Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Flika @ 2013 01 26, 22:10)
Esu dažiusi Garnier ne vienus metus, plaukai kokie buvo tokie išliko..O Jūs manot Keune 1517 silpnesni?! g.gif Mano nuomone tas pats š**, tik kitoj rankoj mirksiukas.gif Kaip tik pradėjus dažyti su Keune, turiu labiau juos drėkinti..

Na bet bent jau pasirinkti gali kokio stiprumo oksidantą naudoti, o parduotuviniuose stipriausias būna g.gif Bet aišku kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 01 26, 17:54)
dar nenufotografavau, tik uzvakar nusikirpau doh.gif
Papildyta:
Gal kuri bandet?
http://klipshop.lt/i...;product_id=341

Lauksim dabartinės foto wink.gif
--
Esu naudojusi (pasiskolinusi iš draugės keliems pabandymams)...patys pačiausi atsiliepimai,tik tuomet tamsi buvau..Bet tada naudojau Alfaparf deimantinės linijos aliejuką, todėl šio nebepirkau..nemėgstu apsikrauti priemonėm..
Atsakyti
Tiek rašiau ir mobiliam internetas nulūžo doh.gif

QUOTE(Cocosine @ 2013 01 26, 22:21)
Na bet bent jau pasirinkti gali kokio stiprumo oksidantą naudoti, o parduotuviniuose  stipriausias būna g.gif Bet aišku kiekvienam savo.

Būtent kiekvienam savo drinks_cheers.gif
Žinau vieną moterį, kuri dažo lenkiškais dažais (ji tamsi) už vos 6Lt, ir ji nerealiai patenkinta, perka papildomai visokias priemones, bet pigesnes, nes tiesiog neturi už ką..Tačiau mane žavi toks paprastas, moteriškas noras - atrodyti ir jaustis graži..
Jei kitam gerai - man dar geriau friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 26, 23:21)
Na bet bent jau pasirinkti gali kokio stiprumo oksidantą naudoti, o parduotuviniuose  stipriausias būna g.gif Bet aišku kiekvienam savo.

Ne kiekviena gali sau leisti pirkti ne parduotuvinius dazus schmoll.gif As visa gyvenima dazausi parduotuviniais ir nepasakyciau, kad jie labai jau prasti..
Atsakyti
QUOTE(Super_mociute @ 2013 01 27, 08:52)
Ne kiekviena gali sau leisti pirkti ne parduotuvinius dazus schmoll.gif As visa gyvenima dazausi parduotuviniais ir nepasakyciau, kad jie labai jau prasti..

Dėl brangumo tai dar klausimas, man tubelės už 25 Lt. užtenka 4 kartams rolleyes.gif o šiaip kalbėjau, kad būtent aš nenoriu dažytis parduotuviniais, o kad kitos dažosi tai man nekliūna mirksiukas.gif

Beje į pigias priemones taip pat nespjaunu, va dabar naudojama GAIA plaukų kaukė man atradimas-po plovimo palaikau 15 min. šią kaukę ir rezultatas nerealus. Kaip sako gumytė slysta iš plaukųuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosine: 27 sausio 2013 - 09:31
QUOTE(Flika @ 2013 01 26, 22:22)
Lauksim dabartinės foto wink.gif
--
Esu naudojusi (pasiskolinusi iš draugės keliems pabandymams)...patys pačiausi atsiliepimai,tik tuomet tamsi buvau..Bet tada naudojau Alfaparf deimantinės linijos aliejuką, todėl šio nebepirkau..nemėgstu apsikrauti  priemonėm..

Kai issiplausiu galva ir susitvarkysiu, dabar visa seima sergam ir is namu niekur neeinam tai atrodau belekaip blush2.gif
Reiks kai gausiu alga nusipirkt smile.gif Beje paziurejau Macadamijos kaukes buna po 30 ml maziukai pavyzdukai uz 12 lt,ir atsiuncia nemokamai tai uzsisakysiu pabandyt thumbup.gif
ir dar jei kam aktualu Vitrina Pro parduotuvese irgi yra Salerm firmos meginuku pardavime kaina nuo 3 iki 4 lt, taip pat ir argano aliejus plaukams

QUOTE(Cocosine @ 2013 01 27, 09:27)
Dėl brangumo tai dar klausimas, man tubelės už 25 Lt. užtenka 4 kartams rolleyes.gif o šiaip kalbėjau, kad būtent aš nenoriu dažytis parduotuviniais, o kad kitos dažosi tai man nekliūna mirksiukas.gif

Beje į pigias priemones taip pat nespjaunu, va dabar naudojama GAIA plaukų kaukė man atradimas-po plovimo palaikau 15 min. šią kaukę ir rezultatas nerealus. Kaip sako gumytė slysta iš plaukųuser posted image

Kol neturejau problemu su plaukais naudodavau paprasciausius sampunus ir kondicionierius(Pantene, Elvital) ir budavo gerai biggrin.gif O Gaia pamenu mano kirpeja naudodavo, sako labai gera kauke, gal reiks ir man nusipirkt ir patepliot netaupant, nes brangiu kaukyciu gaila blush2.gif
Atsakyti
snd po pietu imesiu foto kaip plaukai atrodo su garnier 111 dazyt:) (fotkinta bus su telefonu) ax.gif
Atsakyti
Man dažų užtenka 2 kartams, tai vienas dažymas apie 25 Lt.. Dėl pigesnių priemonių,esu irgi nustebusi, kad kartais jos geriau suveikia nei brangios..turiu omenyje ne tik plaukams skirtas priemones, bet ir veido odai ir pan.

kuzyte, sveikit visi 4u.gif ir lauksim pasirodant..Aš iš pradžių irgi nedidelius kiekius Makadamia užsisakiau, o vėliau didesnius..

Hypnotic Poison, labai smalsu pamatyti plaukučius..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 27 sausio 2013 - 12:54
taip plaukuciai atrode po keune 1517. (dazyta ant 10 lygio neautralaus atspalvio0

user posted image

plaukuciai su garnier 111( i dazus buvo ilasintas vienas lasiukas keune silver sampuno)
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Hypnotic grazi spalvyte thumbup.gif
Merginos o tos kurios pacios namie dazotes, jus tik saknis dazot ar visa plauka?
Atsakyti
Hypnotic Poison man tai sunku suprasti kokia čia spalva, sunku komentuoti. ax.gif Kur Keune labai geltona nuotrauka, kur Garnier tamsiai pilka, tik tiek matosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzyte @ 2013 01 27, 18:29)
Hypnotic grazi spalvyte thumbup.gif
Merginos o tos kurios pacios namie dazotes, jus tik saknis dazot ar visa plauka?

Tik šaknis, kas iš plaukų liktų jei kiekvieną kart visus dažyti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosine: 27 sausio 2013 - 19:35
visu plauku nedaziau. Saknis 30 min , galai 10 min:) kirpeja minejo kad ir keune lb stiprus dazai:). Garnier nk negrauze 4u.gif nepasakyciau kad jie butu stipresni uz pacius keune blush2.gif reikes nusifotkint diena, prie geresnio apsvietimo, foto daryta telefonu, tai kokybe nekokia.... silpni dazai nieko neuzdazytu.pvz loreal 10.21 preference vieni is silpniausiu parduotuviniu dazu, bet pasviesina max 2 tonais(patirtis) 4u.gif

mano ex kirpeja dazosi su keune 1517, tai spalvyte pas ja pasakiska 4u.gif thumbup.gif wub.gif aisku dar naudoja visas imanomas priemones kad ne is tolo nebutu jokio ryzumo.
Atsakyti