Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

Bastinga, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Bastinga, nuostabi suknelė wub.gif Manau kiekviena nuotaka norėtų taip žaviai atrodyti tą ypatingą dieną.. ax.gif
Atsakyti
Bastinga, žinok pradedi nervinti doh.gif biggrin.gif tau lygių nėra schmoll.gif karališkos suknelės wub.gif

O pasuknelę irgi pati siūni? g.gif ar atiduodi į kitas rankas? kokiais siūliukais neri? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 01 31, 22:54)
Dar viena mano suknelė, kuri keliaus į parodą blush2.gif

good.gif good.gif good.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif Nuostabu,meistriska,auksciausia klase.
Atsakyti
Ačiū mielosios visoms, visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pastaruoju metu labiausiai draugauju su medvilne-Filetta ax.gif
šios suknelės pasuknelė buvo pasiūta siuvėjos iš Kauno, bet kitoms (parodinėms) suknelėms-pasukneles pasiuvau pati blush2.gif
Po keletos dienų įkelsiu dar vieną suknelę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 02 01, 10:20)
Ačiū mielosios visoms, visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pastaruoju metu labiausiai draugauju su medvilne-Filetta ax.gif
šios suknelės pasuknelė buvo pasiūta siuvėjos iš Kauno, bet kitoms (parodinėms) suknelėms-pasukneles pasiuvau pati blush2.gif
Po keletos dienų įkelsiu dar vieną suknelę mirksiukas.gif

Ar tu isvis miegi?Gal tu gyveni tokioj saly,kur tavo para tesiasi 48val?? g.gif Nu cia gi milziniskas darbas,kaip taip spet viska,neisivaizduoju...
Atsakyti
ir dar su dviem vaikučiais unsure.gif super thumbup.gif

Filetta ir mano mėgstamiausi šiai dienai wub.gif
Atsakyti
Visas sukneles mezgu/neriu laisvesniu nuo šeimos laiku smile.gif bet mano dukrytės, deja, mamos beveik nemato unsure.gif vyras taip pat doh.gif Ir nors vakarais būnu šalia jų-nebūnu kartu. Tik savaitgaliais pavyksta daugiau laiko skirti šeimai.
Kartais tenka miegoti po 2-3 valandas, kartais atrodo, kad paroje galėtų būti daugiau nei 24val., bet turiu tikslą, kuris mane veda į priekį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 02 01, 11:26)
Visas sukneles mezgu/neriu laisvesniu nuo šeimos laiku smile.gif bet mano dukrytės, deja, mamos beveik nemato unsure.gif vyras taip pat doh.gif  Ir nors vakarais būnu šalia jų-nebūnu kartu. Tik savaitgaliais pavyksta daugiau laiko skirti šeimai.
Kartais tenka miegoti po 2-3 valandas, kartais atrodo, kad paroje galėtų būti daugiau nei 24val., bet turiu tikslą, kuris mane veda į priekį.  mirksiukas.gif

nu saunu,kad turi tiksla,kad jo sieki,bet,gyvenimas toks trumpas...
1.linkiu kuo greiciau pabaigt projekta ir susikoncentruot demesio skyrimu dukroms,joms labai reikia taves.
2.ziurek sveikatos,gerk vitaminu.Cia draugiski patarimai,zinau,ka reskia tikslo siekimas ir zinau,kaip tai buna,kai tu esi mama,zmona...stiprybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 vasario 2013 - 13:32
QUOTE(bastinga @ 2013 02 01, 14:26)
Visas sukneles mezgu/neriu laisvesniu nuo šeimos laiku smile.gif bet mano dukrytės, deja, mamos beveik nemato unsure.gif vyras taip pat doh.gif  Ir nors vakarais būnu šalia jų-nebūnu kartu. Tik savaitgaliais pavyksta daugiau laiko skirti šeimai.
Kartais tenka miegoti po 2-3 valandas, kartais atrodo, kad paroje galėtų būti daugiau nei 24val., bet turiu tikslą, kuris mane veda į priekį.  mirksiukas.gif

Tu tikrų tikriausia supermama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 02 01, 14:06)
ir dar su dviem vaikučiais  unsure.gif super  thumbup.gif

Filetta ir mano mėgstamiausi šiai dienai  wub.gif

bet fileta tokios man murzinos spalvos, nu bent as kiek gyvai maciau blush2.gif
Atsakyti
bastinga, nejuokauk su dviem-trim val miego blink.gif
QUOTE(ingauk @ 2013 02 01, 14:41)
bet fileta tokios man murzinos spalvos, nu bent as kiek gyvai maciau  blush2.gif

o man patinka, gal dėl to, kad nemėgstu ryškių spalvų rolleyes.gif
Atsakyti