Apačia daili, bet viršus asmeniškai man sijoninės dalies spalvytė
Viliuteee, puikios visos, o paskutiniosios aš gal kiek kitokį spalvų derinį rinkčiaus ir man tai gal jei žemu juosmeniu butu tikriau kazkaip atrodytu, na kad megztinis toks normalaus ilgio ir tada sijonas nuo klubu, na bet čia aš taip daryčiau, bet tavasis variantas taip pat puikus, tik ta pasuknele šviečianti iš po megztinio dalies man nesimpatiška.
QUOTE(Moniqy @ 2013 02 26, 15:52)
Viliuteee, puikios visos, o paskutiniosios aš gal kiek kitokį spalvų derinį rinkčiaus ir man tai gal jei žemu juosmeniu butu tikriau kazkaip atrodytu, na kad megztinis toks normalaus ilgio ir tada sijonas nuo klubu, na bet čia aš taip daryčiau, bet tavasis variantas taip pat puikus, tik ta pasuknele šviečianti iš po megztinio dalies man nesimpatiška.
labai dziaugiuosi kiekviena issakyta nuomone.Tik dar karta kartojuosi-ir modelis,ir spalvu derinys TOKS KLIENTES NORAS.
posukne tik laikina,nezinau,kokia kliente prisitaikys:)
QUOTE(pašnekutė @ 2013 02 19, 15:43)
Labai grazi suknele ir man apacioj nieko beveik netruksta tik tokia pavingiuota juostele manau uztektu primegzti, bet jei jum norisi kaip originale tai siulau sitokias gelytes ne visai tokios bet panasu http://club.osinka.r...74976?p=2014813 gal pavyktu pritaikyti
Taaip, taip, ten aš ir diskutavau slapyvardžiu "oreshko"
Ten visą laiką kabėjo ta foto, bet man tik šiandien dašilo, kad čia reikia būtent šita schema naudotis Nu, ką dabar, "glušą ir bažnyčioj muša"
Taaip, taip, ten aš ir diskutavau slapyvardžiu "oreshko"
Ten visą laiką kabėjo ta foto, bet man tik šiandien dašilo, kad čia reikia būtent šita schema naudotis Nu, ką dabar, "glušą ir bažnyčioj muša"
O be reikalo, pasirodo, aš save apšnekėjau Netinkama ta schema. Jei pažiūrėtumėt atidžiau ir palygintumėt su suknelės foto, pamatytumėt, kad šioje schemoje tų žiedlapėlių viduriukai - tuščiaviuriai. Gi suknelėje - pilnaviduriai
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2013 02 26, 16:04)
labai dziaugiuosi kiekviena issakyta nuomone.Tik dar karta kartojuosi-ir modelis,ir spalvu derinys TOKS KLIENTES NORAS.
O taip, būna "priplaukusių" ir klientų
Atrodo, lyg ant puošnios suknelės būtų apsivilkusi kasdieninį megztuką
Manau, ją kas nors paprotins ir ji greit vėl pas jus atbėgs, kad viršų permegztumėte Bet tai nieko tokio - proga užsidirbt
Šiaip Jūsų darbai mano akimis visi fantastiški, tad neimkit giliai į širdį tos kritikos. Kaip sakiau, klientai ... visada teisūs
QUOTE(Viliuteee @ 2013 02 26, 11:10)
DAR VIENA,SIEK TIEK KITOKIA ,,MOCHERINUKE"
Labai graži sijono dalis. O kritika, kaip ir kitų, ne mezgėjos, bet klientės adresu. Na nesižiūri kažkaip visuma ir viskas.
Viliuteee, graži suknytė pirmoji, kaip visada
O antroji man irgi... kažkaip nelabai, bet klientės norai yra įsakymas
O antroji man irgi... kažkaip nelabai, bet klientės norai yra įsakymas
Viliuteee visada gyriau uz darbus, tai atsirado proga pakritikuoti , tai ir pakritikuosiu . Net jei kliente pageidauja, ja visada galima perkalbeti svariais argumentais. Sviesus sijonas labai traukia demesi, kai tuo tarpu zvilgsnis turetu fikuotis ties veidu, ties virsutine dalim. Darbo daug, viskas kruopsciai atlikta, bet labai truksta harmonijos.
Gelita, Ir suknyte ir spalvyte jums labai tinka ir prabangiai atrodo. Grazu!
Gelita, Ir suknyte ir spalvyte jums labai tinka ir prabangiai atrodo. Grazu!
QUOTE(Gelita @ 2013 02 26, 19:25)
Rodausi savo kuklutę suknutę iš Merino Gold ...
labai dailios klajonės
QUOTE(Gelita @ 2013 02 26, 13:25)
Labas vakarėlis
Rodausi savo kuklutę suknutę iš Merino Gold (Madame Tricote )- 470 g, virbalai Nr. 2,5. Megzta ratu be siūlių.
Siūlai tai vienas malonumas iš jų megzti
Daugiau nuotraukų iš mano"violetinių klajonių" čia
Rodausi savo kuklutę suknutę iš Merino Gold (Madame Tricote )- 470 g, virbalai Nr. 2,5. Megzta ratu be siūlių.
Siūlai tai vienas malonumas iš jų megzti
Daugiau nuotraukų iš mano"violetinių klajonių" čia
FANTASTIKA
ir spalva ir rastas. ir visi kiti darbai
saunuole Gelita
QUOTE(Gelita @ 2013 02 26, 20:25)
Čia jau mezgimo viršūnė !
Esu mezgus nuo apačios ratu , čia lyg nuo kaklo pradėta , taip knieti išsiaiškint , kaip galima tai padaryti , dar ir rašto schemą išlaikant . Gal kokią šperikę galima .