Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(RZK @ 2013 02 27, 14:12)
Čia jau mezgimo viršūnė !  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Esu mezgus nuo apačios ratu , čia lyg nuo kaklo pradėta , taip knieti išsiaiškint , kaip galima tai padaryti , dar ir rašto schemą išlaikant . Gal kokią šperikę galima .

4u.gif
Sveiki.Negaliu atsigrožėti suknele ir prieš tai rodytu megztuku. thumbup.gif Mane tai labai domina labai dailiai ir tiksliai apskaičiuotas kaklo ir rankovių išlaidymas blush2.gif Būtų smagu turėti akių suėmimo skaičiukus - aišku jei įmanoma.
Atsakyti
Dėkoju VISOMS merginoms už pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Suknutė megzta nuo apačios blush2.gif Nuo viršaus mezgu tik reglanu, nors jau esu sumąsčiusi megztuko modelį mezgamą nuo viršaus ir statytomis rankovėmis. Bet paskutiniu metu mano mezgiminė mūza išdykėlė angel_sadangel.gif kažkur išsiblaškė ir vis dar negrįžo schmoll.gif
Ypatingų akių nuleidimo būdų ir skaičiavimų neturiu blush2.gif Priklauso nuo siūlų storio ir rašto, bet dažniausiai pažastims naudoju seką 4-3-3-2-2-1-1...... O kaklo iškirptei taip pat, tik jau nuo centrui nuleistų (15-20) akių. Priekaklio abi puses mezgu vienu metu, taip lengviau vienodai nuleisti.
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 02 27, 20:55)
Dėkoju VISOMS merginoms už pagyrimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Suknutė megzta nuo apačios blush2.gif Nuo viršaus mezgu tik reglanu, nors jau esu sumąsčiusi megztuko modelį mezgamą nuo viršaus ir statytomis rankovėmis. Bet paskutiniu metu mano mezgiminė mūza išdykėlė angel_sadangel.gif  kažkur išsiblaškė ir vis dar negrįžo  schmoll.gif
Ypatingų akių nuleidimo būdų ir skaičiavimų neturiu blush2.gif  Priklauso nuo siūlų storio ir rašto, bet dažniausiai pažastims naudoju seką 4-3-3-2-2-1-1...... O kaklo iškirptei taip pat, tik jau nuo centrui nuleistų (15-20) akių. Priekaklio abi puses mezgu vienu metu, taip lengviau vienodai nuleisti.

Tada aišku , rankovės prisiūtos ? Atrodo , kaip primegztos , tai ir pagalvojau , kad nuo viršaus , nors gi kaklas tada būtų kitoks .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 27 vasario 2013 - 20:26
RZK rankovės prisiūtos. Bet ir jos megztos ratu. Mano puslapiuke matosi,na kur nuotrauka su pažastimi 1 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelita: 27 vasario 2013 - 20:25
QUOTE(Gelita @ 2013 02 27, 21:24)
RZK rankovės prisiūtos. Bet ir jos megztos ratu. Mano puslapiuke matosi,na kur nuotrauka su pažastimi 1 mirksiukas.gif

Pasidarė aišku , o rankovei ratu reikia 4 virbalų , ar trumpo valinuko ?
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2013 02 27, 21:31)
Pasidarė aišku , o rankovei ratu reikia 4 virbalų , ar trumpo valinuko ?

Man tai tinka ir ilgas valinukas mirksiukas.gif Esu bandžiusi kaip kojinę 5 virbalais megzti - nepatiko schmoll.gif
Kažkurioje iš savo žinučių rašiau kaip ilgu valinuku mezgu mirksiukas.gif
Žinutė
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelita: 27 vasario 2013 - 20:43
QUOTE(Gelita @ 2013 02 27, 20:55)
Dėkoju VISOMS merginoms už pagyrimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Suknutė megzta nuo apačios blush2.gif Nuo viršaus mezgu tik reglanu, nors jau esu sumąsčiusi megztuko modelį mezgamą nuo viršaus ir statytomis rankovėmis. Bet paskutiniu metu mano mezgiminė mūza išdykėlė angel_sadangel.gif  kažkur išsiblaškė ir vis dar negrįžo  schmoll.gif
Ypatingų akių nuleidimo būdų ir skaičiavimų neturiu blush2.gif  Priklauso nuo siūlų storio ir rašto, bet dažniausiai pažastims naudoju seką 4-3-3-2-2-1-1...... O kaklo iškirptei taip pat, tik jau nuo centrui nuleistų (15-20) akių. Priekaklio abi puses mezgu vienu metu, taip lengviau vienodai nuleisti.

Ačiū, tikrai vertinga informacija, nes kiekviena nuleidinėja pagal save, o jūsų visi darbeliai taip "tip top" wub.gif
Atsakyti
Nuostabi suknutė, Gelita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 02 27, 21:36)
Man tai tinka ir ilgas valinukas  mirksiukas.gif Esu bandžiusi kaip kojinę 5 virbalais megzti - nepatiko schmoll.gif
Kažkurioje iš  savo žinučių rašiau kaip ilgu valinuku mezgu  mirksiukas.gif
Žinutė
čia

Gelita , labai smagu , kad pasidalinote savo žiniom . Ačiū už info. aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 28 vasario 2013 - 09:39
QUOTE(Gelita @ 2013 02 27, 21:24)

Aš irgi ruošiuosi pirmą kartą nerti rankoves ratu ir po to prisiųti. Visada nerdavau ratu nuo viršaus ir tos rankovės savaime gaunasi.
Klausimas - kai ratu mezgama rankovė
1. Ar ji mezgama nuo apačios į viršų?
2. Kaip pabaigiama viršuje? tiesiog ratas užsidaro toks apvalus ar yra kažkoks akių nuleidinėjimas, t.y. viršutinės dalies, kur bus prisiųta, formavimas. nežinau kaip paaiškinti.

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2013 02 28, 09:52)

uzsukau ideti keleta FB rastu nuostabiu vaikisku suknuciu, tuo paciu galiu pasakyti savo varianta: mezgu nuo apacios, pazasciai nuleidziu akis taip pat kaip ir mezgant "kuno" dali, pvz as rankovems nuleidziu 3 2 1 pradzioj tai "ratukinej" rankovej iskart 6 o po to megzdama pirmyn atgal sonuose tas 2 1 smile.gif
Manau Gelita pasakys savaji geriausiaji varianta smile.gif
o dabar demesio vaikiskos suknute:
user posted image
user posted image
Atsakyti
sory u temos teršimą, bet gal kas susidomės smile.gif išparduodų siulų likučius. nu vietą užima ir kandys eilėj laukia....

http://public.fotki....siulu-likuciai/
Atsakyti