Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(ingriduska @ 2013 01 23, 12:30)
MAn ji irgi tobula, grazi, prabangi ir tokia pakyleta virs megejiškimo lygio smarkiai.
Ir tikrai verta dėmėsio, žurnalų ir modelių
Šaunuolė , kad pati  tai padarai, ko kiti nepasiekia su visomis komandomis iš 100 žmoniu.
Pazintys yra geris, bet ....
daznai isliaupsinti kurejai yra tokie neidomus ir nykus, LT maza salis, cia viena pakelia kaip šššš ant šakės ,o kiti iš baimės ar dėl tų pačių pažinčių ploja....

Tavo atvejis sakyčiau man labai priimtinas ir įkvėpiantsi.
ačiū Dievui kad tu kuri be pažinčiu, užtat darbai tikrai verti  wub.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Dažnai musu dizaineriai laiko mus tokiais kvaileliais, kad tiesiog pasiskolina idėjas iš kitų dizainerių, kitų kūrėju, naiviai tikisi, kad Lietuviai nemato kas dedasi paryziui ar kur kitur
Tad.... dizaineriai ne visada yra tai kaip save pateikia, o ypač minėtas ponas S.....
dėmėsio reikia, vis sunkiau apgauti zmones, tai nuogam guleti pliaze, pasikviesti fotografus ir paskleisti internete foto tenka  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Labai geras komentaras,o ponas S....labai susireikšminęs žmogus,jam matyt labai nepatinka kai jį kas nors perspjauna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglė: 23 sausio 2013 - 14:53
Oi merginos blush2.gif aš pati, kaip asmuo, tikrai nenoriu viešumo ar populiarumo. Geriau, kai darbai kalba patys už save blush2.gif Bet tikrai pritariu daugelio išsakytoms mintims 4u.gif
Tęsiant temą keliu dar vieną suknelę mirksiukas.gif
user posted image

Paroda bus "Mūsų vestuvės", vasario 9-10 dienomis, Radisson Blu viešbutyje, o žurnalas- Nuo... Iki... VESTUVĖS.
Atsakyti
bastinga, labai labai grazu!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Bastinga,bet cia milziniskas projektas,kiek laiko ir darbo reikalauja doh.gif .Labai grazu. thumbup.gif thumbup.gif Saunuole.
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2013 01 23, 11:30)
MAn ji irgi tobula, grazi, prabangi ir tokia pakyleta virs megejiškimo lygio smarkiai.
Ir tikrai verta dėmėsio, žurnalų ir modelių
Šaunuolė , kad pati  tai padarai, ko kiti nepasiekia su visomis komandomis iš 100 žmoniu.
Pazintys yra geris, bet ....
daznai isliaupsinti kurejai yra tokie neidomus ir nykus, LT maza salis, cia viena pakelia kaip šššš ant šakės ,o kiti iš baimės ar dėl tų pačių pažinčių ploja....

Tavo atvejis sakyčiau man labai priimtinas ir įkvėpiantsi.
ačiū Dievui kad tu kuri be pažinčiu, užtat darbai tikrai verti  wub.gif
Dažnai musu dizaineriai laiko mus tokiais kvaileliais, kad tiesiog pasiskolina idėjas iš kitų dizainerių, kitų kūrėju, naiviai tikisi, kad Lietuviai nemato kas dedasi paryziui ar kur kitur
Tad.... dizaineriai ne visada yra tai kaip save pateikia, o ypač minėtas ponas S.....
dėmėsio reikia, vis sunkiau apgauti zmones, tai nuogam guleti pliaze, pasikviesti fotografus ir paskleisti internete foto tenka  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Sutinku su viskuo 100%
Nuostabios suknelės wub.gif
Atsakyti
Bastinga, darbai tikrai verti didziausiu pagyru, demesio ir aikciojimo!!!! Modelis ypac graziai pateikia jusu kuriamus sedevrus. Is tiesu darbai verti auksciausiu ivertinimu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Bastinga, žiuriu ir kvapa gniaužia, su tokiais kuriniais sutikciau dar ne karta teketi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2013 01 23, 18:21)
Bastinga, žiuriu ir kvapa gniaužia, su tokiais kuriniais sutikciau dar ne karta teketi ax.gif

thumbup.gif O aš tai juos vis parodau savo beveik septyniolikmetei dukrai ir nuteikiu,kad kai jau jai reiks,tai bandysim kurt pačios,o įgyvendinsiu tai aš,bet čia,aišku,mano norai,ar ji to norės,tai dievas žino,bet aš,jei būtų įmanoma atsukti laiką atgal,tai tikrai nerčiausi ar megzčiausi ,jau nė už ką nesirengčiau to atlasinio baliono lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 23, 17:46)
thumbup.gif  O aš tai juos vis parodau savo beveik septyniolikmetei dukrai ir nuteikiu,kad kai jau jai reiks,tai bandysim kurt pačios,o įgyvendinsiu tai aš,bet čia,aišku,mano norai,ar ji to norės,tai dievas žino,bet aš,jei būtų įmanoma atsukti laiką atgal,tai tikrai nerčiausi ar megzčiausi ,jau nė už ką nesirengčiau to atlasinio baliono  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
bastinga - clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Trūksta žodžių!!

Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 23, 19:46)
thumbup.gif  O aš tai juos vis parodau savo beveik septyniolikmetei dukrai ir nuteikiu,kad kai jau jai reiks,tai bandysim kurt pačios,o įgyvendinsiu tai aš,bet čia,aišku,mano norai,ar ji to norės,tai dievas žino,bet aš,jei būtų įmanoma atsukti laiką atgal,tai tikrai nerčiausi ar megzčiausi ,jau nė už ką nesirengčiau to atlasinio baliono  lotuliukas.gif

Cia ir mano svajone, bet, jauciu, svajone ir liks sad.gif Tiek sunaus drauge, tiek dukra, skeptiskai ziuri i megztas/nertas suknele, o ypac vestuvines. Ka jos supranta...
Atsakyti
Na zmones visi vienodo skonio but negali,pasaulis butu nuobodus. ax.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti