Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

Mamytė uogytė originaus ir tobulas modeliukas, labai kruopštus darbelis thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 02 11, 20:39)

O as jau vasarai rosuosi  ax.gif

Pamačiau suknelės nuotrauką - labai stilinga. Žvilgtelėjau į nicką - tai ko norėt, Mamytės uogytės kūrinys. Nuostabu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arasta77 @ 2013 02 12, 09:13)
Taip taip sutinku, bet man vis tiek įdomu smile.gif. Gerai jei vakarais neriant panašiai užtektų mėnesio, o jei kokie trys  doh.gif , taip ir sezonas suknelei nešiotgi gali pasibaigti  doh.gif

kuo greičiau pradėsit-tuo greičiau baigsit mirksiukas.gif SM tam atima laaaaaaaabai daug laiko cool.gif
Atsakyti
Sventa tiesa. thumbup.gif thumbup.gif Sekmadieni beieskodama schemos prie kimpo praleidau visa diena ir neradau. bash.gif bash.gif O pasiklausiau SM ir iskart gavau atsakyma. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nebereik niekam ieskot ir MB sako,SM visazine. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 02 11, 22:51)
kiekvienos juk tempas ne vienodas, ne vienodai galim ir sedet su mezginiu rankoj smile.gif pvz as megzciau maherine gal koki menesi, o tuo tarpu Viliutei uztenka poros gal dienu  mirksiukas.gif

oi neeee
neuztenka man poros dienu mocherinei-4 reikia smile.gif

o mezgu ar neriu as visa diena,nes tai dabar jau ir mano darbas ir poilsis:)

o ir mazi vaikai uz rankoves nebetampo:)
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 02 11, 19:39)
O as jau vasarai

Kaip visada originalu ir labai gražu wub.gif
Atsakyti
Mamyte uogyte,labai grazu wub.gif Cia tur but linas su kazkuo?
Atsakyti
Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

rasa 32, cia FILATURA DI CORSA "BRILLA" siulai 42% medvilne ir 58% viskoze sunaudojau 9 kamuoliukus, 10 kamuoliuka sunaudojau bandymams ir ieskojimams. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 12 vasario 2013 - 14:04

gal kas matete kas mezga ar rastu schemas?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domelala: 12 vasario 2013 - 16:42
[quote=domelala,2013 02 12, 17:41]
gal kas matete kas mezga ar rastu schemas?

Mezga Osinkoje http://club.osinka.ru/topic-104730
Atsakyti
Kaip jūs susigaudot toj osinkoj g.gif Aš kai randu jau įdėta nuorodą,tai jau moku tuos puslapius vartyt,nu bet jei pačiai pabandyt susirast kokį modelį-niekas nepavyksta blush2.gif Skaičiau,kad kažkur yra tokia kaip galerija,užeini ant nuotraukos,ir atsidaro visa tema.Ar čia osinka? Ir jei taip,tai kaip rast tą galeriją?
Atsakyti
Julsita, osinkos modeliai, kurie mezgami online
http://club.osinka.r...b8d234acf655881
Atsakyti