QUOTE(Medula @ 2013 02 18, 14:19)
La Perla, bombinė suknelė čia dar batai žudikai, makiažas grobikas ir šukuosena smaugikė reikalingi
o iš tiptop tokio siūlo kaip tik neriu. Tikrai įnoringas, niekšelis. Bet krakmolinti nesiryžčiau, kažkaip atrodo, kad sustirs ir bus nelankstus audinys tada.
o iš tiptop tokio siūlo kaip tik neriu. Tikrai įnoringas, niekšelis. Bet krakmolinti nesiryžčiau, kažkaip atrodo, kad sustirs ir bus nelankstus audinys tada.
batus zudikus turiu, su makiazu irgi galiu pasistengti o va su sukuosena man problemos, kazkaip nenusiseka man su jom
o ka neri? as nesiryzau nerti maniau bus labai storas ir nekrintantis nerinys? gal bent krasciuka pamatyt galima butu?
QUOTE(Žuvelė @ 2013 02 18, 14:57)
La Perla, labai gražu...
aciu
QUOTE(jautiena @ 2013 02 18, 15:13)
La Perla: grazi suknute, tik tas dirzas jai per sunkus... noretusi kazko mazesnio, pernelyg daug grozio paslepia...
aciu uz pastebejima, po teisybei isbandziau vakar vakare daug variantu, kadangi sijonine dalis megzta dvigubo plocio nei reikia ir raukta kad sutaptu su virsutine dalimi, kazkokio ryskaus vizualinio atskyrimo reikia. Siaura juostele netiko, megztas dirzelis dar labiau ispucia, sitas platusis pasirode tinkamiausias, bet dar esu apamstymuose... kazin jei pasisiuciau dirziuka is tokios medziagos kaip pasuknele tik siek tiek siauresni nei juodas? tas juodas - siutas atlasinis o dabar pasuknelei nusipirkau trikotaziuka plonyti nes labai sunku buvo gauti reikiamos spalvos medziagos...