Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(jurgita112 @ 2013 01 20, 16:28)
labai grazus plaukai 4u.gif Kokiais dazais sroguoja tau kirpėja?
Vis bijau kirpyklų aš po begalės eksperimentu buvusi tai juodais tais blonde plaukais viską nusiauginau nukirpau ir reziume dabar jau turiu atsiauginus naturalius plaukus kuriuos vis dar palepinu. Atsigavo nerealiai plaukai, bet va noriu juos šiek tiek pasroguoti pašviesinti ir galvoju kokiais čia dažais kad kuo mažiau kenktų plaukui g.gif Kol kas esu apsistojusi ties alfaparf dažais, bet va vis renkuosi info ax.gif

Gerai paklausei, nepamenu ištikrųjų. Bet vasario pradzioje vaziuosiu, paisteirausiu ir galesiu tau parasyti smile.gif
Nepyk....
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 20, 15:36)
Aciu  4u.gif Hydra kauke pirkau Suluks vaistinej, Oze. Blizgesi suteikt galima, tiesiog perskalavus galva su labai saltu vandeniu, plauku zvyneliai susiglaudzia ir plaukas tampa zvilgus, n metu praktikuoju  smile.gif

Aciu uz labai idomu patarima smile.gif Butinai isbandysiu si metoda smile.gif nes labai megstu maudytis po karstu dusu, aisku juo ir savo plaukucius kankinu smile.gif
Atsakyti
kazkas klause, kaip mano plaukai atrodo dabar. Cia ikeliu nuotraukas kaip jie atrode pries tai
o cia kaip jie atrodo dabar verysad.gif ties saknim matosi, kokia plauku spalva ant naturaliu dazyta, o link galu matosi, kad gelsvesne spalva, nes ant buvusiu tamsiu, jau niekaip nesigaunu sviesesnes spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2013 - 11:40
QUOTE(Flika @ 2013 01 19, 22:41)
Devold, kodėl Jums keista, kad kai kurios dažomės plaukus namie? g.gif Nematau nieko keisto visiškai..

Beje, kokiais Jums dažo kirpėja?

o jus pati dazotes ar jums padeda drauge/mama? jei pati tai kaip pasiekiate pakausi ir pan?
dazo su kiaune, bet ji atspalviui mixa is keliu numeriuku daro g.gif

QUOTE(S@lsa @ 2013 01 19, 22:53)
Kokie kiekiai tu elementu vandenyje turi but, kad nudazytu plaukus? Pas mane irgi vanduo toks, bet pats vanduo nera geltonas, tik ant vonios ir duso matosi ilgiau nepavalius. Didziausia itaka turi plauku dazai ir pats pigmentas plauko, o ne vanduo. Per 8 metus plauku sviesinimo nepastebejau jokios vandens itakos mano plaukams.

pas mane vanduo geltonas ir tai matosi net ne baltame dubenyje. kazkada turejau ziauriai geltonus plaukus, nezinau kaip ten buvo bet jokia spalva ju neuzdaze doh.gif vaiksciodavau marrga doh.gif galiausiai nusikirpau kare, ir dabar lygi smile.gif bandau auginti ir geltonumas islenda po keliu savaiciu dazymo.. Spintoj pamirsusi turiu loreal silver sampuna, jis violetinis, tai reiks pabanddyti veliau ji biggrin.gif

QUOTE(Elaida @ 2013 01 20, 13:25)

labai grazu wub.gif

QUOTE(Elaida @ 2013 01 20, 13:43)
Naudoju viską kas natūralu ir kaip sakau tas man daug nekainuoja smile.gif
Plaukus plaunu kas 3 dieną, visda prieš plaudama dedu naturalias kaukes: ant galiukų-pavienius aliejukus, arba jų mišinius (makadamijos, aguonų, kokoso, sviestmedžio, saldžiųjų migdolų). Tai ka nurodžiau sklaisteliuose nėra mišinių receptas, tiesiog nurodžiau kokius aliejukus naudoju. Ir visa tai tepu prieš eidama meigoti ir supinu į kasą.
Šampunu plaunu Aubrey, tačiau kaukę turiu pirkti "sintetine" JF perku blondinėms (kondicionieriaus nenaudoju). Prieš plovimą plaukus iššukuoju natūraliomis šukomis. O po plovimo, leidžiu šiek tiek pradžiūti, tada šukuoju labai retomis medinėmis šukomis smile.gif Ir galiukus patepu aliejuku, jis taip pat nėra natūralus, nes natūraliais kai bandžiau, labai plauką suriebina, nors naudodavau mažą kiekį. Plaukus plaunu vėsiu vandeniu smile.gif
Savaitgaliais padarau plaukų šaknų kaukę iš medaus, ricinos ir kiaušinio trynio smile.gif
Kaip ir viskas smile.gif

as taip pat naudoju argano, migdolu, varnalesu, vysniu kauliuku aliejus, purskiu rusiskais balzamais augimui, bet galai tikrai negrazeja nuo to schmoll.gif ech kaip greiciau uzsiaugint minimum 10cm biggrin.gif

beje o is jusu nei viena nesumastet dazyti dabar madingu ombre stiliumi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Devold @ 2013 01 20, 20:17)
pas mane vanduo geltonas ir tai matosi net ne baltame dubenyje.

Tai cia jau reikia laboratorinius tyrimus daryt ar isvis toks vanduo naudojamas unsure.gif
Papildyta:
Pabandykit linu semenu alieju, man sis pats geriausias is visu naturaliu. Gal ir jums pades.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 20, 20:06)

Pabandykit linu semenu alieju, man sis pats geriausias is visu naturaliu. Gal ir jums pades.

mano mama man vis kisa ji naudoti smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Devold @ 2013 01 20, 18:17)
o jus pati dazotes ar jums padeda drauge/mama? jei pati tai kaip pasiekiate pakausi ir pan?
dazo su kiaune, bet ji atspalviui mixa is keliu numeriuku daro g.gif

Visų pirma, dėl vandens, kreipkitės į atsakingas įstaigas dėl labaratorinio vandens ištyrimo, filtrus specialius Jums reikia įsigyti..

Dėl dažymo..Niekas man nepadeda, o ir tos pagalbos man nereikia..Viską pati kuo puikiausiai susitvarkau, nusidažau pakaušį ir t.t. mirksiukas.gif Dažymas man neužtrunka..gal jau įgudusi ranka..

Dėl ombre.. nenoriu, man įtakos neturi kad jis "ant bangos" ax.gif Tik geras meistras išmanantis kaip reikia dažyti ombre gali nudažyti gražiai, tarsi tonai išplauktų vienas iš kito..esu mačius labai baisių "ale ombre" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 20 sausio 2013 - 21:23
Labas,
o kaip jūs skaičiuojat dažymo laiką? Nuo to momento, kai baigiat visus plaukus dažyti ar nuo pradėjimo? Nes man dažymas užtrunka 20-30min, tai dalis plaukų jau skaitosi atbuvę dažymo laiką, o paskutiniai dažytieji tik pradeda dažytis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arretė @ 2013 01 21, 12:12)
Labas,
o kaip jūs skaičiuojat dažymo laiką? Nuo to momento, kai baigiat visus plaukus dažyti ar nuo pradėjimo? Nes man dažymas užtrunka 20-30min, tai dalis plaukų jau skaitosi atbuvę dažymo laiką, o paskutiniai dažytieji tik pradeda dažytis... g.gif

as pati irgi uztrunku apie 20-30min o skaitau nuo to laiko kai baigiu visus smile.gif
Atsakyti
Kaip čia SM atsinaujino g.gif

QUOTE(Arretė @ 2013 01 21, 11:13)
Labas,

Laiką nuimu tuomet, kai baigiu išdažyti visus plaukus..Pradedant dažyti plaukus suskirstau į 4 dalis, pradedu dažyti nuo priekio ir link galo..Kirpykloje juk irgi kirpėja, nuima laiką baigius tepti visą galvą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 22 sausio 2013 - 16:43
Ačiū, žinosiu. 4u.gif Vis maniau, kad gal nuo pradžių skaičiuojama, bet kaip besistengčiau, greitai nudažyti (net ne sau dažant) niekaip nesigauna, o poto baisu perlaikyti ar nedadažyti. doh.gif
O kirpykloje gyvenime nesu dažiusi ir net nešovė mintis į galvą ten paklausti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Devold @ 2013 01 19, 22:31)
visa galva dazau smile.gif saknis kas 2 men einu dazyti, bet pasiskaiciau kad cia gana retai dazau doh.gif: sruogelemis tai zinoma kad sunkiau paciai smile.gif
problema daugiau maziau visvien yra vandenyje nes jei vona geltona pasiaro nuo nuosedu tai manau ir plaukam ir odai nk gero, bet... ar sakot del plauko strukturos islenda geltonumas?

Su geltonu vandieniu labai atsargiai !!!
As Ukrainoje isploviau pora kartu galva su geltonu vandieniu ir po to 1,5 metu kankinausiu, kol nenukirpau geltonu plauku. Nes niekaip neisiplaus, neuzdazys ta spalva. doh.gif
Atsakyti