Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(Tomienė @ 2013 02 01, 14:49)
bastinga, nejuokauk su dviem-trim val miego  blink.gif

o man patinka, gal dėl to, kad nemėgstu ryškių spalvų  rolleyes.gif
man paciai gal ir butu nieko visai bet kai durkiukas nori ryskiu tai tenka rinktis vis kita siuliuka, o taip noriu isbandyt juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2013 02 01, 08:04)
Bastinga, tu prieš dedant sukneles, parašyk postą , kad jau dėsi, kad jau pasiruoškit, nes dbr tai infarktas gali ištikti.... tease.gif  good.gif  ploja.gif  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif

thumbup.gif Jūsų suknelės -NEREALIOS 4u.gif FANTASTIKA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 01 30, 19:55)
Ne taip jau ir daug  ax.gif Palyginus su čia, tai jau visai nedaug  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif matosi,kad rankos iš teisingų vietų auga thumbup.gif

QUOTE(bastinga @ 2013 02 01, 00:54)
Dar viena mano suknelė, kuri keliaus į parodą blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 02 01, 13:20)
Ačiū mielosios visoms, visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pastaruoju metu labiausiai draugauju su medvilne-Filetta ax.gif
šios suknelės pasuknelė buvo pasiūta siuvėjos iš Kauno, bet kitoms (parodinėms) suknelėms-pasukneles pasiuvau pati blush2.gif
Po keletos dienų įkelsiu dar vieną suknelę mirksiukas.gif

Jei ne didelė paslaptis - kokia tai paroda?
Jūsų darbas ant šito modelio atrodo įspūdingai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edditocka @ 2013 02 01, 17:43)
Jei ne didelė paslaptis - kokia tai paroda?
Jūsų darbas ant šito modelio atrodo įspūdingai!  wub.gif

nepaslaptis mirksiukas.gif atgal per puslapį ar porą mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Bastinga, nerealiai gražios suknelės. pagarba darbštumui ir kruopštumui.
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 02 01, 14:52)
man paciai gal ir butu nieko visai bet kai durkiukas nori ryskiu tai tenka rinktis vis kita siuliuka, o taip noriu isbandyt juos  doh.gif

''Gerose akyse'' yra vokiski maxi-labai labai daug spalvu,ir ryskiu tame tarpe irgi yra daug.Uz Fileta per plauka storesni.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 02 01, 23:51)
''Gerose akyse'' yra vokiski maxi-labai labai daug spalvu,ir ryskiu tame tarpe irgi yra daug.Uz Fileta per plauka storesni.

juos zinau ir dukrai sarafana neriau, kepuryciu is ju ne viena nerta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 02 01, 13:26)
Visas sukneles mezgu/neriu laisvesniu nuo šeimos laiku smile.gif bet mano dukrytės, deja, mamos beveik nemato unsure.gif vyras taip pat doh.gif  Ir nors vakarais būnu šalia jų-nebūnu kartu. Tik savaitgaliais pavyksta daugiau laiko skirti šeimai.
Kartais tenka miegoti po 2-3 valandas, kartais atrodo, kad paroje galėtų būti daugiau nei 24val., bet turiu tikslą, kuris mane veda į priekį.  mirksiukas.gif

Bastinga, jauciu, kad seimai svarbiausia tureti savo darbais patenkinta mama, kuri turi begale ideju, neitiketino kruopstumo, turbut igimta nepriekaistinga stiliaus suvokima ir tiksla wub.gif wub.gif , kuris, kaip rodo paskutiniai darbeliai, jau ranka pasiekiamas. Jusu nemigo naktys ir sunkus darbas puikus to irodymas. wub.gif wub.gif Stebinkite mus ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Bastinga, Ligvita nuostabus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti