Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(ingauk @ 2013 02 14, 11:21)
SM rankdarbiu skelbimuose iki kaklo neria ir mezga sukneles auksrankes  mirksiukas.gif

as irgi domiuosi, bet nerandu atskirai rankdarbiu skelbimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesugausi @ 2013 02 14, 11:03)
as irgi domiuosi, bet nerandu atskirai rankdarbiu skelbimu  blush2.gif

Visu forumo temu apacioje yra tema ''Rankdarbiai'' mirksiukas.gif
Atsakyti
CIA galit ideti savo prasyma ir tikrai sulauksite daug AZ su pasiulymais, beliks tik issirinkti ax.gif
o pirmoje zinuteje ir susirasti mezgeja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 14 vasario 2013 - 10:40
Nu ***** moteros kaip jūs spėjt tiek primegzt. Aš savo nertą staltiesę krapštau krapštau su tuo kabliuku niekaip nepabaigiu ir tik apie suknelius svajoju svajoju... doh.gif

Matyte uogyte - perskaitėt mano mintis, ir aš vasarai buvau sugalvojus šį tą su kutosais biggrin.gif Nuostabi suknelė, pavydžiu blush2.gif
Atsakyti
sorry,bandziau istrint,bet jau velu.
Cia atsakau i Mil@na posta.Pasitaisysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 14 vasario 2013 - 13:24
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2013 02 14, 15:52)

idomus darbelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 02 12, 21:48)
Dar viena suknytė blush2.gif

Labai garžu...... Man ir tas antras sijonukas labai originaliai atrodo... Va, ga tik raudoni bateliai... bet čia skonio gi reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2013 02 14, 14:02)
Labai garžu...... Man ir tas antras sijonukas labai originaliai atrodo... Va, ga tik raudoni bateliai... bet čia skonio gi reikalas  4u.gif

Idomi,is kampo.Graziai ziurisi. thumbup.gif
Atsakyti
svekos merginos.ateinu su prasymu 4u.gif pradejau megzti dukrytei suknyte be rankovyciu,prie kurios paskui dar numegsiu ir trumpa megztuka.susiduriau su problema,gal lalit kuri paaiskinti kaip graziai nuleisti rankoves,kad butu grazus krastelis,nereiketu atskirai apmegzti ir tuo pat budu gal kakliuko iskirpte butu galima nuleisti smile.gif aciukas is anksto padejusioms.
Atsakyti
Ką tik pabaigta tunika 6-7 metukų mergaitei.
user posted image
Atsakyti
Ir dar viena tunika
user posted image
Atsakyti