Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(kuzyte @ 2013 04 12, 18:08)
Tai taip ne viskas, reikia labai sudeti skaityt, man aubrey sampunas moisturising patiko  thumbup.gif kitokio kol kas nebandziau smile.gif

Nu va kaip įdomiai, aš iš Aubrey vieną vienintelį esu bandžius šampūną-Honeysuckle Rose Moisturizing Shampoo Dry Brittle, tai man tokie kieti, kaip pakulos plaukai buvo. unsure.gif Nu labai nepatiko unsure.gif
Toks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 04 12, 17:42)
Nu va kaip įdomiai, aš iš Aubrey vieną vienintelį esu bandžius šampūną-Honeysuckle Rose Moisturizing Shampoo Dry Brittle, tai man tokie kieti, kaip pakulos plaukai buvo. unsure.gif  Nu labai nepatiko unsure.gif 
Toks
user posted image

o man sis labai patinka lotuliukas.gif aisku as po jo kondicionieriu dedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 04 12, 12:20)
gal ne winner sport, nes tai sportiniu prekiu parduotuve, gal Martina  4u.gif

as rasiau, kad pries Winner sport:) O ne pacioj winner sport. Taip Martina parduotuve.
O del nauju priemoniu, tai dabar nieko nepirkau, turiu uzsibazavus kalna visokiu kaukiu sampunu, tai reik sunaudot,kol is galiojimo neisejo. Siaip is esmes gal noreciau kokia kita blondiska spalva pabandyt, nes man su keune 1517 neblogai, bet iki tobulumo dar truputi balksvesnio atspalvio noretusi. Tik bijau vaivorykstes ant galvos, tai arba su kirpeja pasnekesiu ar ka tolygiai gales pakoreguot, arba busiu geriau tokia, nei spalvota.
Atsakyti
naujiena 4u.gif jau LT. gal kas bandet?user posted image
saltinis
Atsakyti
As jau kuris laikas dazau su siais loreal dazais. Na,nudazo tikrai gerai,tik laikau juos ne ilgiau nei 20 min.( dazau tik saknis kazkur kas menesi), nea viena kazrta perlaikus buvau visai toks baaaaltas pukelis...Nustebau,kai atidarius pakuota pamaciau miltelius,siaip gal ir nelabai gerai,kiek suprantu,jie plaukams kenksmingesni,neipaprasti dazai blush2.gif
Atsakyti
OMG kiek klaidu priveliau,va kas buna,kai po ilgooooos darbo dienos pusiau mieganti postus rasau,sorry blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
ryt einu pas kirpeja, iki siol dazem su keune 1517, rytoj bandysim kitus - schwarzkopf igora royal. Tai nezinau kas gausis, tikiuos bus jau ta man ideali spalva:)
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 04 28, 18:37)
ryt einu pas kirpeja, iki siol dazem su keune 1517, rytoj bandysim kitus - schwarzkopf igora royal. Tai nezinau kas gausis, tikiuos bus jau ta man ideali spalva:)

lauksim rezultatu smile.gif
Atsakyti
nu va grizau is kirpejos - tai bent jau siandien tai thumbup.gif atrodo radau savo spalvyte - anksciau daze su keune 1517 ir 12 proc. peroksidu, siandien su Schwarzkoph Igora Royal profesionaliais 12.1 numeriukas peroksidas irgi 12. Tai man zymiai geriau, nes tas spalvos sviesumas (lygis) tai gavosi panasus i keunes, ner jie kazkokie peroksidiskai balti, o tokie siaudelio spalvos, bet lyginant su keune tai geriau nueme gelsvuma ir dabar yra tokia grazi negelsva sviesi spalvyte.
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 19, 23:53)
Seniau rasiau jog mano kirpeja naudoja sviesinimo pasta, tai va issiaiskinau kokia smile.gif http://www.krinona.l...p...288&lang=lt stai si. Stebuklinga! Siandien daziau saknis vel tai efektas toks kaip milteliu o plaukai kaip po kaukes atrodo smile.gif thumbup.gif  nepakeiciama man

Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 19, 23:53)
Seniau rasiau jog mano kirpeja naudoja sviesinimo pasta, tai va issiaiskinau kokia http://www.krinona.l...p...288&lang=lt stai si. Stebuklinga! Siandien daziau saknis vel tai efektas toks kaip milteliu o plaukai kaip po kaukes atrodo nepakeiciama man

Sekiau sia tema, tai is visu aptariamu produktu issirinkau sita smile.gif Sugebejau pakankamai vienodai nusidazyt, nors plaukai mano buvo labai demeti, kai kur sviesiai ryzi, kai kur tamsiai geltoni, nemazai buvo ir rudu nuaugusiu plauku. Is visu dazymu, o ju turejau nuo praeitos vasaros apie 8, (nes pereidineju is tamsiai raudonos spalvos) sis gavosi svieisausias. Aisku, gal del to kad pries tai jau buvo sviesinti, bet manau kad si priemone isties efektingesne uz kitas. Naudojau 9 proc. oxidanta.
Pries tai bandziau luxury 12, 0, su 9 proc. tai kaikur rudu isvis nepaime, nors ten buvo mano naturalus lietuviski pilksvai rusvi plaukai, nekazkokie tai azietiski juodi smile.gif o dar pries tai bandziau Naturtint sviesiausia spalva, http://www.goodnessd...lour_170ml.html nukanda" geriau uz luxury, bet.. spalva labai savotiska gavosi , netolygi, nieko labai blogo pasakyt negaliu, bet manau kad panaudojus 12 proc. oksidanto bet kurie daziai tiek nusviesins kiek tie Naturtint.
Pries naujus metus dar sviesinau savo ryzus plaukus su Salerm Decopate sistema, na efektas pakankamai stiprus, bet netoks kaip sitos pastos, kuria uzrode almond. 4u.gif smile.gif Esu dekinga jai uz tai, nes dabar nors ir su gelsvu atspalviu, bet mano plaukai tikrai sviesus ir tvarkingi, o pries tai buvo neis sis nei tas, jau buvau pasigailejus kad pradejau sviesintis, buvo toks jausmas kad patekau i uzburta rata, kad visa gyvenima teks vaikscioti su tarpiniu variantu ant galvos blink.gif veliau ikelsiu foto, as rezultatu visai patenkinta, nes ekperimentu su plaukais atlikta nemazai, ir po sios pastos jie neisslinko, nesuketejo, augimas taip pat nesutriko, praejo dvi savaites, bet jau beveik virs cm ataugo saknys, kol kas pailsesiu nuo dazymo, vistiek mano meile dabar uzsieny uzsieny.. mirksiukas.gif
Vienintelis minusiukas, tai kad sveikatai si pasta nekazkas.. kai daziau prieki, kai amoniakas vos neisgrauze akiu ir gerkles, net silpna pasidare, bet ta pati galiu pasakyt ir apie keune 1517 ir apie isgirtus nupilkinancius dazus CENKO:, kurie mano ryzus plaukus labiau nuryzino, vietoj to kad nupilkintu biggrin.gif ir apie parduotuvinius Soyos, kaip as nuo ju nenuplikau, net neisivaizduoju...

plaukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietaus_alisa: 30 balandžio 2013 - 16:10
man irgi labai grauzdavo keune, igora irgi baisiai grauzia, nepalyginsi su tamsiom spalvom.
Atsakyti