Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
PaneleJ, grazi suknele ir spalva grazi!!! 4u.gif
Atsakyti
tura,puikios sukneles thumbup.gif thumbup.gif Prasom nebesislepti ir dazniau demonstruotis mirksiukas.gif

PaneleJ,labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Moterys! smile.gif Gal man pasakysite, kai neriama suknele nuo apacios, kaip pasiskaiciuot apacia? Ar imt kubu apimti ir tai netrukdys vaiksciot, ar kazkiek cm uzsidet skaiciuojant nuo klubu apimties ar kaip zinot, kiek jau bus gerai, kad man netrukdytu vaiksciot? Suknele prigludusi.

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Jei nenorit,kad suknele platetu,tada apacia darykit tokio plocio,kaip klubu apimtis.Tikrai vaiksciosit laisvai smile.gif Iki klubu aukscio megzkit ar nerkit tiesiai,o nuo klubu pradekit siaurinti.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 03 05, 09:37)
Jei nenorit,kad suknele platetu,tada apacia darykit tokio plocio,kaip klubu apimtis.Tikrai vaiksciosit laisvai smile.gif Iki klubu aukscio megzkit ar nerkit tiesiai,o nuo klubu pradekit siaurinti.

aisku, aciu 4u.gif lyg ir gerai bandziau mastyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2013 03 04, 10:07)
traukiu iš spintos jau vestuvėse debiutavusią suknelę,

labai dailiai numegzta ir reglanas taip grazu 4u.gif
Atsakyti
IlonaLT - kaip supratau man norejote kazkokia tiesa pasakyti, tad prasom mirksiukas.gif
Labai atsiprasau kad nepozavau, nes visgi tai buvo mano svente - ne podiumu vaiksciojau - linksminausi smile.gif

Na ir apsvietimas ne podiuminis ir fotografas su "muiline" pasitaike ech... bet keliu foto "del tos teisybes":)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 05 kovo 2013 - 10:11
Labai dailu La Perla, ir vakarėlis geras buvo matau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 03 05, 10:24)
Labai dailu La Perla, ir vakarėlis geras buvo matau biggrin.gif  thumbup.gif

aciu smile.gif taip, penktadieni svenciau savo 38, o jauciausi kaip 18 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 03 05, 10:26)
aciu smile.gif taip, penktadieni svenciau savo 38, o jauciausi kaip 18  lotuliukas.gif

Vau,pasirodo mes vienmetės(aš šiandien tiek par švenčiu) -tikrai maniau,kad jūs (gal reik sakyt TU) už mane jaunesnė tongue.gif Ech,kad man tokią figūrą... Suknė nereali thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 05 kovo 2013 - 10:45
Sveikinimai Julsita !!!!! drinks_cheers.gif puikus metai: jautiesi jauna o patirties bagazas jau sukauptas nemazas ax.gif vienu zodziu drasiai galim sakyti :мои года - моё богатство biggrin.gif

o del figuros: si suknute mane storina, kai kur atrodau kaip besilaukianti.. rolleyes.gif siaip tiko man tokie modeliukai nuo "po krutine" taciau kiekvienas siulas krenta ir atrodo skirtingai. Tik kai ji smagi tai gali ir storinti, ne beda lotuliukas.gif

P.S. man visada reikia sakyti TU ne jus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 05 kovo 2013 - 10:55