busima, ant manekeno labai graziai atrodo suknute!
QUOTE(audradv @ 2013 03 07, 23:49)
Vajei koks grožis akių negaliu atitraukti- svajonių suknelė.... noriu antrąkart tekėti
pritariu visom keturiom
baaaisiai grazu
As verciau apacioj prinerciau ka` nors,nes karpyti trikotaza pavojinga.
Buci, mano svajonių prinertukė
Kada nors tikrai tikrai įgyvendinsiu
Ir šita labai elegantiška
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 09, 18:36)
Buci, mano svajonių prinertukė
Na tikrai labai jau gražios abi. Ypač ta antroji. Kaip ir minėjau, kad manoji yra man per trumpa, tai nesinori visos iš naujo perdaryti. Rasa32 o kodėl pavojinga kirpti trikotažą? kame pavojus?
BUCI, o gal galima nuo krūtinės nusinert kokio tik nori ilgio suknelę ir prisiūt prie trikotažinės, tada gausis trikotažinė kaip pasuknelė
QUOTE(Abelo @ 2013 03 09, 19:45)
BUCI, o gal galima nuo krūtinės nusinert kokio tik nori ilgio suknelę ir prisiūt prie trikotažinės, tada gausis trikotažinė kaip pasuknelė
Na ne, toks variantas neįmanomas, nes ta suknelė su kišenėmis. Nebent nuo krūtinės kirpti ir apačią primegzti. Kažin kas gražiai žiūrėtųsi
QUOTE(BUCI @ 2013 03 09, 17:52)
Na tikrai labai jau gražios abi. Ypač ta antroji. Kaip ir minėjau, kad manoji yra man per trumpa, tai nesinori visos iš naujo perdaryti. Rasa32 o kodėl pavojinga kirpti trikotažą? kame pavojus?
Gali pradėti akys bėgti ilgiau panešiojus, kerpant geriausiai kraštus atsusiūti overloku.
QUOTE(Knifofija @ 2013 03 09, 22:17)
Gali pradėti akys bėgti ilgiau panešiojus, kerpant geriausiai kraštus atsusiūti overloku.
Na taip, jei kirpčiau, tai ir apsiūčiau overloku. Kitokių minčių ir būti negali. Todėl ir nustebau, kad nieko nematau pavojinga.