QUOTE(Flika @ 2013 01 19, 22:41)
Devold, kodėl Jums keista, kad kai kurios dažomės plaukus namie?
Nematau nieko keisto visiškai..
Beje, kokiais Jums dažo kirpėja?
o jus pati dazotes ar jums padeda drauge/mama? jei pati tai kaip pasiekiate pakausi ir pan?
dazo su kiaune, bet ji atspalviui mixa is keliu numeriuku daro
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 19, 22:53)
Kokie kiekiai tu elementu vandenyje turi but, kad nudazytu plaukus? Pas mane irgi vanduo toks, bet pats vanduo nera geltonas, tik ant vonios ir duso matosi ilgiau nepavalius. Didziausia itaka turi plauku dazai ir pats pigmentas plauko, o ne vanduo. Per 8 metus plauku sviesinimo nepastebejau jokios vandens itakos mano plaukams.
pas mane vanduo geltonas ir tai matosi net ne baltame dubenyje. kazkada turejau ziauriai geltonus plaukus, nezinau kaip ten buvo bet jokia spalva ju neuzdaze
vaiksciodavau marrga
galiausiai nusikirpau kare, ir dabar lygi
bandau auginti ir geltonumas islenda po keliu savaiciu dazymo.. Spintoj pamirsusi turiu loreal silver sampuna, jis violetinis, tai reiks pabanddyti veliau ji
QUOTE(Elaida @ 2013 01 20, 13:25)
labai grazu
QUOTE(Elaida @ 2013 01 20, 13:43)
Naudoju viską kas natūralu ir kaip sakau tas man daug nekainuoja
Plaukus plaunu kas 3 dieną, visda prieš plaudama dedu naturalias kaukes: ant galiukų-pavienius aliejukus, arba jų mišinius (makadamijos, aguonų, kokoso, sviestmedžio, saldžiųjų migdolų). Tai ka nurodžiau sklaisteliuose nėra mišinių receptas, tiesiog nurodžiau kokius aliejukus naudoju. Ir visa tai tepu prieš eidama meigoti ir supinu į kasą.
Šampunu plaunu Aubrey, tačiau kaukę turiu pirkti "sintetine" JF perku blondinėms (kondicionieriaus nenaudoju). Prieš plovimą plaukus iššukuoju natūraliomis šukomis. O po plovimo, leidžiu šiek tiek pradžiūti, tada šukuoju labai retomis medinėmis šukomis
Ir galiukus patepu aliejuku, jis taip pat nėra natūralus, nes natūraliais kai bandžiau, labai plauką suriebina, nors naudodavau mažą kiekį. Plaukus plaunu vėsiu vandeniu
Savaitgaliais padarau plaukų šaknų kaukę iš medaus, ricinos ir kiaušinio trynio
Kaip ir viskas
as taip pat naudoju argano, migdolu, varnalesu, vysniu kauliuku aliejus, purskiu rusiskais balzamais augimui, bet galai tikrai negrazeja nuo to
ech kaip greiciau uzsiaugint minimum 10cm
beje o is jusu nei viena nesumastet dazyti dabar madingu ombre stiliumi?