QUOTE(Retisa @ 2013 02 19, 13:02)
--------
dietos dar niekam nepadėjo, o tik pakenkė vien at kitu atžvilgiu

tad niekada nesu susigundžiusi vienkartinėmis dietomis
reikia keisti gyvenimo būdą ir mitybos principus, ir iš tiesų tai svarbiausia ne kūno svorio numetimas (mes čia nebandaujame

) , o sveikatos sutvarkymas - o antsvoris - tai tiesiog vienas iš sveikatos sutrikimų požymių, kuris , pasirinkus veiką gyvenimo būdą, tiesiog dingsta
sriubos - kodėl jos blogai? jei ruošiamos iš daržovių ir kokio sultinio - tai valio

( mūsų šeimoje labai mėgstamos įvairios trintos daržovių sriubos, sakyčiau, tos tradicinės galiukais netokios populiarios

) svarbnu neperlenkti lazdos su visokiais sultinių kubeliais ( ten juk kiek visokių E ir gliutomato

) geriau kokį mėsos gabaliuką įmesti (aišku, jei nėra kalno bulvių) ar išvirti natūralų vištienos sultinį - mėso aromatos bus per akis.
salotos - tai vieni iš lengviausiai paruošiamų patiekalų - sumetei, kas tuo metu po ranka , pašlaikstei kokiu alyvuogių aliejumi ( galima ir padažus ruošti , jogurtinius ir pan.) tik reikia stebėti, kad jei salotose yra mėsos, - nenaudoti citrinos sulčių, pomidoro, acto padažo ir pan. nes tai nesiderina tarpusavyje ir gali iššaukti puvimo procesus
vanduo - tai geriausia, kad gali būti mūsų organizmui - per dieną negailėkite vandens ( būtent jo, o ne kokių arbatų, kavos, sulčių, gaivos, kas skaitoma kaip virškinamas dalykas)
taip, esant dideliam antsvoriui, nerekomenduojama maisto užgerti skysčiais, nes tai atskiedžia skrandžio sultis ir maistas yra gerokai sunkiau suvirškinamas.
mes namie geriame vandentiekio vandenį, kitur - pirktinį, taip pat gaminamės dažniausiai gyvą (jonizuotą šarminį 5-6 minučių)
Retisa, o jūs palengva pradėkite , nereikia iš karto stačia galva nerti į 100 % derinimą, Jūs atidžiau perskaityte Šeltoną - jis irgi akcentuoja, kad negalima užstresinti organizmo staigiais mitybos pokyčiais, kitaip gali nekaip baigtis
Apskritai, visokie kraštutinumai - nėra geras dalykas
taip pat bus aktuali info apie
detoksitacijos periodą- šį dalyką reiktų labai gerai išsistudijuoti, kad vėliau nereikėtų be pagrindo keiksnoti ir "dėti į šuns dienas" maisto derinimo pincipus

Taip pat temos pirmoje žinutėje yra pateiktas
labai puikus konkrečių produktų derinimo sąrašas, juo galima vadovautis ruošiant įvairiausius patiekalus, tik reikia nepatingėti ir jį išsinagrinėti ... taip, gal tai užims daugiau laiko, bet kol neįsigilini/nepasidomi savarankiškai pats, kito besiklausant nebus taip aišku ir paprasta