Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(La Perla @ 2013 01 17, 11:10)
ingriduska  drinks_cheers.gif
Julsita as irgi apziurineju  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

o jeigu dar raštas nematytas,tai pardėj stengiuos už nugaros eilėj pastovėt ir pastudijuot blush2.gif
Atsakyti
La Perla, cia ta atostogine?????
Manau , kad cia truksta vieno esmkinio dalyko - idegio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kas pas nesiotoja atsiras per keleta dienu:)
Lengva, atostogom kvepianti suknele, pasivaikscioti palei jura renkant akmenesliu wub.gif
Atsakyti
ingriduska - cia atostogine, bet ne man smile.gif Si suknele "atostogaus" jau sio menesio pabaigoj. Dabar gal sokiruosiu, bet... skirta ji moteriai 59 metu. Ir galiu pasakyti kad tai vienintele tokiu metu moteris kuria as pazistu, galinti deveti tokias sukneles: figura nepriekaistinga, ugis kaip manekenes, prisiziurejusi... ispuoseleta... ech.. idomu ar as po 20 metu tokia suknute uzsivilkciau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 18 sausio 2013 - 10:34
QUOTE(La Perla @ 2013 01 18, 11:27)
ingriduska - cia atostogine, bet ne man smile.gif Si suknele "atostogaus" jau sio menesio pabaigoj. Dabar gal sokiruosiu, bet... skirta ji moteriai 59 metu. Ir galiu pasakyti kad tai vienintele tokiu metu moteris kuria as pazistu, galinti deveti tokias sukneles: figura nepriekaistinga, ugis kaip manekenes, prisiziurejusi... ispuoseleta... ech.. idomu ar as po 20 metu tokia suknute uzsivilkciau....

As prisimenu prisimenu, kad cia ne tau....

Uztat ir sakau kad idegis pas nesiotoja bus po keletos dienu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2013 01 18, 11:03)
As prisimenu prisimenu, kad cia ne tau....

Uztat ir sakau kad idegis pas nesiotoja bus po keletos dienu smile.gif smile.gif smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 01 18, 11:27)

Niu ką aš galiu pasakyti kad nuskilo tai moteriai ne tik su figūra bet ir su darbščia jos kolege smile.gif Labai gražu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 01 18, 09:10)
na ir kas kad ziema?smile.gif))))))))

super wub.gif

QUOTE(La Perla @ 2013 01 18, 10:27)
skirta ji moteriai 59 metu.

manau, kad kiekviena mūsų pasvajoja apie tokią figūrą tokiuose metuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 01 18, 11:37)
Niu ką aš galiu pasakyti kad nuskilo tai moteriai ne tik su figūra bet ir su darbščia jos kolege smile.gif Labai gražu  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
man irgi nuskilo nes kasdien pries akis turiu siekiamybe smile.gif net susiparinau kai emiau ismatavimus jos liemuo plonesnis uz mano doh.gif doh.gif doh.gif
QUOTE(busima @ 2013 01 18, 12:22)
super  wub.gif
manau, kad kiekviena mūsų pasvajoja apie tokią figūrą tokiuose metuose blush2.gif

as dabar net nusijuokiau prisiminus savo mama: sakau mamyt, maziau valgyk jau gelbejimo ratai ant liemens o ji man taip nuosirdziai dzukuodama atsako: tai kadu as pavalgysiu, kap numirsiu ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 01 18, 10:10)

Na ir kas? O gi tas kad baltai pavydziu kazkam tokios sukneles ir tinkamo oro ja nesioti wub.gif
Atsakyti
user posted image

La Perla, o koks cia rastelis! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2013 01 18, 14:36)
La Perla, o koks cia rastelis! wub.gif

rastelis pusiau kurybinis smile.gif
user posted image

bandziau papeckeliot smile.gif gaila is mano foto nesimato bet tie "pumpuriukai" is 3 akuciu duoda labai grazu vaizda smile.gif

beje kadangi motyvai stamboki siek tiek reikia pasukti galva kaip trikampe iskirpte graziai tolygiai padaryt, bet viskas imanoma smile.gif
Atsakyti

atrodo paprasta, bet tikrai neprasta suknyte wub.gif
Atsakyti