Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(levanite @ 2013 01 16, 13:56)
o sakykit viskas lygiuoju rastu megzta?

Taip, viskas lygiai, be daug mastymo. :-D

QUOTE(La Perla @ 2013 01 16, 14:17)
as ten visad siulus perku ir dar niekad nenusivyliau kokybe smile.gif

Tiesa, tik kartais brangoki, bet ziurint koks projektas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 01 16, 14:17)

P.S. tik dabar supratau kad raset apie "gyva pagunda" alytuj  doh.gif  doh.gif  doh.gif  kaip blondine as...  doh.gif  doh.gif

o kur jus perkat, nes i Alytu man vaziuoti del ju tai jau auksiniai siulai iseitu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 01 16, 14:09)
o kur jus perkat, nes i Alytu man vaziuoti del ju tai jau auksiniai siulai iseitu  cool.gif

jeigu jau rasit kad norimi siulai yra Alytuje - be problemu galiu nupirkti ir atsiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 01 16, 15:38)
jeigu jau rasit kad norimi siulai yra Alytuje - be problemu galiu nupirkti ir atsiusti smile.gif

La Perla, noriu pasakyti kad ir tu moki taip pat graziai elegantiskai megzti, demonstruoti savo kurinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2013 01 16, 14:50)
La Perla, noriu pasakyti kad ir tu moki taip pat graziai elegantiskai megzti, demonstruoti savo kurinius 4u.gif

oi.. taip netiketai... aciu...
Atsakyti
QUOTE(Rotoli @ 2013 01 15, 19:54)
Prieš porą metų numegzta, bet tik šią žiemą apsivilkta žalioji suknelė
user posted image

gaila neturiu manekeno, bet manoji irgi prieš pora metų baigta, tik man niekaip neišėjo sustambinti rašto, na bet pripratau ir prie smulkesnio smile.gif
user posted image

QUOTE(*liu @ 2013 01 15, 22:34)
paprastoji margoooji smile.gif

jau visos viską išsakė, tad man belieka tik drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(La Perla @ 2013 01 16, 13:17)

P.S. tik dabar supratau kad raset apie "gyva pagunda" alytuj  doh.gif  doh.gif  doh.gif  kaip blondine as...  doh.gif  doh.gif

O tai jūs alytiškė? smile.gif
Taip,aš ir Rojanos pastovi klientė buvau,bet paskui truputį pigesnį skyrių su tokiais pat siūlais buvau radus Jazminų turguj,bet nežinau ar jisdar ten yra-labai seniai buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 16, 15:34)
O tai jūs alytiškė? smile.gif
Taip,aš ir Rojanos pastovi klientė buvau,bet paskui truputį pigesnį skyrių su tokiais pat siūlais buvau radus Jazminų turguj,bet nežinau ar jisdar ten yra-labai seniai buvau  smile.gif

aha as is Alytaus smile.gif Jei apie ta pati kalbam (naujame paviljone) tai ten gal siek tiek pigesni siulai, bet nedaug smile.gif o Rojanoj man patogu: jei nezinau kiek pirkti siulu - paprasau kad atidetu paliktu tos pacios partijos, jei prisiperku per daug - grazinu, jei kazko pritruksta - uzsako ar parveza is kitu parduotuviu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 16 sausio 2013 - 15:49
QUOTE(La Perla @ 2013 01 16, 15:49)
aha as is Alytaus smile.gif Jei apie ta pati kalbam (naujame paviljone) tai ten gal siek tiek pigesni siulai, bet nedaug smile.gif o Rojanoj man patogu: jei nezinau kiek pirkti siulu - paprasau kad atidetu paliktu tos pacios partijos, jei prisiperku per daug - grazinu, jei kazko pritruksta - uzsako ar parveza is kitu parduotuviu  smile.gif

Taip,ten pat..
Na dėl Rojanos taip-tikrai susišnekėt galima ,o pasirinkimas tai tikrai geras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 16 sausio 2013 - 16:50
Labai smagu, kad tiek nemažai alytiškių taip dailiai mezga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2013 01 16, 20:48)
Labai smagu, kad tiek nemažai alytiškių taip dailiai mezga  thumbup.gif

Nus ką, tada ir aš prie alytiškių jungiuosiu drinks_cheers.gif Klaubą reiks kokį kurt bigsmile.gif
Mažas tas pasaulėlis cool.gif
Atsakyti
Na ką-siūlų parduotuvėlės ir skyriai turguj nebankrutuos Alytuj thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti