Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

Mamyte uogyte - labai grazu, idomu ir stilinga wub.gif nebuvai niekur daugiau publikavusi nes kazka tokio labai labai panasaus lyg vakar buvau uzmaciusi g.gif

na o cia Vanessa Montoro:
user posted image
Atsakyti
Mamyte uogyte - su tokia suknele tiesiai i auksciausios mados podiuma !!! 4u.gif

Man Vanessa pati paciausia, jos darbais begalo zaviuosi, o cia ir pati Vanessa Montoro su nestuke.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 03 13, 08:21)
Mamyte uogyte - labai grazu, idomu ir stilinga  wub.gif  nebuvai niekur daugiau publikavusi nes kazka tokio labai labai panasaus lyg vakar buvau uzmaciusi  g.gif

Tai vakar buvau publikavus savo FB puslapyje.cia

Aciu visoms 4u.gif

Atsakyti
http://club.osinka.r...75094?p=3119122
sveikos mezgejeles,nezinau cia ar ne cia kreipiuosi,bet gal kuri pagelbetumet man zioplikei kaip graziai man siuos sukneles aukstelius numegzt,suprantu kad cia vien lygus rastelis ispradziu pradedi lygiai bet kaip po to graziai padaugint akis kad taip graziai pasibanguotu,laba lakiu jusu pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 03 13, 09:20)

Aciu  visoms  4u.gif

Jau pa'like'nau ax.gif Nu bet groooooožiai ten wub.gif O čia viskas jūsų rankų darbo?
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 03 13, 09:20)

Aciu  visoms  4u.gif

tai ten ir maciau smile.gif
radau dar keleta man labai patikusiu bet cia nematytu darbeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 03 13, 11:15)
tai ten ir maciau  smile.gif
radau dar keleta man labai patikusiu bet cia nematytu darbeliu  ax.gif

drinks_cheers.gif Man megztinis su medžiu jau koks gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 03 12, 19:01)
Nu va  sukuriau ir katik pabaigiau dar viena  ax.gif

Reiktu nufotografuoti ant modelio, laukiu grazesnio oro. ax.gif

DIEVIŠKA KARALIŠKA PRABANGU
Atsakyti
jurgita1984, Pirmiausia nusimegzk suknute lygiu rastu ir ten kur nori daryti kvarbatka ismegzk viena eile blogosiom akim( lengviau paskui akis surinkti). kai numegsi suknute surenki akis i kiekviena blogosios eiles kilpute ir virsutine ir apatine gausis iskarto dvigubas akiu skaicius. As neplatinciau tiesiog surenkant akis padvigubinciau ar patrigubinciau akiu skaiciu. ax.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 03 13, 10:48)
Jau pa'like'nau  ax.gif  Nu bet groooooožiai ten  wub.gif  O čia viskas jūsų rankų darbo?

Taip, viskas tik mano ranku darbo
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 03 13, 11:27)
drinks_cheers.gif  Man megztinis su medžiu jau koks gražus  wub.gif

planuoju tokia peizazine suknele su medziais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 03 13, 15:13)

planuoju tokia peizazine suknele su medziais  ax.gif

Aš "audžiu"mintį apie megztinį-neina jis man iš galvos wub.gif Išvis,fb aš ilgai ten po jūsų puslapį naršiau.Viskas taip gražu wub.gif Jūs tikra šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Mamyte uogyte,
prisidedu prie visu pagyru Jusu nuostabiajam kuriniui. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O as ir vel su dar viena ,,mocherinuke",nors is tiesu cia kostiumelis:)

user posted image
Atsakyti
Viluteee, labai grazu!!! Ar jus miegat nakti, ar mezgat? 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti