Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

Kokių šaunių tunikų zuzana* primezgė 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Romap, aciu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
atnesu parodyti savo "vargeli" doh.gif
suknute mezgiau is siu siulu, mano nuotraukose nepavyko perteikti blizgesio:
user posted image
sumezgiau 6 kamuoliukus, realiai butu reikeje maziau, bet paskaiciavau kad pasitemps apie 8 cm o pasitempe visus 15 doh.gif nuardyti buvo tikra tragedija, nes siulai "birus" tad reikejo spet gaudyt doh.gif doh.gif doh.gif
Kita vertus, dali nuo "po krutine" mezgiau dvigubo plocio negu man reikia, manydama kad graziai isplates. neisplatejo nieko o sukrito nes siulas sunkus smile.gif bandysiu sia "problemyte" sprest pasijonio pagalba. Pasijoni siusiu kuno spalvos tik apatineje dalyje, o virsuje manau uzteks kuno spalvos liemeneles, nes nugaroje irgi yra iskirpte (tiesus prakirpimas) tad pasuknele netiks smile.gif ai dar dirza planuoju pasisiuti pasukneles spalvos toki pat kaip nuotraukose juodas smile.gif
Rastas - lokio peda smile.gif Iskirpte gal giloka, bet suknele ne kasdienine del savo blizgumo, tad ypatingomis progomis galima ir labiau apsinuoginti smile.gif. Planuoju puostis gimtadieniui smile.gif
Prisistatymas baigtas, rodausi ax.gif Foto nekokybiskos, fotografavausi velai vakare pries veidrodi smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

P.S. jei kas savo skvarbia akimi matote ka butu galima pakeisti, patobulinti, kas nesiziuri - mielai laukiu pastebejimu ax.gif

Beje, gal kas anksciau susidure su siuo siulu - ar jis pasiduotu krakmolinimui - standinimui? man kazkaip tos apacios norisi banguotos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 18 vasario 2013 - 08:32
QUOTE(La Perla @ 2013 02 18, 09:29)
Labas rytas smile.gif
atnesu parodyti savo "vargeli"  doh.gif

P.S. jei kas savo skvarbia akimi matote ka butu galima pakeisti, patobulinti, kas nesiziuri - mielai laukiu pastebejimu  ax.gif

O MAN ČIA VISKAS TOBULA, IR KRINTA GRAZIAI, IR JOKIO PUSTUMO NESINORI, DAILU.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kaip manot - ši suknutė megzta?

o gal kas turit panašų raštelį? ax.gif nu labai jau man patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2013 01 08, 21:55)

Sveikos:) labai esu sužavėta šita suknele,bet niekaip nerandu schemos nėrimo. Tame club.osinka.ru nėra jos schemų. Gal gali kas man padėti??? Labai būčiau dėkinga:)
Atsakyti
La perla,suknele labai grazi thumbup.gif Del to paputimo,tai manau,kad visai tiktu pasijonis su papildomu volanu apacioj.O del pasibangavimo,tai gali pabandyti iverti i apacia plona vala(''zilkute''),tada susgarbanos apacia ir gal net nereikes pusto pasijonio mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, Kodencija smile.gif
rasa32 - tiksliai, kaip buvau pamirsus apie vala, esu ji verusi i viena mocherinuke doh.gif reiks pabandyt bigsmile.gif

na gal po gimtadienio turesiu ne "samodielkiniu" foto ir su pasuknele ir su valu ir su viskuo, ka sugalvosiu dar tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrute1988 @ 2013 02 18, 13:54)
Sveikos:) labai esu sužavėta šita suknele,bet niekaip nerandu schemos nėrimo. Tame club.osinka.ru nėra jos schemų. Gal gali kas man padėti??? Labai būčiau dėkinga:)

kai tai nera g.gif paeini siek tiek i apacia ir schema yra ideta mirksiukas.gif
stai schema o virsu darotes pagal save, paciam gale yra ir visraus manau schemos, tik pasididint reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
La Perla, bombinė suknelė thumbup.gif čia dar batai žudikai, makiažas grobikas ir šukuosena smaugikė reikalingi wink.gif

o iš tiptop tokio siūlo kaip tik neriu. Tikrai įnoringas, niekšelis. Bet krakmolinti nesiryžčiau, kažkaip atrodo, kad sustirs ir bus nelankstus audinys tada.
Papildyta:
QUOTE(zuzana* @ 2013 02 17, 19:12)
Ir dar viena tunika

neįžiūriu, kas ant šito grožio kišenių, sagos ar kokis tai siuvinėjimas?
Atsakyti
La Perla, labai gražu... wub.gif
Atsakyti
La Perla: grazi suknute, tik tas dirzas jai per sunkus... noretusi kazko mazesnio, pernelyg daug grozio paslepia...
Atsakyti