Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(*liu @ 2013 01 15, 22:34)
paprastoji margoooji smile.gif

fantastiškai gražiai atrodot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 16, 09:01)
drinks_cheers.gif  Tik dar norėjau prirašyt,kad ant tokios figūras nuostabiai atrodys bet kas  thumbup.gif  Tikrai labai gražu  wub.gif

"nenurasyciau" visko figurai ax.gif tiesiog labai daug prisideda sugebejimas priderinti detales kurios ir sukuria idealia visuma smile.gif
P.S. figura as irgi nesiskundziu bet va taip kaip *liu pavyksta atrodyti retokai ax.gif kazko pritruksta ir viskas smile.gif

*liu nesupykit kad taip aptarineju, na bet labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 16 sausio 2013 - 10:42
QUOTE(ingauk @ 2013 01 16, 10:56)
O jus tuos siuliukus netu pirkot ar gyvai?

man irgi idomu kur jie pirkti.. siaip vln yra verpalu parduotuvej, bet margi tik juodai balti ir pasteliniai vaikiski, tokiu ryskiu graziu niekada nemaciau..
Atsakyti
Labai ačiū VISOMS už pagyrimus, o aš dar ilgai galvojau ar rodytis ar ne blush2.gif
Pakėlėt savimeilę visai dienai thumbup.gif 4u.gif
O siūlus pirkau "Verpalai" parduotuvėje Klaipėdoje dar vasarą.. Išpirkti gal jau, užtai tik juodai balti likę.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 01 15, 21:34)

super thumbup.gif thumbup.gif
šiaip labai nemėgstu aš šitų margų siūlų, net nežinau kodėl. Bet kaip sakė La Perla, kai viskas tobulai suderinta, tai net ir paprastas mezginys tampa neįprastas ir nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 01 16, 12:18)
man irgi idomu kur jie pirkti.. siaip vln yra verpalu parduotuvej, bet margi tik juodai balti ir pasteliniai vaikiski, tokiu ryskiu graziu niekada nemaciau..

cia radau bet nematau ar netu prekiauja jie sad.gif
siuliukai
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 01 16, 13:08)
cia radau bet nematau ar netu prekiauja jie sad.gif
siuliukai

Man atrodo, kad neprekiauja schmoll.gif g.gif kažkada čia buvau radusi trūkstamą matkelį, bet teko į Alytų ir važiuot ax.gif
Na bet gal dabar jau patobulėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 01 15, 22:34)

labai grazi sunkyte gal butu galima gauti schemute, kaip ja megzti, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 01 16, 12:17)
Man atrodo, kad neprekiauja schmoll.gif  g.gif  kažkada čia buvau radusi trūkstamą matkelį, bet teko į Alytų ir važiuot ax.gif
Na bet gal dabar jau patobulėjo biggrin.gif

i Alytu i Rojana gal vaziavot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(levanite @ 2013 01 16, 13:28)
labai grazi sunkyte gal butu galima gauti schemute, kaip ja megzti, buciau dekinga 4u.gif

Kad čia schemos nėra, mezgiau iš galvos/akies pagal savo figūrą ir norus. smile.gif

QUOTE(La Perla @ 2013 01 16, 13:29)
i Alytu i Rojana gal vaziavot?  ax.gif

Ir rojanoj teko būti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 01 16, 13:54)
Kad čia schemos nėra, mezgiau iš galvos/akies pagal savo figūrą ir norus. smile.gif

o sakykit viskas lygiuoju rastu megzta?
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 01 16, 12:54)

as ten visad siulus perku ir dar niekad nenusivyliau kokybe smile.gif

P.S. tik dabar supratau kad raset apie "gyva pagunda" alytuj doh.gif doh.gif doh.gif kaip blondine as... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 16 sausio 2013 - 13:29