La Perla, cia ta atostogine????? Manau , kad cia truksta vieno esmkinio dalyko - idegio Kas pas nesiotoja atsiras per keleta dienu:) Lengva, atostogom kvepianti suknele, pasivaikscioti palei jura renkant akmenesliu
ingriduska - cia atostogine, bet ne man Si suknele "atostogaus" jau sio menesio pabaigoj. Dabar gal sokiruosiu, bet... skirta ji moteriai 59 metu. Ir galiu pasakyti kad tai vienintele tokiu metu moteris kuria as pazistu, galinti deveti tokias sukneles: figura nepriekaistinga, ugis kaip manekenes, prisiziurejusi... ispuoseleta... ech.. idomu ar as po 20 metu tokia suknute uzsivilkciau....
ingriduska - cia atostogine, bet ne man Si suknele "atostogaus" jau sio menesio pabaigoj. Dabar gal sokiruosiu, bet... skirta ji moteriai 59 metu. Ir galiu pasakyti kad tai vienintele tokiu metu moteris kuria as pazistu, galinti deveti tokias sukneles: figura nepriekaistinga, ugis kaip manekenes, prisiziurejusi... ispuoseleta... ech.. idomu ar as po 20 metu tokia suknute uzsivilkciau....
as dabar net nusijuokiau prisiminus savo mama: sakau mamyt, maziau valgyk jau gelbejimo ratai ant liemens o ji man taip nuosirdziai dzukuodama atsako: tai kadu as pavalgysiu, kap numirsiu ?