QUOTE(Flika @ 2013 01 26, 22:22)
Lauksim dabartinės foto
--
Esu naudojusi (pasiskolinusi iš draugės keliems pabandymams)...patys pačiausi atsiliepimai,tik tuomet tamsi buvau..Bet tada naudojau Alfaparf deimantinės linijos aliejuką, todėl šio nebepirkau..nemėgstu apsikrauti priemonėm..
Kai issiplausiu galva ir susitvarkysiu, dabar visa seima sergam ir is namu niekur neeinam tai atrodau belekaip
Reiks kai gausiu alga nusipirkt
Beje paziurejau Macadamijos kaukes buna po 30 ml maziukai pavyzdukai uz 12 lt,ir atsiuncia nemokamai tai uzsisakysiu pabandyt
ir dar jei kam aktualu Vitrina Pro parduotuvese irgi yra Salerm firmos meginuku pardavime kaina nuo 3 iki 4 lt, taip pat ir argano aliejus plaukams
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 27, 09:27)
Dėl brangumo tai dar klausimas, man tubelės už 25 Lt. užtenka 4 kartams
o šiaip kalbėjau, kad būtent aš nenoriu dažytis parduotuviniais, o kad kitos dažosi tai man nekliūna
Beje į pigias priemones taip pat nespjaunu, va dabar naudojama GAIA plaukų kaukė man atradimas-po plovimo palaikau 15 min. šią kaukę ir rezultatas nerealus. Kaip sako gumytė slysta iš plaukų
Kol neturejau problemu su plaukais naudodavau paprasciausius sampunus ir kondicionierius(Pantene, Elvital) ir budavo gerai
O Gaia pamenu mano kirpeja naudodavo, sako labai gera kauke, gal reiks ir man nusipirkt ir patepliot netaupant, nes brangiu kaukyciu gaila