Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(kristinkag @ 2013 02 19, 14:30)
Labai grazi suknele ir man apacioj nieko beveik netruksta tik tokia pavingiuota juostele manau uztektu primegzti, bet jei jum norisi kaip originale tai siulau sitokias gelytes ne visai tokios bet panasu http://club.osinka.r...74976?p=2014813 gal pavyktu pritaikyti

Taaip, taip, ten aš ir diskutavau slapyvardžiu "oreshko" rolleyes.gif
Ten visą laiką kabėjo ta foto, bet man tik šiandien dašilo, kad čia reikia būtent šita schema naudotis doh.gif hihihi.gif Nu, ką dabar, "glušą ir bažnyčioj muša" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2013 02 18, 13:36)
sveikos 4u.gif

kaip manot - ši suknutė megzta?

o gal kas turit panašų raštelį?  ax.gif  nu labai jau man patiko wub.gif

Kažkodėl abejoju, kad ji megzta/nerta g.gif
Bet jei bandyčiau kažką panašaus nusineti, tai nerčiau "langeliais tinkliuku". Na, 1 stulpelis su užmetimu, 3 pynutės akys, 1 stulpelis su užmetimu... ir t.t. O ten, kur eina raštas, įnerčiau vietoj 3 pynutės akių 3 ar 4 (priklausomai nuo siūlų) stulpelius su užmetimu.
Atsakyti
bet su vašeliu aš nedraugauju... kiek peržiūrėjau raštų, tai ten arba audinys arba nerta sad.gif

bet jei rasit ką panašaus megzto - būtų smagu, jei pasidalintumėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesasim: 19 vasario 2013 - 18:28
QUOTE(inesasim @ 2013 02 19, 19:28)
bet su vašeliu aš nedraugauju... kiek peržiūrėjau raštų, tai ten arba audinys arba nerta sad.gif

bet jei rasit ką panašaus megzto - būtų smagu, jei pasidalintumėt smile.gif

Na, jei labai norisi - puiki proga susidraugaut mirksiukas.gif
Juo labiau, kad šis raštelis tinkliuku - pats tas "pradinukams" mirksiukas.gif
O virbalais tokio tinklelio nepadarysit. Mezginiuose akutės apvalios gaunasi.
Norit kvadratinių - jaukinkitės vąšelį mirksiukas.gif
Bet jei norit megzti - gal reikėtų spalvotai tuos rombukus išsimegzt. Tačiau rezultatas bus tolokai nuo originalo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 19 vasario 2013 - 20:53
QUOTE(inesasim @ 2013 02 18, 13:36)
sveikos 4u.gif

kaip manot - ši suknutė megzta?

o gal kas turit panašų raštelį?  ax.gif  nu labai jau man patiko wub.gif

kai labai isdidini, tai atrodo kad tinklelis nertas o tas rastas kaip isvarstytas, daro tokiu budu moterys ir pagyru puode buvo ne vienas drabuzelis. bet gali buti ir tiesiog toks audinys
user posted image
Atsakyti
tai ale nertas tinklelis išsiuvinėtas kitos spalvos siūlu? kaip tas išvarstyta suprasti?
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 02 20, 08:55)
kai labai isdidini, tai atrodo kad tinklelis nertas o tas rastas kaip isvarstytas, daro tokiu budu moterys ir pagyru puode buvo ne vienas drabuzelis. bet gali buti ir tiesiog toks audinys
user posted image

as manau kad cia toks audinys, bet galima butu kazka panasaus pagaminti. nertas smulkus tinklelis ir tie zigzagai tai siuvineti su adata perveriant storesni siula. Mano mama tokiu budu siuvinedavo serveteles tik nezinau kaip jis vadinasi.

kazka panasaus dariau labai senai, tik tinklelis didelis ir siuvineta su atlasiniu kaspinu. http://sphotos-g.ak....1_8098915_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 20 vasario 2013 - 15:25
QUOTE(inesasim @ 2013 02 20, 16:12)
tai ale nertas tinklelis išsiuvinėtas kitos spalvos siūlu? kaip tas išvarstyta suprasti?

Kaip matyti padidintoj foto, ten ne vien tik nunertas tamsus tinklelis ir išvarstyta kita spalva. Jei taip būtų - būtų matyti tamsūs kvadratukų kraštai. Dabar gi - kur pilka, ten pilka. Vadinasi, iš kart įnerti tie ornamentai. Arba jau taip užsiūta storai, kad nebesimatytų tų tamsių siūlų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 20 vasario 2013 - 20:21
QUOTE(pašnekutė @ 2013 02 20, 20:19)
Kaip matyti padidintoj foto, ten ne vien tik nunertas tamsus tinklelis ir išvarstyta kita spalva. Jei taip būtų - būtų matyti tamsūs kvadratukų kraštai. Dabar gi - kur pilka, ten pilka. Vadinasi, iš kart įnerti tie ornamentai. Arba jau taip užsiūta storai, kad nebesimatytų tų tamsių siūlų  g.gif

Aha dabar kai pasakei... Tarp tu sviesiu ispynimu matos sviesus siuliukas, o tie tamsus langeliai atrodo kaip ispeltakiuoti ( atrodo kad skersos ir isilgos gijos butu juodu siulu apsuktos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 20 vasario 2013 - 22:07
labas rytas 4u.gif

ačiū už išsakytą nuomonę, bet man čia jau būtų viso gyvenimo projektas blush2.gif bandžiau mėginėlį iš lininio siūlo ir išvarstyti su storu schmoll.gif

dar radau panašų raštą - bet jis nertas ir dar labai jau sudėtingu raštu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2013 02 21, 11:40)
labas rytas 4u.gif

ačiū už išsakytą nuomonę, bet man čia jau būtų viso gyvenimo projektas blush2.gif  bandžiau mėginėlį iš lininio siūlo ir išvarstyti su storu  schmoll.gif

dar radau panašų raštą - bet jis nertas ir dar labai jau sudėtingu raštu

user posted image

Radau dar panasesni gal tiks user posted image
Atsakyti
grazu:
user posted image
Atsakyti