Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(Gelita @ 2013 02 12, 19:17)
Julsita, osinkos modeliai, kurie mezgami online
http://club.osinka.r...b8d234acf655881

Ačiū labai 4u.gif
O dabar dar noriu paklaus jūsų,Gelita,kaip dažnai mezgančios be siūlių. Kaip tik dabar baiginėju nė tai sarafaną,nė taituniką.Mezgu iš viršaus į apačią lygiuju raštu.Paskutines 10eilių numezgiau netikru stulpeliu (viena eilė-geros,išv.,antra-vien geros) .Užbaigiau mezginį ir ką:visas mano stulpelis riečiasi į viršų.Nuardžiau,dabar bandau ripsu užbaigt.Jei vėl taip bus,dar mintyj perliuką turiu,bet jei ir jis man riestųsi,aš jau nesusmegenuoju ką bedaryt reiktų g.gif
Atsakyti
Dar viena suknytė blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 02 12, 21:48)

wub.gif
Atsakyti
Labai man grazu ta trumpa,o sifonas ant liemens man noretusi jo prabangesnio,arba zaismingesnio.Ideja labai gera,bet jis kazkoks pasilamdes,man atrodo,kaip uzuolaida nuo lango.Nepyk uz kritika,ji tik isreiskia man o nuomone,kuri ne visada sutampa su kitu nuomone.Paprasciausiai man taip atrodo.O suknia labai grazi,nuostabus rastas ir darbas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2013 02 12, 23:27)

Dėkoju už kritiką 4u.gif Medžiaga-gofruota organza, turbūt todėl atrodo susiglamžiusi smile.gif gyvai kiek gražiau atrodo. Ieškojau tokios spalvos tiulo, bet niekaip nepavyko rasti reikiamo atspalvio. Parodoje labai daug dėmesio sulaukė ši suknelė blush2.gif šiandien jau pardaviau.. Dabar mąstau apie kiek kitokį jos variantą-tobulinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bastinga: 12 vasario 2013 - 23:15
QUOTE(bastinga @ 2013 02 12, 21:14)
Dėkoju už kritiką 4u.gif  Medžiaga-gofruota organza, turbūt todėl atrodo susiglamžiusi smile.gif gyvai kiek gražiau atrodo. Ieškojau tokios spalvos tiulo, bet niekaip nepavyko rasti reikiamo atspalvio. Parodoje labai daug dėmesio sulaukė ši suknelė blush2.gif  šiandien jau pardaviau.. Dabar mąstau apie kiek kitokį jos variantą-tobulinsiu mirksiukas.gif

Pilnai suprantu,kad gyvai atrode tikrai geriau,net ir rezultatas parode,kad ji buvo grazi.Butu smagu pamatyt gyvai,net man mission imposible.as Uk.O gal kada atvesi cia i mados savaite?
Atsakyti

Super, as jau Jūsų suknytes užrodziau kolegei kuri ruošiasi vestuvem blush2.gif
Atsakyti
[url=http://www.radikal.ru]

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 02 12, 20:48)

bastinga, as jau tyliai apziurejau tavo sia suknyte kitur ax.gif
tikriausiai keista, bet man sikart niekas neuzkliuvo lotuliukas.gif o ta organza - tiesiog nebutinai turi buti ta pati, esme cia yra ideja, kuriai suknute isigijusi mergina gali pritaikyti ir kitoki norima audini smile.gif
man grazu ant idealia figura turincios merginos. nors ant ju viskas grazu...

dar karteli noriu pagirti, bastinga -0 esi saunuole, kryptingai ir nuosekliai siekianti uzsibrezto tikslo ir nesimetanti o koncentruota i viena segmenta.
Tik nepersistenk, kazkur anksciau skaiciau kad naktimis mezgi, as nuo tokiu dalykeliu turejau neurita nuo pervargimo ir teko "pristabdyti arklius" ligoninej...
O reziumuojant - kuo toliau tuo tavo darbai darosi grazesni wub.gif
Atsakyti
visu 100% drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Luety, ziuriu musu skoniai ir poziuris labai sutampa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 02 13, 09:33)
Luety, ziuriu musu skoniai ir poziuris labai sutampa  drinks_cheers.gif

As tai vezys lotuliukas.gif gal pati svarstykles,nes mano poziuriai labai sutampa su veziu ir svarstykliu hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti