QUOTE(Elija* @ 2013 01 21, 13:16)
Negaliu tyliai stebet jusu temos ... Nors perziurejau jau nezinau kiek .... visos tokios auksarankes ... O jau liu suknute .. apie La Perlos mezginius isviso neturiu zodziu ..uztringa gerkleje... galiu tik pasakyti aukstas pilotazas
Ir dar ...jei jeu i tema ...as irgi is Alytaus... Ir tam jazminu turguj ,lygiai kaip ir rojanoj , ir pakeicia ir uzsako ir palieka .... Man net ji labiau patinka, nes su ja susibendravau dar kai ji rojanoj dirbo ... Kai reik pigaus varijanto dar ir pas dieduka uzsuku
Tiesa La Perla , o jau koju grazumas
Ir dar ...jei jeu i tema ...as irgi is Alytaus... Ir tam jazminu turguj ,lygiai kaip ir rojanoj , ir pakeicia ir uzsako ir palieka .... Man net ji labiau patinka, nes su ja susibendravau dar kai ji rojanoj dirbo ... Kai reik pigaus varijanto dar ir pas dieduka uzsuku
Tiesa La Perla , o jau koju grazumas
ooo smagu kiek musu alytiskiu cia o uz pagyrimus aciu aciu labai
ir uz kojas aciu
pas vyruka ir as uzsukdavau bet kai vienakart pasiule kad galetu man ir dykai siulus duoti uz pacios zinot ka tai kazkaip nejauku pasidare uzsukinet
QUOTE(Julsita @ 2013 01 21, 13:29)
O Rojanoj man ten ta tamsi smulkutė pardavėja kartais nelabai patinka.Turbūt nuotaikos žmogus,o gal aš jai nelabai patikau,bet ir kitom klientėm keletą kartų girdėjau,kaip ne visai mandagias replikas mėtė,tai kažkaip ir nustojau ten lankytis.Jau tik kai niekur nerandu,tada einu ten
na taip, jos bendravimas savotiskas tik kazkaip tiesiogiai niekad neizeidineja gal jai taip netycia iseina, tai as nekreipiu demesio, o siaip as su jomis sutariu puikiai
turgus man netinka del to kad retai ten pakliunu o darbo dienomis is viso niekaip nepavyksta papulti, o Rojanoj jei ekstra atvejis tai ir sekmadieni ir po darbo galiu apsipirkti paskambinus