Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

busima, ant manekeno labai graziai atrodo suknute! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2013 02 25, 13:35)
vel turiu graziu nuotrauku smile.gif
aciu Julijai 4u.gif

user posted image

Vajei koks grožis wub.gif akių negaliu atitraukti- svajonių suknelė.... noriu antrąkart tekėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2013 03 07, 23:49)
Vajei koks grožis wub.gif  akių negaliu atitraukti- svajonių suknelė.... noriu antrąkart tekėti lotuliukas.gif

pritariu visom keturiom drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
baaaisiai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ACIU 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi į temą pataikiau. Turiu siūtą trikotažinę suknelę, bet man ji šiek tiek trumpoka. Gal esate užmačiusios idėjų ar pačios turite kokių minčių, kaip ją pailginti. Mąstau gal po krūtine kirpti ir kokią megzta ar nertą juostelę įsiūti, arba apačioje primegzti. Pasidalinkite mintimis
Atsakyti
As verciau apacioj prinerciau ka` nors,nes karpyti trikotaza pavojinga.
Atsakyti
Buci, mano svajonių prinertukė wub.gif
Kada nors tikrai tikrai įgyvendinsiu rolleyes.gif
user posted image

Ir šita labai elegantiška
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 09, 18:36)
Buci, mano svajonių prinertukė  wub.gif
Kada nors tikrai tikrai įgyvendinsiu  rolleyes.gif

Ir šita labai elegantiška

Na tikrai labai jau gražios abi. Ypač ta antroji. Kaip ir minėjau, kad manoji yra man per trumpa, tai nesinori visos iš naujo perdaryti. Rasa32 o kodėl pavojinga kirpti trikotažą? kame pavojus?
Atsakyti
BUCI, o gal galima nuo krūtinės nusinert kokio tik nori ilgio suknelę ir prisiūt prie trikotažinės, tada gausis trikotažinė kaip pasuknelė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 09 kovo 2013 - 18:45
QUOTE(Abelo @ 2013 03 09, 19:45)
BUCI, o gal galima nuo krūtinės nusinert kokio tik nori ilgio suknelę ir prisiūt prie trikotažinės, tada gausis trikotažinė kaip pasuknelė smile.gif

Na ne, toks variantas neįmanomas, nes ta suknelė su kišenėmis. Nebent nuo krūtinės kirpti ir apačią primegzti. Kažin kas gražiai žiūrėtųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(BUCI @ 2013 03 09, 17:52)
Na tikrai labai jau gražios abi. Ypač ta antroji. Kaip ir minėjau, kad manoji yra man per trumpa, tai nesinori visos iš naujo perdaryti. Rasa32 o kodėl pavojinga kirpti trikotažą? kame pavojus?

Gali pradėti akys bėgti ilgiau panešiojus, kerpant geriausiai kraštus atsusiūti overloku.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2013 03 09, 22:17)
Gali pradėti akys bėgti ilgiau panešiojus, kerpant geriausiai kraštus  atsusiūti overloku.

Na taip, jei kirpčiau, tai ir apsiūčiau overloku. Kitokių minčių ir būti negali. Todėl ir nustebau, kad nieko nematau pavojinga.
Atsakyti