Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(Medula @ 2013 02 18, 14:19)
La Perla, bombinė suknelė  thumbup.gif čia dar batai žudikai, makiažas grobikas ir šukuosena smaugikė reikalingi wink.gif

o iš tiptop tokio siūlo kaip tik neriu. Tikrai įnoringas, niekšelis. Bet krakmolinti nesiryžčiau, kažkaip atrodo, kad sustirs ir bus nelankstus audinys tada.

lotuliukas.gif batus zudikus turiu, su makiazu irgi galiu pasistengti o va su sukuosena man problemos, kazkaip nenusiseka man su jom lotuliukas.gif

o ka neri? as nesiryzau nerti maniau bus labai storas ir nekrintantis nerinys? gal bent krasciuka pamatyt galima butu? ax.gif
QUOTE(Žuvelė @ 2013 02 18, 14:57)
La Perla, labai gražu... wub.gif

aciu smile.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 02 18, 15:13)
La Perla: grazi suknute, tik tas dirzas jai per sunkus... noretusi kazko mazesnio, pernelyg daug grozio paslepia...

aciu uz pastebejima, po teisybei isbandziau vakar vakare daug variantu, kadangi sijonine dalis megzta dvigubo plocio nei reikia ir raukta kad sutaptu su virsutine dalimi, kazkokio ryskaus vizualinio atskyrimo reikia. Siaura juostele netiko, megztas dirzelis dar labiau ispucia, sitas platusis pasirode tinkamiausias, bet dar esu apamstymuose... kazin jei pasisiuciau dirziuka is tokios medziagos kaip pasuknele tik siek tiek siauresni nei juodas? tas juodas - siutas atlasinis o dabar pasuknelei nusipirkau trikotaziuka plonyti nes labai sunku buvo gauti reikiamos spalvos medziagos... g.gif
Atsakyti
La Perla, labai graži suknelė thumbup.gif

Turiu ir aš kelis kamuoliukus tokių siūlų, gavau dovanų prieš kokius 5 metus ir per tiek laiko nesugalvojau ką megzti, nes atrodo siūlas storas, blizgus ir slidus (o dar spalva oranžinė ir pilka, išvis sudėtinga atrasti modeliuką).

Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2013 02 18, 16:00)
La Perla, labai graži suknelė  thumbup.gif

Turiu ir  aš  kelis  kamuoliukus tokių  siūlų, gavau dovanų prieš kokius 5 metus ir  per tiek laiko  nesugalvojau ką megzti, nes atrodo  siūlas  storas, blizgus ir slidus (o dar spalva oranžinė ir pilka, išvis sudėtinga atrasti modeliuką).

bijojau ir as to storumo ir visa laika kai mezgiau bijojau bet isskalbus graziai sukrito smile.gif pradzioj maniau megzti vien gerom akim bet atrode jos labai nelygios gaunasi, bet patikekit isskalbus issilygina (mano gerom akim pats virsus apatines dalies, po dirzeliu). O spalva pilka manau grazu, tik, mano nuomone, kasdieniniam drabuziui tas blizgumas nelabai tinkamas, reik mastyt apie progini, iseigini drabuzeli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 18 vasario 2013 - 16:08
QUOTE(Giedrute1988 @ 2013 02 18, 10:54)
Sveikos:) labai esu sužavėta šita suknele,bet niekaip nerandu schemos nėrimo. Tame club.osinka.ru nėra jos schemų. Gal gali kas man padėti??? Labai būčiau dėkinga:)

Giedrute,viskas ten yra,tik reikia skaityt ir uzeit ant nuorodu,kad atverstu kita puslapi,kur viskas patalpinta.Net sukneles iskarpa yra ideta vienoj nuorodoj.Viska reikia skaityt Osinkoj,o ne tik paveiksliukus ziuret.

Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 02 18, 08:29)

Nu va kokia grazi suknute. wub.gif man tai labai grazu toks tiesus kritimas.
As manau kad cia paprasto plonycio pasijonio reiktu. Nes ispusti toki krentanti siula sunku, rizika kad visa pusta pasijoni i tarpukoji suspraus, bus nepatogu.

Tik dirziuka prisiderint ir puiku. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 02 18, 18:17)
QUOTE(La Perla @ 2013 02 18, 08:29)

Nu va kokia grazi suknute. wub.gif man tai labai grazu toks tiesus kritimas.
As manau kad cia paprasto plonycio pasijonio reiktu. Nes ispusti toki krentanti siula sunku, rizika kad visa pusta pasijoni i tarpukoji suspraus, bus nepatogu.

Tik dirziuka prisiderint ir puiku. wub.gif

aciu smile.gif suknute jau nuvezta siuvejai, pasijonis bus plonytis krentantis o po to jau ziuresiu ar iverti vala i suknutes apacia kad kazkiek pasibanguotu ar ne smile.gif jei ka- dar pasirodysiu su pasijoniu su valu ir be jo o tada ziuresim ax.gif
Atsakyti
Kažkada klausiau, kaip nert šios suknelės viršutines detales ir kai kurias juostas
http://club.osinka.r...-53952?&start=0
Bet niekas neatsiliepė. Matyt, neturi. Tai ėmiaus eksperimentuoti ir štai, kas man gaunasi tuo visai džiaugiuosi blush2.gif
user posted image
Kol kas tik 4 juostos. Bet neramina mane apatinė juosta iš tų kaip gėlių. Jos nėra osinkoj, googlas irgi nepadeda unsure.gif
Jei kas turit išsisaugoję - pasidalinkit, prašau 4u.gif . Nes osinkoj ten jau nebe visos nuorodos veikia.
O tai vėl teks eksperimentuoti ir ardyt, nert ir vėl ardyti unsure.gif karsta.gif
Kaip jau su viršum buvo doh.gif
Iš anksto ačiū nepatingėjusims padėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
wub.gif graziai gaunasi wub.gif deja padet niekuo negaliu, neturiu supratimo, o butinai norisi tip top tokios pacios? g.gif gal kaip tik pavyktu sukurt grazesne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 02 19, 10:59)
Kažkada klausiau, kaip nert šios suknelės viršutines detales ir kai kurias juostas
http://club.osinka.r...-53952?&start=0
Bet niekas neatsiliepė. Matyt, neturi. Tai ėmiaus eksperimentuoti ir štai, kas man gaunasi tuo visai džiaugiuosi  blush2.gif
user posted image
Kol kas tik 4 juostos. Bet neramina mane apatinė juosta iš tų kaip gėlių. Jos nėra osinkoj, googlas irgi nepadeda  unsure.gif
Jei kas turit išsisaugoję - pasidalinkit, prašau  4u.gif . Nes osinkoj ten jau nebe visos nuorodos veikia.
O tai vėl teks eksperimentuoti ir ardyt, nert ir vėl ardyti  unsure.gif  karsta.gif
Kaip jau su viršum buvo  doh.gif
Iš anksto ačiū nepatingėjusims padėt  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man si suknele jau dabar grazi ir nieko jei nebetruksta. Nei petneseliu, nei apacioj apdailos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2013 02 19, 13:04)
Man si suknele jau dabar grazi ir nieko jei nebetruksta. Nei petneseliu, nei apacioj apdailos.  thumbup.gif

Aš ta pati norėjau sakyt - tobula suknelė (na gal apačią sutvarkyčiau), o daugaiu tai liuks, nieko netrūksta thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū pagyrusioms 4u.gif

QUOTE(La Perla @ 2013 02 19, 12:52)
wub.gif graziai gaunasi  wub.gif  deja padet niekuo negaliu, neturiu supratimo, o butinai norisi tip top tokios pacios?  g.gif gal kaip tik pavyktu sukurt grazesne?  ax.gif

O dėl "tip-top" tai ne todėl noriu schemos, kad būtinai "tip-top", o todėl, kad nesijaučiu dar tooookia rimta nėrėja, kad imt eksperimentuoti tikintis, kad neteks 25 kartus ardyti visko doh.gif Nėra laiko eksperimentams blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(taram-param @ 2013 02 19, 13:16)
Aš ta pati norėjau sakyt - tobula suknelė (na gal apačią sutvarkyčiau), o daugaiu tai liuks, nieko netrūksta thumbup.gif

Ačiū, ačiū!
O apačia tai bus dar. Kaip osinkoj, kur nuoroda yra. Tik laaabai jau man norėjosi pasirodyti blush2.gif Kad ir nebaigtą.
Nes turėsiu atidėt šį darbuką kokioms 2 savaitėms ir daryti ne tai, ko noriu, o tai, ką reikia. O taip nesinori...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 02 19, 10:59)
Jei kas turit išsisaugoję - pasidalinkit, prašau  4u.gif . Nes osinkoj ten jau nebe visos nuorodos veikia.
O tai vėl teks eksperimentuoti ir ardyt, nert ir vėl ardyti  unsure.gif  karsta.gif
Kaip jau su viršum buvo  doh.gif
Iš anksto ačiū nepatingėjusims padėt  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai grazi suknele ir man apacioj nieko beveik netruksta tik tokia pavingiuota juostele manau uztektu primegzti, bet jei jum norisi kaip originale tai siulau sitokias gelytes ne visai tokios bet panasu http://club.osinka.r...74976?p=2014813 gal pavyktu pritaikyti
Atsakyti