PaneleJ, grazi suknele ir spalva grazi!!!
tura,puikios sukneles Prasom nebesislepti ir dazniau demonstruotis
PaneleJ,labai grazu
PaneleJ,labai grazu
Moterys! Gal man pasakysite, kai neriama suknele nuo apacios, kaip pasiskaiciuot apacia? Ar imt kubu apimti ir tai netrukdys vaiksciot, ar kazkiek cm uzsidet skaiciuojant nuo klubu apimties ar kaip zinot, kiek jau bus gerai, kad man netrukdytu vaiksciot? Suknele prigludusi.
Aciu!
Aciu!
Jei nenorit,kad suknele platetu,tada apacia darykit tokio plocio,kaip klubu apimtis.Tikrai vaiksciosit laisvai Iki klubu aukscio megzkit ar nerkit tiesiai,o nuo klubu pradekit siaurinti.
QUOTE(rasa32 @ 2013 03 05, 09:37)
Jei nenorit,kad suknele platetu,tada apacia darykit tokio plocio,kaip klubu apimtis.Tikrai vaiksciosit laisvai Iki klubu aukscio megzkit ar nerkit tiesiai,o nuo klubu pradekit siaurinti.
aisku, aciu lyg ir gerai bandziau mastyt
QUOTE(panelė J @ 2013 03 04, 10:07)
traukiu iš spintos jau vestuvėse debiutavusią suknelę,
labai dailiai numegzta ir reglanas taip grazu
IlonaLT - kaip supratau man norejote kazkokia tiesa pasakyti, tad prasom
Labai atsiprasau kad nepozavau, nes visgi tai buvo mano svente - ne podiumu vaiksciojau - linksminausi
Na ir apsvietimas ne podiuminis ir fotografas su "muiline" pasitaike ech... bet keliu foto "del tos teisybes"
Labai atsiprasau kad nepozavau, nes visgi tai buvo mano svente - ne podiumu vaiksciojau - linksminausi
Na ir apsvietimas ne podiuminis ir fotografas su "muiline" pasitaike ech... bet keliu foto "del tos teisybes"
Labai dailu La Perla, ir vakarėlis geras buvo matau
QUOTE(*liu @ 2013 03 05, 10:24)
Labai dailu La Perla, ir vakarėlis geras buvo matau
aciu taip, penktadieni svenciau savo 38, o jauciausi kaip 18
QUOTE(La Perla @ 2013 03 05, 10:26)
aciu taip, penktadieni svenciau savo 38, o jauciausi kaip 18
Vau,pasirodo mes vienmetės(aš šiandien tiek par švenčiu) -tikrai maniau,kad jūs (gal reik sakyt TU) už mane jaunesnė Ech,kad man tokią figūrą... Suknė nereali
Sveikinimai Julsita !!!!! puikus metai: jautiesi jauna o patirties bagazas jau sukauptas nemazas vienu zodziu drasiai galim sakyti :мои года - моё богатство
o del figuros: si suknute mane storina, kai kur atrodau kaip besilaukianti.. siaip tiko man tokie modeliukai nuo "po krutine" taciau kiekvienas siulas krenta ir atrodo skirtingai. Tik kai ji smagi tai gali ir storinti, ne beda
P.S. man visada reikia sakyti TU ne jus
o del figuros: si suknute mane storina, kai kur atrodau kaip besilaukianti.. siaip tiko man tokie modeliukai nuo "po krutine" taciau kiekvienas siulas krenta ir atrodo skirtingai. Tik kai ji smagi tai gali ir storinti, ne beda
P.S. man visada reikia sakyti TU ne jus