Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(Luety @ 2013 02 13, 12:09)
As tai vezys lotuliukas.gif gal pati svarstykles,nes mano poziuriai labai sutampa su veziu ir svarstykliu hihihi.gif  hihihi.gif

as zuvys smile.gif irgi vandens stichija smile.gif

o kad butu i tema - keletas suknuciu neblogu:
user posted image
user posted image

o cia nuotaikos pakelimui smile.gif
kaip jums?
user posted image
user posted image
Atsakyti
La Perla, išdykaujat biggrin.gif
Paskutinio "drugelio" manekenei kokį 50 metelių numetus būtų žavinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 02 13, 11:16)
as zuvys smile.gif irgi vandens stichija smile.gif

o kad butu i tema - keletas suknuciu neblogu:
user posted image
user posted image

o cia  nuotaikos pakelimui  smile.gif
kaip jums?
user posted image
user posted image

Dvi paskutines tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu as meno nesuprantu...man jis ,kaip aukstoji matematika lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pirma is dvieju,kad nebut tu rankoviu,gal dar dar??Antra,atrodo,kad i Texasa atejo ziema,bet ji negali pamirst karstos vasaros.Spalvos vasarines,suknia sunki,ilgom rankovem,spalvos vaivorykstines,nu ka as zinau?Bet viena zinau,kad meno nesuprantu ir gaila man ju laiko,praleisto mezgant tai..,
Atsakyti
Man pirmoji - tobulos suknelės pavyzdys. Antroji šiaip žavinga, bet jos sąlyga - ideali figūra, todėl viena kitą puošia.
Antrosios net nejuokingos. Kaip klaiku, kad kažkas tai kūrė kaip grožį.
Atsakyti
na ziurint koks to "drugelio" tikslas - jei atkreipti demesi tai rezultatas puikus smile.gif

ziurekit merginos, jauciu grazi suknute butu tokia banguota
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 02 13, 13:04)
na ziurint koks to "drugelio" tikslas - jei atkreipti demesi tai rezultatas puikus  smile.gif

ziurekit merginos, jauciu grazi suknute butu tokia banguota
user posted image

Man net labai grazi,tokia nematyta,isradingai padaryta,tikrai grazu.Bandyk.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 12, 20:38)
Ačiū labai  4u.gif
O dabar dar noriu paklaus jūsų,Gelita,kaip dažnai mezgančios be siūlių. Kaip tik dabar baiginėju nė tai sarafaną,nė taituniką.Mezgu iš viršaus į apačią lygiuju raštu.Paskutines 10eilių numezgiau netikru stulpeliu (viena eilė-geros,išv.,antra-vien geros) .Užbaigiau mezginį ir ką:visas mano stulpelis riečiasi į viršų.Nuardžiau,dabar bandau ripsu užbaigt.Jei vėl taip bus,dar mintyj perliuką turiu,bet jei ir jis man riestųsi,aš jau nesusmegenuoju ką bedaryt reiktų  g.gif

Atsakiau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
bastinga, Subtilu, skoninga, tobulai atlikta, man labai labai... wub.gif wub.gif
Atsakyti
bastinga,labai grazu wub.gif wub.gif Ir tas ilgas permatomas sijonas ,mano akimis,labai tinka ir dar suknele ne siaip progine,o butent vestuvine thumbup.gif
Atsakyti
Labas merginos, as cia ne visai i tema ieskau kas neria sukneles pagal uzsakyma , niekaip nerandu jokiu skelbimu smile.gif
Atsakyti
Luety, o kodėl Jūs cituojate su visomis nuotraukomis??? g.gif Juk be reikalo užkraunate puslapį nereikalinga informacija...
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2013 02 14, 00:52)
Labas merginos, as cia ne visai i tema ieskau kas neria sukneles pagal uzsakyma , niekaip nerandu jokiu skelbimu smile.gif

SM rankdarbiu skelbimuose iki kaklo neria ir mezga sukneles auksrankes mirksiukas.gif
Atsakyti