Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Arretė @ 2013 01 22, 18:32)
Ačiū, žinosiu. 4u.gif Vis maniau, kad gal nuo pradžių skaičiuojama, bet kaip besistengčiau, greitai nudažyti (net ne sau dažant) niekaip nesigauna, o poto baisu perlaikyti ar nedadažyti. doh.gif
O kirpykloje gyvenime nesu dažiusi ir net nešovė mintis į galvą ten paklausti... ax.gif

Jei bijote perlaikyti plaukus išdažytus, laikykite 20-30 min, matysite ar šaknys šviesėja ar ne..

QUOTE(apelsinka:) @ 2013 01 22, 21:02)
Su geltonu vandieniu labai atsargiai !!!
As Ukrainoje isploviau pora kartu galva su geltonu vandieniu ir po to 1,5 metu kankinausiu, kol nenukirpau geltonu plauku. Nes niekaip neisiplaus, neuzdazys ta spalva.  doh.gif

Vajei blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Turiu klausimą, jei dažoma paprastais dažais (pvz., Lorea'l ar kt.), kiek pilkintojo pilti (lašinti),kaip manot?!
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 24, 09:13)
Labas rytas,

Turiu klausimą, jei dažoma paprastais dažais (pvz., Lorea'l ar kt.), kiek pilkintojo pilti (lašinti),kaip manot?!

Pirmą kartą girdžiu, kad į dažus išvis pilkintojas pilamas smile.gif čia tas kur plaukus perskalaujam? Aš pati kai dažydavau Keune 1001 spalva, papildomai naudodavau Keune 0/11 spalvą, kad pilkumas intensyvesnis būtų.
Atsakyti
Gal kuri esate daziusi Keune 10.21 spalva. Idomu kaip nukastu 6-7 lygio naturalu plauka g.gif O kas cia dar per spalva 0/11 is keune,ir kiek jos deti,sudominot,nes ir as noreciau intensyvesnes pilkos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 23, 12:38)
Jei bijote perlaikyti plaukus išdažytus, laikykite  20-30 min, matysite ar šaknys šviesėja ar ne..

Prisiminiau, kad kai dariau spalvos nuėmimą kirpykloj, kažką kalbėjom apie dažus. Ir pamenu, kad kirpėja sakė, jog jei nurodytas tam tikras laikas laikyti dažus, tai jei jų neišlaikysi, dažymo procesas nebus pasibaigęs ir bus negerai plaukui, o ir spalva nebus kaip reikia. Bet jau kai išbūna tą nurodytą laiką, niekas nebesikeičia (nenudažys daugiau nei reikia), nes plaukas per tą laiką pereina visas stadijas - atsiveria plauko žvyneliai, pasisavina spalvą ir užsiveria.
Tik va mane vis klaidina kaikurių praktikuojamas ilgesnis laikymas dėl šviesesnės spalvos, kas pagal kirpėjos aiškinimą turėtų būti neįmanoma ir neveiksminga. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 24, 11:37)
Aš pati kai dažydavau Keune 1001 spalva,  papildomai naudodavau Keune 0/11 spalvą, kad pilkumas intensyvesnis būtų.

gal turit nuotrauka kaip atrode plaukai su keune 1001? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 01 24, 12:14)
Gal kuri esate daziusi Keune 10.21 spalva. Idomu kaip nukastu 6-7 lygio naturalu plauka  g.gif  O kas cia dar per spalva 0/11 is keune,ir kiek jos deti,sudominot,nes ir as noreciau intensyvesnes pilkos  bigsmile.gif

Šių 0/11 maišant į dažus labai nedaug reikia, kokius 1 ar 2 cm tik mirksiukas.gif Iš esmės geras dalykas, esu kažkada dažius su Alfaparf 11.21 spalva tai labai gelsvas atspalvis lindo, o dažus sunaudoti norėjau-tai įmaišiau ir šių keune 0/11, numušė geltonumą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 24, 13:03)
gal turit nuotrauka kaip atrode plaukai su keune 1001? smile.gif

Šitais dažais dažiau pereinamu laikotarpiu iš tamsiaplaukės į šviesią, tai tikrai neverta rodytis, nes netikslus atspalvis bus kaip dažant natūralius plaukus,dažytų plaukų šviesintojai gerai nenuima ax.gif žodžiu tokia šviesiai ruda buvau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 24, 14:14)
Šių 0/11 maišant į dažus labai nedaug reikia, kokius 1 ar 2 cm tik mirksiukas.gif Iš esmės geras dalykas, esu kažkada dažius su Alfaparf 11.21 spalva tai labai gelsvas atspalvis lindo, o dažus sunaudoti norėjau-tai įmaišiau ir šių keune 0/11, numušė geltonumą ax.gif

sudominot,reiks pabandyt,nes pas mane irgi bjaurus geltonumas lenda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 01 24, 13:19)
sudominot,reiks pabandyt,nes pas mane irgi bjaurus geltonumas lenda  doh.gif

Tik aišku nereikia padauginti, nes bus murzina spalva.
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 24, 10:37)
Pirmą kartą girdžiu, kad į dažus išvis pilkintojas pilamas  smile.gif  čia tas kur plaukus perskalaujam? Aš pati kai dažydavau Keune 1001 spalva,  papildomai naudodavau Keune 0/11 spalvą, kad pilkumas intensyvesnis būtų.

Na, esu kelis kartus bandžiusi, kai dažiausi Garnier 10.13, įlašindavau šiek tiek pilkintojo, spalva gaudavosi thumbup.gif kaip su Keune 1517, viens prie vieno..Gal praktikoje taip nedaroma, bet aš išbandžiau..
Nusipirkau Cehko pilkintoją ir mąstau garsiai kiek lašint..tai tiek..
Atsakyti
Sveikos blondes 4u.gif
Salsa parodykit savo plaukucius 4u.gif

o mano istrorija tokia: sveisinu plaukus nuo pat pauglystes t.y jau kokius 15 metu ir niekad neturejau problemu , bet va rudeni kazkaip kirpejai keliskart nesigavo mane nudazyt ir virsugalvis gavosi zymiai ryzesnis nei galai, susinervavus nuejau pas kita kirpeja ir paprasiau kad pataisytu reikala, pasake kad vienintelis budas kad saknys butu tokios pat spalvos kaip galai ileist labai sviesiu sruogu(daze melynais milteliais) o saknis dazais, rezultatas gavosi labai grazus, bet va plauku kokybe.... doh.gif pradejo tiesiog trupet , luzinet , teko nurezt beveik 3 cm verysad.gif nusipirkau Davines kauke, baisiai brangi, bet rezultatas teikiantis vilties, ziuresim kaip toliau man cia seksis
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 01 25, 18:01)
nusipirkau Davines kauke, baisiai brangi, bet rezultatas teikiantis vilties, ziuresim kaip toliau man cia seksis

kas per kauke? negirdeta dar ji man smile.gif jei galit placiau papasakokit? smile.gif
Atsakyti