Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

As visus megztukus ir sukneles mezgu nuo virsaus. Dazniausiai statytomis rankovemis. Rankoves- primezgu (taip pat mezgu nuo virsaus zemyn, rinkdama priekio ir nugaros rankoviu iskirpimo akis). Atrodo graziau negu prisiutos
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2013 02 28, 20:36)
As visus megztukus ir sukneles mezgu nuo virsaus. Dazniausiai statytomis rankovemis. Rankoves- primezgu (taip pat mezgu nuo virsaus zemyn, rinkdama priekio ir nugaros rankoviu iskirpimo akis). Atrodo graziau negu prisiutos

Norėtusi ir nuotraukose pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
pagaliau sukeliau foto, tai rodau suknyte, kuri laukia vasaros smile.gifuser posted image
Atsakyti
ingauk,labai grazu wub.gif wub.gif cia suaugusiai moteriai ar vaikiska?

Man tik truksta kokio labai smulkaus kaklo ir rankoviu iskirpimu apnerimo,butu tobula smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 02 28, 22:31)
ingauk,labai grazu wub.gif  wub.gif cia suaugusiai moteriai ar vaikiska?

Man tik  truksta kokio labai smulkaus kaklo ir rankoviu iskirpimu apnerimo,butu tobula smile.gif

vaikiska smile.gif ten apnerta zemu pirmiausia stulpeliu o tada vezlio zingsneliu blush2.gif
nezinau kaip daugiau padaryt, nes ir siulu is 4 kamuoliuku liko vos keli metrai doh.gif
Atsakyti
Gelita, labai kruopštus, gražus darbelis. Ir spalvytė, ir raštas superiniai 4u.gif

La Perla, kaip visada - fantastiška 4u.gif
Gal galit pasidalinti antros suknytės schemute 4u.gif Ačiū

ingauk, labai labai gražu! 4u.gif

Ech, kaip man taip greitai nerti išmokti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2013 02 28, 20:36)

Šitaip tai aš moku. tiksliau TIK šitaip. Bet dabar kita situacija. neriu tokiu ale tinkliuku. gražiai prinert neišeis. O be to norisi tokio statumo ties pečiais, t.y. siūlės. viršus neriamas kombinuotai, nuo apačios apvaliai, o nuo pažastų jau priekis ir nugara atskirai. Tai ir galvoju kaip tas rankoves prikabint g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 02 28, 22:35)
vaikiska smile.gif ten apnerta zemu pirmiausia stulpeliu o tada vezlio zingsneliu  blush2.gif
nezinau kaip daugiau padaryt, nes ir siulu is 4 kamuoliuku liko vos keli metrai  doh.gif

Vadinasi,viskas gerai,foto nelabai matosi mirksiukas.gif Labai grazu wub.gif
Atsakyti
[quote=ingauk,2013 02 28, 21:23]

koks grožis ir švelnumas
Atsakyti
aciu mergaites uz grazus zodelius 4u.gif
Rasa 32, visa nakti galvojau kaip kitaip galeciau ta apdaila dar padaryt bet nu niekaip blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
ingauk - labai grazu !!!!
Žuvele - tos vaikiskos suknutes ne mano nertos, schemu neturiu...
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2013 02 25, 12:35)

koks grozis wub.gif Viliuteee, kaip visada, labai grazu 4u.gif
Atsakyti