Didziuliai mano pagyrimai Ligvitai ir Bastingai .O as dalinuosi,ka tik gauta nuotraukele:)
Dar ir dar kartą ačiū už visų nuomonę.
Smagu būtų ir kokios kritikos sulaukt;)
Viliuteee,suknelė graži,bet pasuknelė,mano akim-nelabai
Smagu būtų ir kokios kritikos sulaukt;)
Viliuteee,suknelė graži,bet pasuknelė,mano akim-nelabai
QUOTE(bastinga @ 2013 02 02, 20:18)
neįsivaizduoju kas galėtų kritikuoti TOBULUS darbus??? kad ir pati mezgu, bet nepagailėčiau kelių tūkstančių TOKIAI vestuvinei suknelei
Sveikos,
prašau pagalbos ir patarimo: reikia nunerti suknelę 5 mėn. mergytei, kuri ne Lietuvoje gyvena. Jos tikslių išmatavimų nėra galimybės pasiteirauti, nes tiek jai sueis po poros mėnesių . Pagal ką pasidaryti iškarpas, kad suknutė nebūtų per didelė ar per maža?
Kaip nunerti suknelę tokiam kūdikėliui? Chemos tokio amžiaus mergaitei tinkamos suknelės neradau...
Prašau labai, padėkite ir patarkite
prašau pagalbos ir patarimo: reikia nunerti suknelę 5 mėn. mergytei, kuri ne Lietuvoje gyvena. Jos tikslių išmatavimų nėra galimybės pasiteirauti, nes tiek jai sueis po poros mėnesių . Pagal ką pasidaryti iškarpas, kad suknutė nebūtų per didelė ar per maža?
Kaip nunerti suknelę tokiam kūdikėliui? Chemos tokio amžiaus mergaitei tinkamos suknelės neradau...
Prašau labai, padėkite ir patarkite
QUOTE(aistikas @ 2013 02 03, 18:59)
neįsivaizduoju kas galėtų kritikuoti TOBULUS darbus??? kad ir pati mezgu, bet nepagailėčiau kelių tūkstančių TOKIAI vestuvinei suknelei
net ir tobulam darbui visada galima rasti kritikos, nes juk tobulumui nėra ribų ir tik kritika leidžia tobulėti
Bastinga - modelis atrodo nuostabiai !!!! Manau puse viso vaizdo duoda modeio figura ir "teisingai" pasiuta pasuknele
Saunuole, kad pateiki savo darbus ne bet kaip o sukurusi tobula visuma
Ligvita -kaip visad labai kruopstus darbai, taciau foto ant tokio modelio kaip bastingos susilauktu zymiai didesnio susizavejimo ir zymiai daugiau aikciojimu
Viliuteee - kaip visada - grazu, bet klientes stiliaus suvokimas man nesuvokiamas
Saunuole, kad pateiki savo darbus ne bet kaip o sukurusi tobula visuma
Ligvita -kaip visad labai kruopstus darbai, taciau foto ant tokio modelio kaip bastingos susilauktu zymiai didesnio susizavejimo ir zymiai daugiau aikciojimu
Viliuteee - kaip visada - grazu, bet klientes stiliaus suvokimas man nesuvokiamas
ilamka ,kaip grazuuuu
QUOTE(ilamka @ 2013 02 04, 18:26)
Dar vienas mano kurinys
vaaaaauuuuuu......
as tai merginos Jum laiko pavydziu, nu niekaip nelieka man jo, nors keliom min prisedu prie mezginio tuoj ima uz rankos, sako " mama einam zeist" ir einam
ilamka-labai labai
QUOTE(La Perla @ 2013 02 04, 14:30)
net neabejoju, bet tie modeliai gatvej nesimeto
Aciu, mergaites.
Ilamka, kaip visada grazu, kruopstu, tobula
Pastoviai pasiziuriu auksarankiu darbelius-jie nuostabus! Kiek darbo,jegu ideta! Saunuoles!
Viliutee,kas liecia jusu rodoma,atsiustoje nuotraukoje, balta moherine suknele,tai-dailiai apnertas kakliukas,rankoves,o ypac patinka,kad sukneles liemuo prailgintas-nera jokiu dirzeliu,kaspineliu,banteliu,nes jie cia netiktu! Pavydetina merginos laikysena(manyciau,kad sokeja),koju grozis,puikiai priderinti nuostabus bateliai ir viska supliusavus-tikrai graziai ir stilingai atrodo!
Noriu atsakyti La Perlai,kad tikrai kiekvienas zmogus stiliu suvokia savaip!
Viliutee,kas liecia jusu rodoma,atsiustoje nuotraukoje, balta moherine suknele,tai-dailiai apnertas kakliukas,rankoves,o ypac patinka,kad sukneles liemuo prailgintas-nera jokiu dirzeliu,kaspineliu,banteliu,nes jie cia netiktu! Pavydetina merginos laikysena(manyciau,kad sokeja),koju grozis,puikiai priderinti nuostabus bateliai ir viska supliusavus-tikrai graziai ir stilingai atrodo!
Noriu atsakyti La Perlai,kad tikrai kiekvienas zmogus stiliu suvokia savaip!