gyventi, noriu jaustis gerai ir lengvai. O svarbaiusia noriu pakeisti gyvenima virtuveje. priimkite i savo buri. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
As taip pat griztu prie sios sistemos 4u.gif
Aukso Pieva 2010, zinoma priims, cia visos draugiskos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2014 05 15, 10:21)
Sveikos!
As taip pat griztu prie sios sistemos  4u.gif
Aukso Pieva 2010, zinoma priims, cia visos draugiskos  smile.gif

Labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai noriu tureti daug energijos. Tiesiog paskutiniu metu atsikeliu pavargusi. Manau jog tai nenormalu, nes ismiegu 9 val. Tai sumasciau jog ne tuos ingridientus valgau... Noriu gyventi kitaip. Si ryt pusryciai neideliausi, nes vaisiu neturejau, bet isgeriau arbata ir suvalgiau baltos duonos reikute su pomidore griezineliu. Pietu neisejo valgyti... nes dirbau... O vakarienei einu i parduotuve... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pasidalinkita savo valgiarasciais. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2014 04 06, 22:54)
Nea  schmoll.gif  tai vis tik keptos bulves, sunkus maistas virskinimui,  tuo lab jei dar grietines salia prisikraunama  biggrin.gif

O sausai keptos bulves su lupena orkaiteje +salia kalnas svieziu darzoviu =prasom kirsti i sveikata  mirksiukas.gif

Irmulia, o kaip kepate bulves su lupena orlkaiteje? Ar tik i folga suviniojate ir viskas. Ar kitaip? Aciu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2014 05 14, 16:50)
Labukas, mergaites, as vis pas jus bandau ir bandau patekti ir niekaip nepatenku. Mano ugis 165, svoris 76,5 po dvieju grikiu dietos dienu, tiksliau as bandau issivalyti organizma. O ryt bus galutinis rezultatas po triju dienu. Nebegaliu bet kaip gyventi, noriu jaustis gerai ir lengvai. O svarbaiusia noriu pakeisti gyvenima virtuveje. priimkite i savo buri. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Patikek si sistema veikia. As labai patenkinta , kad tai radau. Man tinka ir patinka.Jau taip gyvenu tris men. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(the_wanted @ 2014 05 15, 09:21)
Sveikos!
As taip pat griztu prie sios sistemos  4u.gif
Aukso Pieva 2010, zinoma priims, cia visos draugiskos  smile.gif

Kad cia nieks nebendrauja. Mirus tema verysad.gif .
Atsakyti
sveikos! 4u.gif
QUOTE(griegzde @ 2014 05 16, 22:17)
Patikek si sistema veikia.  As labai patenkinta , kad tai radau. Man tinka ir patinka.Jau  taip gyvenu tris men. thumbup.gif

Daug numetet per 3men.? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2014 05 15, 15:55)
Labai aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Labai noriu tureti daug energijos.

Laba 4u.gif Man ir energijos trukumas ir valios truputi blush2.gif
Vis susiimu ir paleidziu vadeles. Pasikabinsiu lentele derintinu produktu ant saldytuvo gal tai kazkiek pades.
As siaip rytais atsikeliu tokia alkana, kad man norisi mesooos, o ne banano g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2014 05 16, 20:36)
Irmulia, o kaip kepate bulves su lupena orlkaiteje? Ar tik i folga suviniojate ir viskas. Ar kitaip? Aciu! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Galima folijoje , galima tiesiog šepetėliu nušveisti odelę, perpjauti pusiau pabarstyti žolelėmis ir taip iškepti sausai. Skanu su šviežiomis daržovėmis. O šiaip žymiai sveikiau būtų valgyti saldžias bulves, batatus. Mažiau visokio "brudo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2014 05 17, 11:16)
Galima folijoje , galima tiesiog šepetėliu nušveisti odelę, perpjauti pusiau pabarstyti žolelėmis ir taip iškepti sausai. Skanu su šviežiomis daržovėmis. O šiaip žymiai sveikiau būtų valgyti saldžias bulves, batatus. Mažiau visokio "brudo"  biggrin.gif

Bet jos irgi kepamos yra? Kur jas perate? PC? Neatkreipiau demesio i tokias niekad ax.gif
Atsakyti
O jas visaip galima ruošti kepti virti salotas gaminti pyragus sausainius sviestą ir t.t.t. Būna didžiuosiuose PC. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shlepsė @ 2014 05 17, 10:52)
Laba  4u.gif  Man ir energijos trukumas ir valios truputi  blush2.gif
Vis susiimu ir paleidziu vadeles. Pasikabinsiu lentele derintinu produktu ant saldytuvo gal tai kazkiek pades.
As siaip rytais atsikeliu tokia alkana, kad man norisi mesooos, o ne banano  g.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2014 05 17, 11:16)
Galima folijoje , galima tiesiog šepetėliu nušveisti odelę, perpjauti pusiau pabarstyti žolelėmis ir taip iškepti sausai. Skanu su šviežiomis daržovėmis. O šiaip žymiai sveikiau būtų valgyti saldžias bulves, batatus. Mažiau visokio "brudo"  biggrin.gif

Irmulia, aciu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pabandysiu siandien.
Atsakyti