Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

QUOTE(Elija* @ 2013 01 21, 13:16)
Negaliu tyliai stebet jusu temos ... Nors perziurejau jau nezinau kiek .... visos tokios auksarankes ...  thumbup.gif O jau liu suknute  wub.gif .. apie La Perlos mezginius isviso neturiu zodziu ..uztringa gerkleje... galiu tik pasakyti aukstas pilotazas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ir dar ...jei jeu i tema ...as irgi is Alytaus... Ir tam jazminu turguj ,lygiai kaip ir rojanoj , ir pakeicia ir uzsako ir palieka ....  mirksiukas.gif  Man net ji labiau patinka, nes su ja susibendravau dar kai ji rojanoj dirbo ... Kai reik pigaus varijanto dar ir pas dieduka uzsuku  mirksiukas.gif

Tiesa La Perla , o jau koju grazumas  bigsmile.gif

ooo smagu kiek musu alytiskiu cia bigsmile.gif o uz pagyrimus aciu aciu labai 4u.gif
ir uz kojas aciu lotuliukas.gif
pas vyruka ir as uzsukdavau bet kai vienakart pasiule kad galetu man ir dykai siulus duoti uz pacios zinot ka tai kazkaip nejauku pasidare uzsukinet tongue.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 21, 13:29)

O Rojanoj man ten ta tamsi smulkutė pardavėja kartais nelabai patinka.Turbūt nuotaikos žmogus,o gal aš jai nelabai patikau,bet ir kitom klientėm keletą kartų girdėjau,kaip ne visai mandagias replikas mėtė,tai kažkaip ir nustojau ten lankytis.Jau tik kai niekur nerandu,tada einu ten

na taip, jos bendravimas savotiskas tik kazkaip tiesiogiai niekad neizeidineja gal jai taip netycia iseina, tai as nekreipiu demesio, o siaip as su jomis sutariu puikiai smile.gif
turgus man netinka del to kad retai ten pakliunu o darbo dienomis is viso niekaip nepavyksta papulti, o Rojanoj jei ekstra atvejis tai ir sekmadieni ir po darbo galiu apsipirkti paskambinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 01 21, 14:33)
pas vyruka ir as uzsukdavau bet kai vienakart pasiule kad galetu man ir dykai siulus duoti uz pacios zinot ka tai kazkaip nejauku pasidare uzsukinet tongue.gif

fuuuuuuuuuuuui,bet aš ir nekartą įtyariau,kad jis toks,nors man nesiūlė nei sykio,bet tas jus žvilgsnukas toks gašlus..Bet nekreipiu aš dėmesio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 21 sausio 2013 - 15:30
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[
TA GELE GAL IR NEBUTINA:)
Atsakyti
Labukas merginos smile.gif na Jūsųs suknytės kaip visuomet gražios 4u.gif
o aš į darbuką nusimezgiau štai kokią smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2013 01 21, 18:24)

vajeeee, paprasta, nu bet kaip grazu
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 01 20, 16:25)
mezget su reglano rankovytemis, isiveskit i google reglanas ir ismes visa info smile.gif

Čia tikrai ne reglanas, megsta ratu tolygiai pridedant akis.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2013 01 21, 18:24)

kaip gražu bigsmile.gif thumbup.gif o gėlė tai visai manau nemaišytų, jei dirželis liemens įrėminimui būtų, nors be jokio akcento irgi suknytės grožis pasislėptų tik dekoltė g.gif

agotele1111, labai simpatiškas modeliukas, detalės labai viską puošia thumbup.gif
Atsakyti
[quote=viola78,2013 01 21, 19:51]
kaip gražu bigsmile.gif thumbup.gif o gėlė tai visai manau nemaišytų, jei dirželis liemens įrėminimui būtų, nors be jokio akcento irgi suknytės grožis pasislėptų tik dekoltė g.gif

dirzeli zadu megzti.atlasinis visai netinka schmoll.gif
Atsakyti
Viliuteee, griuk negyvas, kaip gražu wub.gif wub.gif
Agotele - naujos ir įdomios detalės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 01 21, 19:51)
kaip gražu bigsmile.gif  thumbup.gif o gėlė tai visai manau nemaišytų, jei dirželis liemens įrėminimui būtų, nors be jokio akcento irgi suknytės grožis pasislėptų tik dekoltė g.gif

agotele1111, labai simpatiškas modeliukas, detalės labai viską puošia thumbup.gif

QUOTE(varliuska @ 2013 01 21, 20:21)
Viliuteee, griuk negyvas, kaip gražu  wub.gif  wub.gif
Agotele - naujos ir įdomios detalės  4u.gif

aū merginos smile.gif dar galvojau kazkoki dirzelį dėtis, bet kažkaip man jis nesižiūrėjo arba tiesiog aš nemegstu ant suknių dirželių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 21, 14:29)
Čia tą su barzdele? Aš jau keli metai tik pas jį ir perkuosi.Ir be jokių problemų pakeičia.Jei abejoju,kiek imt,pataria imt daugiau,o kai atliks-atnešt,ar pasikeist.
O Rojanoj man ten ta tamsi smulkutė pardavėja kartais nelabai patinka.Turbūt nuotaikos žmogus,o gal aš jai nelabai patikau,bet ir kitom klientėm keletą kartų girdėjau,kaip ne visai mandagias replikas mėtė,tai kažkaip ir nustojau ten lankytis.Jau tik kai niekur nerandu,tada einu ten

drinks_cheers.gif
As galvojau man vienai cia taip....Net isitemdavau,kai pamatydavau ja ,praverus duris.Ir butent del jos vengdavau ten uzsukt.
Dziaugiuosi atradus ta mergaite paskut.pavilijone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2013 01 21, 19:53)
dirzeli zadu megzti.atlasinis visai netinka schmoll.gif

aš irgi ne apie atlasinį, tik megztas ir nelabai platus, tik kad pabrėžtų liemens liniją, mano manymu, na bent jau aš taip daryčiau g.gif
Atsakyti