Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(Julsita @ 2013 03 05, 11:45)

tai sveikinam abi jubilijates smile.gif
Perlai ir Julsitai po gelbi ta proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 03 05, 10:52)
i :мои года - моё богатство  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Mane sesė šiandien pasveikino su dviem labai gražiais jubiliejais:20ir 18 lotuliukas.gif
QUOTE(ingauk @ 2013 03 05, 10:56)
QUOTE(Julsita @ 2013 03 05, 11:45)

tai sveikinam abi jubilijates smile.gif
Perlai ir Julsitai po gelbi ta proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, ingauk, prisiprasem biggrin.gif
Atsakyti
Eiline mocherinuke smile.gif posukne del bendro vaizdo.Klientes bus kita,nes ir pati suknele ant seimininkes bus kitokia.Ji prades plateti po krutine.:)mano manekenas visai kitu matavimu:(
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 05 kovo 2013 - 14:04
Viliuteee - dailu. Norėčiau, kad pas mane šnekoj irgi atsirastų sakinys "eilinė mocherinukė" biggrin.gif

Ir Julsita su La Perla sveikinu su gimtadieniu drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O, yra proga mergas su gimtadieniu pasveikint clap.gif

user posted image

mergas, nes nu gi ne bobos, jaunos, gražios, nu mergos ne kitaip biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2013 03 05, 14:02)
Eiline mocherinuke smile.gif posukne del bendro vaizdo.Klientes bus kita,nes ir pati suknele ant seimininkes bus kitokia.Ji prades plateti po krutine.:)mano manekenas visai kitu matavimu:(

o man butent sis kritimas ir platejimas laaabai patiko, pats siluetas grazus labai wub.gif

QUOTE(*liu @ 2013 03 05, 14:04)

Ir Julsita su La Perla sveikinu su gimtadieniu drinks_cheers.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Tomienė @ 2013 03 05, 14:10)
O, yra proga mergas su gimtadieniu pasveikint  clap.gif

aciu aciu smile.gif
Atsakyti
[quote=La Perla,2013 03 05, 15:34]
o man butent sis kritimas ir platejimas laaabai patiko, pats siluetas grazus labai wub.gif

na tai jau labai priklauso nuo figuros ir nuo progos,kokiai skirta suknele.as tokios jau visai nebesivilkciau(per sena tokiai),o jaunoms manau iskilmingesnei progai butu tinkama(tokia pustesne)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 05 kovo 2013 - 14:42
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 05, 14:10)

mergas, nes nu gi ne bobos, jaunos, gražios, nu mergos ne kitaip biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif Ačiū tongue.gif
Atsakyti
sveikos auksarankes wink.gif noriu pasikonsultuoti!!!
Galvoju vasarai nusinerti prie maudomo kokia lengva suknyte kaip ir permotama tik galvoju is kokiu siulu butu geriau. Is grynos medvilnes "Maxsi" siulu ar nebus per kietas ir siurkstokas po deginimosi apsirengti? kada oda buna jautresne?
gal kas turit kokiu pasiulymu del siulu?
Atsakyti
Labai reikia patarimo 4u.gif

neriu suknelę. mėgstu per liemenį aptemptą, bet gaunasi ne tampri. iš Fileta on line neriu. tai sugalvojau, akd padarysiu šone skylę ir per visą šoną iki rankovės įsiųsiu užtrauktuką.
Ir Šš.... gaunasi. Nes suknelė tamposi kažkiek aukštyn žemyn, o kai įsiuvi užtrauktuką, tai tada vienas šonas pradeda banguotis, gražiai lygiai negula. Ką ne taip darau? Gal ką kitą daryt? g.gif g.gif Bandžiau kabliukus, tai jie labai laksto, atsikabinėja, nes jų ten daug, apie 15.

Patarkit iš patirties ką man dabar daryt
Atsakyti
manau negerai isiutas uztrauktukas g.gif
va tuoj "atknisiu" savo seniai nerta suknele su uztrauktuku, nesimato ten nieko

atkasiau:
user posted image

beje uztrauktukas tas "pasleptas" vadinamas kur i sijonu sonus siuvasi...
beje dar gali pabandyti permatomas sponkytes susiuti jei nepavyksta su uztrauktuku...
Papildyta:
QUOTE(Raflezija @ 2013 03 05, 15:15)

gal kas turit kokiu pasiulymu del siulu?

viskoze, silkas, fileta medvilne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 05 kovo 2013 - 15:58