Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(Viliuteee @ 2013 01 26, 10:30)
siulai BBB Soft Dream,sunaudota 7 kamuoliukai,8-as tik vos praimtas
dydis S_M.Ilgis 95 cm.As beveik visada rasta pradedu megzti nuo 120 akiu ,o veliau liemeniui sumazinu iki 100,iki pazastu padauginu sonuose iki 125.
del rasto negaliu pagelbeti.Jau ne karta esu sakiusi,jog jo schemu niekur nera,nes tai -mano rastas:)Bet yra daug graziu ir dar grazesniu rastu internete:)

4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ruosiausi vasarai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 01 28, 23:43)

Labai gražu! Pasaka 4u.gif
Atsakyti
Zemgule 4u.gif graži suknytė,labai spalva švelni wub.gif
Atsakyti
Ateinu ir as pas Jus su klausimu.
Arteja dukrytes pirmoji komunija ir as sumasciau, kad reikia ja papuosti mocherinuke suknute, esu ju mezgusi ir ne viena, bet visas mezgiau is Angora2 siuliuku. Taciau tokiai progai noreciau, puosnesniu siuliuku, gal mocheros su sliku, bet girdejau, kad tada suknele negraziai krenta... o taip noretusi, kad ji butu lengvute kaip pukas
Nu zodziu, niekaip negaliu issirinkti puosnaus siuliuko.
Gal galetumete kuri is savo patirties parekomenduot.

Aciu is anksto 4u.gif
Papildyta:
asiekau kazko panasaus, kaip LaPerla praeitoje temoje mezge persikine suknute, vat tokio siuliuko. Jei galite parasykite,koks tai siulas ir kokio Nr. virbalais ta grozi kurete
Atsakyti
Pasirodysiu ir čia blush2.gif
Vasarą baigiau savo pirmąją mocherinukę. Ačiū Amadei už patarimus pačioje pradžioje. 4u.gif Darbas buvo ilgas, tik dėl vieno gailiuosi - dėl siūlų, pirkčiau kitokius, lygesnis viršaus raštas būtų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edditocka @ 2013 01 30, 00:25)
Pasirodysiu ir čia  blush2.gif
Vasarą baigiau savo pirmąją mocherinukę. Ačiū Amadei už patarimus pačioje pradžioje.  4u.gif Darbas buvo ilgas, tik dėl vieno gailiuosi - dėl siūlų, pirkčiau kitokius, lygesnis viršaus raštas būtų.

Ulialia kaip MB sako biggrin.gif Labai dailu wub.gif Aš ir kada nors tam pribręsiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mijuke @ 2013 01 29, 16:12)

Papildyta:
asiekau kazko panasaus, kaip LaPerla praeitoje temoje mezge persikine suknute, vat tokio siuliuko. Jei galite parasykite,koks tai siulas ir kokio Nr. virbalais ta grozi kurete

as mezgiau is kid mohair smile.gif paprasta be jokio silko..
Atsakyti
Sveikos, paklausiu dar ir čia - daugiau šansų, kad kas pamatys ir atsilieps ax.gif
Gundaus nert šią suknelę, bet nedrįstu. Gal yra kas ją jau išbandė? Gal pasidalintų mintimis? Ar labai sudėtinga?
http://club.osinka.r...b7959fa05000033
Pačių detalių schemos kaip ir aiškios, bet tie sujungimai - nelabia kažkaip g.gif
Na, gal pradėjus nagrinėtis atidžiau...
Žodžiu, pasidalinkit mintimis, kas ją nėrėt, prašau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 01 30, 13:17)
Ar labai sudėtinga?

Man tai atrodo,kad čia jau vienas iš sudėtingesnių
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 01 28, 22:43)

raštas gražus, tik aš dėčiau foną pamušalą ar pan. , kokį tamsiai mėlyną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 30, 13:28)