tai kad dabar būna mandresnio trikotažo pirkti kur neįrantis, tai ir pati siuvau suknelę iš tokio tikrai be problemų.
Laaabai simpatiska,
Tik cia grynai as is savo puses sakau,kad man ji butu per ilga
Tik cia grynai as is savo puses sakau,kad man ji butu per ilga
Cia tik ant pakabos pakabinta ilga atrodo. O siaip tai ji man keliu nedengia (mano ugis 156 cm ) Be to mano amziuje trumpesnes gal neestetiskai atrodytu
Vikse,labai grazu Lauksiu foto ant kuno
Grazu vikse. o kokio numerio virbalais mezgei? Is vieno siulo per skystai?
Labai skysta is 1 siulo. Aisku, galetu buti siek tiek plonesne (is 1.5 siulo butu buve idealu ) Originalas megztas is ONLinie 275 Meloa (50 g-105 m). Bet tokiu siulu Vilniuje niekur neradau. Kiek radau internete, tai prekiauja jais tik Kaune ir Mazeikiuose. Pastu nesiuncia.
Megzta 4 nr virbalais
Megzta 4 nr virbalais
Suknele klientei
Sveikos, esu naujokė ir nesu gera mezgėja, labai noriu suknelės - tunikos,
tačiau esu labai apkūni ir niekaip neišsirenku rašto, gal galit ką pasiūlyt ir patart?
tačiau esu labai apkūni ir niekaip neišsirenku rašto, gal galit ką pasiūlyt ir patart?
QUOTE(mylivanili @ 2013 03 10, 16:39)
Sveikos, esu naujokė ir nesu gera mezgėja, labai noriu suknelės - tunikos,
Kas ta "apkūni"? kartais (o net ir dažnai) 65 kg sveriančios vidutinio ūgio merginos jau laiko save apkūniom
patariu neimti pynių : nebent labai labai plonos pynės ir ne per visą mezginį.
Galiu pateikti tik idėjų
Megzta
Nerta
[quote=Tomienė,2013 03 10, 17:11]
Kas ta "apkūni"? kartais (o net ir dažnai) 65 kg sveriančios vidutinio ūgio merginos jau laiko save apkūniom
Ačiū gražios idėjos, o esu netiek, kad apkūni, o stora ūgis 174 cm, o svoris 120 kg.
Ačiū gražios idėjos, o esu netiek, kad apkūni, o stora ūgis 174 cm, o svoris 120 kg.
QUOTE(mylivanili @ 2013 03 10, 17:02)
Bet čia dar priklauso ir nuo figūros, aš taip pat esu stora ir turiu tokią pat storulę draugę. Bet mūsų figūros labai skirtingos ir koks rūbas ant manęs gula gražiai, tai ji atrodo kaip matrona, o jos rūbais aš atrodau, kaip dramblys. Nueik į rusaičių forumą Osinka, ten yra atskira tema apkūnioms ir labai daug visokių modeliukų.