Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 4

jap, ką tik pasižiūrėjau, mūsų irgi tas pats HP3A mirksiukas.gif bet riešutų sausų jis nesumala iki norimos konsistencijos schmoll.gif nebent kas kelias sekundes stabdyti ir ilgu šaukštu nuo sienelių prilipusią masę krapštyti g.gif

tikrai taip, tas papildomas ąsotis kaip sakau tikrai ne karvę kainuoja drinks_cheers.gif vardant sveikos mitybos kodėl gi nepainvestavus bigsmile.gif

spėju, naminio kokoso sviesto konsistencija gautųsi tiesiog idealiai vientisa be grumulėlių šio ąsočio dėka wub.gif

aš vis dar kol kas savo senuką phillips smulkintuvą kankinu, jei kokio riešutų sviesto prireikia biggrin.gif bet tokių labai smulkių sėklų kaip chia ar tuo lab aguonos ir pan. jis nebesumala... tam reikalui tenka traukti kavamalę...
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 02 19, 22:59)
jap, ką tik pasižiūrėjau, mūsų irgi tas pats HP3A  mirksiukas.gif  bet riešutų sausų jis nesumala iki norimos konsistencijos schmoll.gif  nebent kas kelias sekundes stabdyti ir ilgu šaukštu nuo sienelių prilipusią masę krapštyti  g.gif
tikrai taip, tas papildomas ąsotis kaip sakau tikrai ne karvę kainuoja  drinks_cheers.gif vardant sveikos mitybos kodėl gi nepainvestavus  bigsmile.gif

spėju, naminio kokoso sviesto konsistencija gautųsi tiesiog idealiai vientisa be grumulėlių šio ąsočio dėka wub.gif

aš vis dar kol kas savo senuką phillips smulkintuvą kankinu, jei kokio riešutų sviesto prireikia  biggrin.gif  bet tokių labai smulkių sėklų kaip chia ar tuo lab aguonos ir pan. jis nebesumala... tam reikalui tenka traukti kavamalę...

Na snd darau uzsakyma ir imu kartu ta asoteli, nes kartu perkant par pigiau jis kainuoja bigsmile.gif
Atsakyti
thumbup.gif kaip faina *rasa* - tokiu būdu ir mane pastūmėsi jį įsigyti kuo greičiau tongue.gif

labas rytas visoms 4u.gif

mano pusryčiai labai ankstyvi šiandien - vanduo - kaip ir priklauso- išgertas rytinis , sulapnojau net 3 geltonuosius kiwi, o priešpiečiams jau pasiruošusi trijulę- obuolį, apelsiną ir bananą hihihi.gif

pietums kepsiuos tilapijos filė su blanširuotais brokoliais + šviežias agurkas,

pavakariams nusižiūrėjusi saujelę per naktį mirkytų migdolų riešutų + ragausiu vakar gamintą kokoso grietinėlės ir chia sėklų pudingą su šviežiais bananais essen.gif

na o vakarienei - dar nesigalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
uzvedet mergaites su tuo blenderiu,as ir jau ziurinejau,gaila,kad pas mus kainos oho tu blenderiu,net iki 400 euru kainuoja,tai dar nera galimybes nusipirkti ir pasigaminti kokteilio,tenka pirkti kiekviena diena parduotuveje:))
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 02 20, 07:02)
thumbup.gif  kaip faina *rasa*  - tokiu būdu ir mane pastūmėsi jį įsigyti kuo greičiau  tongue.gif 

labas rytas visoms  4u.gif

Vajetau kaip skaniai skamba Tavo valgiarastis wub.gif
Gal galima butu smulkiau suzinoti apie pudingo gamybos procesa? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Meida06 @ 2013 02 20, 07:21)
uzvedet mergaites su tuo blenderiu,as ir jau ziurinejau,gaila,kad pas mus kainos oho tu blenderiu,net iki 400 euru kainuoja,tai dar nera galimybes nusipirkti ir pasigaminti kokteilio,tenka pirkti kiekviena diena parduotuveje:))

Tai jie tiek ir kainuoja, pas mus UK 455 svarus kainuoja..
O kokteili paprasta tai gali ir su eiline kokteiline susiplakti 4u.gif dabar plaku as su paprastute ir vargo didelio nematau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rasa*: 20 vasario 2013 - 09:59

Tai jie tiek ir kainuoja, pas mus UK 455 svarus kainuoja..
O kokteili paprasta tai gali ir su eiline kokteiline susiplakti 4u.gif dabar plaku as su paprastute ir vargo didelio nematau 4u.gif
[/quote]
as net eilines kokteilines neturiu:(
Atsakyti
jei pagal žiūrint fanatiškai Šeltoną, tai tie visi žalieji kokteiliai kaip ir nesuderintas maistas gautųsi biggrin.gif bet kiek jie duoda energijos, ir tikrai nestabdo jokio šalinimo sistemos darbo - praktiškai išbandyta jau kuris laikas thumbup.gif

*rasa* , ten labai paprastai gaminamas: reikia kokoso kremo (A rba kokoso pieno) tada chia sėklų ir bananų - kokoso pieną su sėklomis ir medumi sumalame ( tai va man tas mūsų galingas žvėris neumalė chia sėkliukų schmoll.gif ) iki vientisos masės , sukrauname į indelius ( pasluoksniuojame ) ir 12 val. į šaldytuvą mirksiukas.gif

Meida06, tikras gėris tie visi galingi smuklintuvai thumbup.gif bet pradžiai užteks ir ne tokio galingo pvz. kokių 600 W ar 700 W - tokie nelabai daug palygint su kokiu vitamix'u ar blendtec'u kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 02 20, 08:52)
jei pagal žiūrint fanatiškai Šeltoną, tai tie visi žalieji kokteiliai kaip ir nesuderintas maistas gautųsi  biggrin.gif bet kiek jie duoda energijos, ir tikrai nestabdo jokio šalinimo sistemos darbo - praktiškai išbandyta jau kuris laikas  thumbup.gif
*rasa* , ten labai paprastai gaminamas: reikia kokoso kremo (A rba kokoso pieno) tada chia sėklų ir bananų - kokoso pieną su sėklomis ir medumi sumalame ( tai va man tas mūsų galingas žvėris neumalė chia sėkliukų  schmoll.gif ) iki vientisos masės , sukrauname į indelius ( pasluoksniuojame ) ir 12 val. į šaldytuvą  mirksiukas.gif

Man tie zalieji kokteiliai tikras geris wub.gif o virskinimas veikia puikiai, kaip niekad anksciau thumbup.gif
Aciukas, dar vienas skanestas itrauktas i mano recepteliu archyva bigsmile.gif notworthy.gif
Atsakyti
mano pavakariai : biggrin.gif dabar bandysiu gaminti su migdolų pienu (šio ką tik šviežiai išsispaudžiau) ir kokoso palmių cukrumi thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

esu tyli šios temo skatytoja blush2.gif
labai sudomino ši tema bigsmile.gif
gal kartais žinote, ar galima pirmoje temos žinutėje rekomenduotas knygas rasti paskaityti internete? g.gif

QUOTE(irmulia @ 2013 02 20, 14:40)
mano pavakariai :  biggrin.gif dabar bandysiu gaminti su migdolų pienu (šio ką tik šviežiai išsispaudžiau) ir kokoso palmių cukrumi  thumbup.gif

user posted image

noriu pagirti - visus patiekalus norisi ragauti jau iš paveiksliukų wub.gif labai gražiai pateikiate 4u.gif
beje ar patiekaluose chia sėklas galima pakeisti sėmenimis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artari: 20 vasario 2013 - 15:39
pasirodau sau pirmuoju gyvenime vegetarišku patiekalu , kurio receptas kelios žinutės atgal smile.gif tik niekur neradau tų Chia sėklų pirkt, kur jų būna? beje, buvo tikrai labai skanu, net sunku patikėt:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2013 02 20, 16:07)
pasirodau sau pirmuoju gyvenime vegetarišku patiekalu , kurio receptas kelios žinutės atgal smile.gif tik niekur neradau tų Chia sėklų pirkt, kur jų būna? beje, buvo tikrai labai skanu, net sunku patikėt:)

http://www.sveikipro...ia-seklos-250-g

http://ekopirk.lt/ek...iesutai-seklos/

http://www.iherb.com/Chia-Seeds
Atsakyti