Man ilgio visiskai netruksta,tokias jau suknias nesioju ir mano vyras ne mano,kad tai naktiniai laimei
Y virsu ji nekyla
Bet aciu uz kritika
Buvo prasanciu ymest gelytes schemute per az
pradzioj 13 akiu ir 12 trigubu stulpeliu su uzmetimu,toliau pagal schemute,sekmes
QUOTE(burbulai2 @ 2013 03 06, 13:33)
Man ilgio visiskai netruksta,tokias jau suknias nesioju ir mano vyras ne mano,kad tai naktiniai laimei
Y virsu ji nekyla
Bet aciu uz kritika
Y virsu ji nekyla
Bet aciu uz kritika
burbulai2 - mes tikrai neturime nieko pries jus ar jusu nesiojama sukneliu ilgi. Kiekviena renkames pagal savo skoni
tiesiog nuotraukoje kur jus is priekio - apatines gelytes pasitempe i sonus, tai reiskia kad suknute pakankamai siaura tai ir pasirode kad gali kilti i virsu.
bet jei jus su ja jauciates graziai ir patogiai tai puiku
o apdaila rankovems ir apaciai - irgi tikrai vaizdo nepagadintu, taciau tai irgi tik jusu asmeninis reikalas ar ja daryti ar ne
Galvojau apie apdaila,bet tada ji dra trumpesne butu,nes siulu beveik nebeliko,o sitojje salyje,o YPAC ten kur as gyvenu su tokio tipo siulais kazkokia tragedija,kiek is tevynes atsivezu su tiek ir vartausi.
Ne ne pykt tai as nepykstu,visi turim teise y savo nuomone,gi potemej kazkas panasaus ir parasyta giria patariam ar panasiai
Geros dienos,as greit su nauju darbu pasirodysiu
Ne ne pykt tai as nepykstu,visi turim teise y savo nuomone,gi potemej kazkas panasaus ir parasyta giria patariam ar panasiai
Geros dienos,as greit su nauju darbu pasirodysiu
na as ir pamasciau del apdailos: arba siulu pritruksta arba kantrybes
busima puiki suknelė!! o kas ten per raštelis ties krūtine?
Beje, esate mezgusi jau iš sių siūlų? Kaip kokybė?
Sauni suknute. Lb graziai atrodo ant manekenes.
QUOTE(*liu @ 2013 03 07, 11:44)
ikisiu savo trigrasi apie siulus: mezgiau is merino gold juodu, violetiniu ir bordo. Juoda ir bordo nesiojasi puikiai o va violetine "apsipupkavo" beveik iskart... nesupratau kame problema. Ar gali buti nuo skirtingo pigmento dazu?
busima - graziai, tvarkingai numegzta suknute
QUOTE(La Perla @ 2013 03 07, 13:00)
ikisiu savo trigrasi apie siulus: mezgiau is merino gold juodu, violetiniu ir bordo. Juoda ir bordo nesiojasi puikiai o va violetine "apsipupkavo" beveik iskart... nesupratau kame problema. Ar gali buti nuo skirtingo pigmento dazu?
Aš mezgiau vyrišką megztinį lygiu raštu iš bordo, tai po kelių nešiojimų vienas šonas baisiai nusipūkavo, tai kažkaip ir nesupratau, kodėl.
QUOTE(*liu @ 2013 03 07, 11:44)
busima puiki suknelė!! o kas ten per raštelis ties krūtine?
ačiū
raštelis šitas
Siūliukai Midaros Merino Gold, tai labai nesiskundžiu, nors truputėli po pirmų plovimų ir burbuliuojasi.
QUOTE(La Perla @ 2013 03 07, 12:00)
ačiū, malonu girdėt komplimentų iš specių
dėl siūliukų, tai šita pati klientė antrą suknytę iš jų jau nešioja. Sakė po pirmų panešiojimų apsiburbuliavo truputėli, bet nurinkus juos daugiau nebesiburbuliuoja.
Dar esu darius pledukus kelis vaikams, tai situacija ta pati.
QUOTE(busima @ 2013 03 07, 13:32)
Siūliukai Midaros Merino Gold, tai labai nesiskundžiu, nors truputėli po pirmų plovimų ir burbuliuojasi.
Aišku, tai siūliukai kitokie, galvojau Madame Tricote Merino Gold čia.
Grazi suknele