Mamyte uogyte - labai grazu, idomu ir stilinga nebuvai niekur daugiau publikavusi nes kazka tokio labai labai panasaus lyg vakar buvau uzmaciusi
na o cia Vanessa Montoro:
Mamyte uogyte - su tokia suknele tiesiai i auksciausios mados podiuma !!!
Man Vanessa pati paciausia, jos darbais begalo zaviuosi, o cia ir pati Vanessa Montoro su
Man Vanessa pati paciausia, jos darbais begalo zaviuosi, o cia ir pati Vanessa Montoro su
http://club.osinka.r...75094?p=3119122
sveikos mezgejeles,nezinau cia ar ne cia kreipiuosi,bet gal kuri pagelbetumet man zioplikei kaip graziai man siuos sukneles aukstelius numegzt,suprantu kad cia vien lygus rastelis ispradziu pradedi lygiai bet kaip po to graziai padaugint akis kad taip graziai pasibanguotu,laba lakiu jusu pagalbos
sveikos mezgejeles,nezinau cia ar ne cia kreipiuosi,bet gal kuri pagelbetumet man zioplikei kaip graziai man siuos sukneles aukstelius numegzt,suprantu kad cia vien lygus rastelis ispradziu pradedi lygiai bet kaip po to graziai padaugint akis kad taip graziai pasibanguotu,laba lakiu jusu pagalbos
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 03 13, 09:20)
Jau pa'like'nau Nu bet groooooožiai ten O čia viskas jūsų rankų darbo?
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 03 13, 09:20)
tai ten ir maciau
radau dar keleta man labai patikusiu bet cia nematytu darbeliu
QUOTE(La Perla @ 2013 03 13, 11:15)
Man megztinis su medžiu jau koks gražus
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 03 12, 19:01)
Nu va sukuriau ir katik pabaigiau dar viena
Reiktu nufotografuoti ant modelio, laukiu grazesnio oro.
Reiktu nufotografuoti ant modelio, laukiu grazesnio oro.
DIEVIŠKA KARALIŠKA PRABANGU
jurgita1984, Pirmiausia nusimegzk suknute lygiu rastu ir ten kur nori daryti kvarbatka ismegzk viena eile blogosiom akim( lengviau paskui akis surinkti). kai numegsi suknute surenki akis i kiekviena blogosios eiles kilpute ir virsutine ir apatine gausis iskarto dvigubas akiu skaicius. As neplatinciau tiesiog surenkant akis padvigubinciau ar patrigubinciau akiu skaiciu.
Taip, viskas tik mano ranku darbo
Papildyta:
planuoju tokia peizazine suknele su medziais
QUOTE(Julsita @ 2013 03 13, 10:48)
Jau pa'like'nau Nu bet groooooožiai ten O čia viskas jūsų rankų darbo?
Taip, viskas tik mano ranku darbo
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 03 13, 11:27)
Man megztinis su medžiu jau koks gražus
planuoju tokia peizazine suknele su medziais
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 03 13, 15:13)
Aš "audžiu"mintį apie megztinį-neina jis man iš galvos Išvis,fb aš ilgai ten po jūsų puslapį naršiau.Viskas taip gražu Jūs tikra šaunuolė
Viluteee, labai grazu!!! Ar jus miegat nakti, ar mezgat?