QUOTE(Murkita's @ 2013 01 16, 21:33)
sveikos mezgejeles, kiek cia alytiskiu daug, oho . Priimkit ir mane, nors ne visai is Alytaus, na netoli, bet siuliukus ir ten pat perku
ooo tikrai cia musu alytiskiu nemazai, teks susitikima koki daryt
o i tema: jau jau siandien turiu pabaigti "poilsine" suknyte Visos mezga ziemines o as, kaip ne visas svietas - neriu vasarine
QUOTE(La Perla @ 2013 01 17, 07:59)
o i tema: jau jau siandien turiu pabaigti "poilsine" suknyte Visos mezga ziemines o as, kaip ne visas svietas - neriu vasarine
gal ta baltą
QUOTE(La Perla @ 2013 01 17, 08:59)
ooo tikrai cia musu alytiskiu nemazai, teks susitikima koki daryt
as prie taves tada, nes irgi neriu suknyte tik dukrai, nu salia jos ir virbalais dar darbuojuos, nes pareiske kad dabar jai butinai reik turet megztuka
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 17, 08:44)
gal ta baltą
virsutine dalis laaabai panasi, tik rastas kitas, o apatine- siauresne tik i apacia platejanti, spalva - zydra o rasta "susideliojau" is keliu, idomus toks gavosi
cia ne sau, direktore mano i kelione kita savaite isvaziuoja tai uzsiprase, o va savo kelionei tai ta balta bandysiu,. bet.. kadangi reikia dvieju (sau ir draugei) tai galvoju nerti ta graziaja virsutine dali, tada lengvos medziagytes placioji dalis ir apacia vel apnerta
QUOTE(ingauk @ 2013 01 17, 09:01)
as prie taves tada, nes irgi neriu suknyte tik dukrai, nu salia jos ir virbalais dar darbuojuos, nes pareiske kad dabar jai butinai reik turet megztuka
o MB buvau numezgusi kepure su dideliu bumbulu nes labai norejo ir ka jus manot... pamete per naujaka tai irgi zyzia antros teks imtis po sukneles
Kaip tema atsigavo.
Kaip smagu.
LAUKIU VAIZDUUUUUUUUUU
Kaip smagu.
LAUKIU VAIZDUUUUUUUUUU
QUOTE(ingriduska @ 2013 01 17, 09:30)
va va tu lauki, o man po tavo zodziu apie grazu pateikima dabar jau dyyyyyydelis galvos skausmas kaip cia reiks fotografuotis
gal basai su vasarine suknele sniege?
QUOTE(La Perla @ 2013 01 17, 10:34)
va va tu lauki, o man po tavo zodziu apie grazu pateikima dabar jau dyyyyyydelis galvos skausmas kaip cia reiks fotografuotis
Acha isilipus i egle
Nezinau, bet man grozis paprastume. Tarkim yra viena suknia tokios mergaites, ji stovi sniege ir man ji tokia noretina, tokia...
nes ziuriu atsiziuret negaliu, o atrodo taip pparastai stovi su deze rankuose
tuoj parodysiu:)
QUOTE(La Perla @ 2013 01 17, 07:59)
Ir taip ,gatvėj sutikus apmegztą/apnertą moterį,ar mergaitę ilgai seku akim,o dabar dar mąstysiu,ar sm'e nemačiau
ingriduska
Julsita as irgi apziurineju
QUOTE(Rotoli @ 2013 01 15, 18:54)
Prieš porą metų numegzta, bet tik šią žiemą apsivilkta žalioji suknelė
Na ir kantrybė Pora metų naujos suknelės neužsivilkt Ir dar tokios gražios
Papildyta:
QUOTE(*liu @ 2013 01 15, 21:34)
paprastoji margoooji
Gražu
QUOTE(La Perla @ 2013 01 17, 12:10)