Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(Julsita @ 2013 01 21, 16:30)
fuuuuuuuuuuuui,bet aš ir nekartą įtyariau,kad jis toks,nors man nesiūlė nei sykio,bet tas jus žvilgsnukas toks gašlus..Bet nekreipiu aš dėmesio

a vyrukas brendžiuko kartu išgert nepasiūlęs? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 01 21, 23:23)

dazniau jau atejus rasdavai duris uzrakintas po brendziuko... Apmaudu, vaziuoji specialiai ir pabuciavus duru rankena grizti namo..
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 01 21, 23:23)

Ne tongue.gif Kad aš pas jį lankytis pradėjau,kai buvau nestuke.gif ,o paskui kiek ateinu,visada su lelium,tai niekada tokio pasiūlymo negavau,bet kaip vaiką šnekina,paskutinį kartą ir vežimą išsinešt padėjo thumbup.gif Nu mandagus labai lotuliukas.gif
Atsakyti
nusigrybavom nuo temos doh.gif
grazi grazi suknute - tunika... tik nezinau ar ryzciausi sitaip marginti rankomis doh.gif
user posted image
Atsakyti
Viliuteee, suknelė labai graži, tik gėlės, mano manymu, nereikia. Ją geriau būtų į plaukus įsisegti.

Mano nauja nerta vestuvinė suknelė ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bastinga: 22 sausio 2013 - 10:22
bastinga 4u.gif Jūsų suknelė thumbup.gif aš be žodžių wub.gif
Atsakyti
Bastinga, suknelė tiesiog stulbinanti. Moteris žavinga, jos tobula figūra irgi padeda parodyt suknelės grožį...
Atsakyti
bastinga - labai grazu. o figura merginos wub.gif wub.gif
Atsakyti
klientei pasiseke su tavim,bastinga,o tau su kliente:).Figura tikrai padeda parodyt tikra sukneles grozi thumbup.gif

na o del geles aprie mano sukneles sutinku su tavim.Tieiog man ji tokia patiko,tad ir prisegiau.pasidariau toki pavyzdi,nes bandziau tokiom gelem puosti sukneles apacia,bet pamaciau,kad ju nereikia:)
Atsakyti
bastinga kaip visad stulbinančiai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 01 22, 11:20)
Viliuteee, suknelė labai graži, tik gėlės, mano manymu, nereikia. Ją geriau būtų į plaukus įsisegti.

Mano nauja nerta vestuvinė suknelė ax.gif

o mama miaaaaaaaaaa wub.gif wub.gif wub.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės,
prisižiūrėjau čia visokių grožių wub.gif , deja su virbalais nelabai draugauju ax.gif , tačiau vašelis paklūsta tongue.gif . Užsiprašė manęs krikšto dukrytei nunerti puošnią suknytę (Modelį rinksiuosi pati) ir nežinau kokius geriau rinktis siūliukus, ar mochera su šilku (nesu nėrusi su tokiais) ar egipto medvilnę 4u.gif ? Ką patartumėte? O gal turit ir kokią suknutės schemą 5 mėn mergytei (nebereiktų man ieškoti)? 4u.gif
Atsakyti