Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Dekoju blush2.gif
Kirpeja su Keune dazo, nr niekad neklausiau. Priemones kurias siuo metu naudoju, live clean ir untekram sampunai, kaarl hydra kauke ir aussie miracle moist balzamas, marrakesh, rich ir loreal elvive (geltonu kamsteliu) aliejukai. Argano, migdolu arba linu semenu aliejus per nakti pries plovima. Naturaliu seriu sepetys isplovus ir no tangle sepetys sausiems. Taip pat naudoju vitaminus plaukams ir gelezies papildus.
Atsakyti
Gal kuri bandet dazyti su keune 1511 ir galetumet palyginti su 1517?
Atsakyti
aiskumas smile.gif aisku cia ir genai dar daug ka duoda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2013 01 20, 14:15)
Gal kuri bandet dazyti su keune 1511 ir galetumet palyginti su 1517?

Deja..
Atsakyti
Gali turet kokius nori genus jei nepriziuresi, skriausi ir alinsi plaukus vis tiek nebus grazus. Pas mane dar ir kaip prastai jie atrode, galai nutyse, isploneje, sausi buvo, pats plaukas pasiputes. Bet kai pakeiciau kirpeja, pradejo dazyt ne su milteliais ir daug reciau, tie nuvargeliai nuaugo ir vaizdas pasitaise.
Atsakyti
Taip, prieziura kas be ko turi tikrai daug itakos. As nusikirpus buvau kare, o dabar atsiaugint bandau. Tai auga jie neblogai, bet, matau, kad apimtis vis mazesne atrodo, kuo jie labiau ilgeja smile.gif O sitas, manau, tik nuo genu priklauso ir net nezinia kaip juos pastorint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 20, 15:21)
Gali turet kokius nori genus jei nepriziuresi, skriausi ir alinsi plaukus vis tiek nebus grazus. Pas mane dar ir kaip prastai jie atrode, galai nutyse, isploneje, sausi buvo, pats plaukas pasiputes. Bet kai pakeiciau kirpeja, pradejo dazyt ne su milteliais ir daug reciau, tie nuvargeliai nuaugo ir vaizdas pasitaise.

Smagu kai kirpėja yra savo darbo profesionale, svarbiausia klientas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 20, 14:21)

Priežiūra, be abejonės, itin svarbu..tačiau genai irgi turi žymią įtaka..Draugė ko tik nedaro, kuom tik nelepino plaukų, bet prieš vėją nepapūsi..Plaukai ploni, kaip ji sakydavo "žiūri į skirtingas puses" biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku, apimties nepakeisi, jei tu plaukuciu nedaug. Bet as pastebejau, kad merginu, kuriu plaukai buna ploni aplamai jie atrodo daug geriau, blizgantys, priziureti, tvarkingais galais. O, kurios turi naturaliai storus, eksperimentuoja su spalvom, nelepina, ko pasekoje atrodo jie daug prasciau.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 20, 14:14)
Dekoju  blush2.gif
Kirpeja su Keune dazo, nr niekad neklausiau. Priemones kurias siuo metu naudoju, live clean ir untekram sampunai, kaarl hydra kauke ir aussie miracle moist balzamas, marrakesh, rich ir loreal elvive (geltonu kamsteliu) aliejukai. Argano, migdolu arba linu semenu aliejus per nakti pries plovima. Naturaliu seriu sepetys isplovus ir no tangle sepetys sausiems. Taip pat naudoju vitaminus plaukams ir gelezies papildus.

Begalo grazus tavo plaukuciai smile.gif Mano taip pat labai ilgi plaukai ir sviesinti, bet jie labai jau prarade zvilgesi, nors ir naudoju nemazai ivairiu priemoniu, bet matyt neatrandu jiems tinkamu. Sudomino kauke kaarl hydra, kur tu ja perki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaida @ 2013 01 20, 14:25)
Ačiū wink.gif

Žinoma kiekvieno pasirinkimas kaip dažyti. Aš kaip pedantė daryčiau taip smile.gif Bet čia tik aš  biggrin.gif
O mano plaukučių nuotraukytė štai čia smile.gif
http://www.part.lt/i...00eabd10317.jpg
http://www.part.lt/i...26446e97337.jpg

labai grazus plaukai 4u.gif Kokiais dazais sroguoja tau kirpėja?
Vis bijau kirpyklų aš po begalės eksperimentu buvusi tai juodais tais blonde plaukais viską nusiauginau nukirpau ir reziume dabar jau turiu atsiauginus naturalius plaukus kuriuos vis dar palepinu. Atsigavo nerealiai plaukai, bet va noriu juos šiek tiek pasroguoti pašviesinti ir galvoju kokiais čia dažais kad kuo mažiau kenktų plaukui g.gif Kol kas esu apsistojusi ties alfaparf dažais, bet va vis renkuosi info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guapitax @ 2013 01 20, 17:25)
Begalo grazus tavo plaukuciai  smile.gif  Mano taip pat labai ilgi plaukai ir sviesinti, bet jie labai jau prarade zvilgesi, nors ir naudoju nemazai ivairiu priemoniu, bet matyt neatrandu jiems tinkamu. Sudomino kauke kaarl hydra, kur tu ja perki?  ax.gif

Aciu 4u.gif Hydra kauke pirkau Suluks vaistinej, Oze. Blizgesi suteikt galima, tiesiog perskalavus galva su labai saltu vandeniu, plauku zvyneliai susiglaudzia ir plaukas tampa zvilgus, n metu praktikuoju smile.gif
Atsakyti