Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Sauluciux @ 2013 03 27, 10:12)
O ar tiesa, kad ir nuo pacio plauko priklauso koks geltonas atspalvis gausis?kirpeja yra sakiusi, kad plaukas turi daug raudono pigmento, delto tipo geltona spalva eina i ryzuma.. g.gif  nes man visi dazymai sviesiai gaunasi truputi i ryzuma-visciuko geltonuma smile.gif nes tada  kaip ir nera iseities nusidazyti graziai sviesiai nenaudojant peroksido?

nu logiska... Ir visos kirpejos taip sako:) O be peroksido tai nemanau kad imanoma nusviesint, nebent tavo naturalus labai sviesus, juk visi tie augaliniai ir pan, tik tonas i tona dazo.
Atsakyti
Labas. Ar yra kam tekę naudoti profesionalius dažus, bet su kitos firmos oksidantu? Ar nieko baisaus nenutiktų? Perku internetu ir nebėra mano dažų firmos peroksido, tai galvoju imti kitos firmos, sakau, pasiklausiu, ar yra su panašia patirtimi? ax.gif
Atsakyti
avon ultra ash blond- super wub.gif thumbup.gif , minusas kad lb grauzia. doh.gif
Atsakyti
man savaitgali daze Lorealio Inoa dazais, na jie jau sako aliejiniai maziausiai kenkia ir pan, 6 proc. oksidantu, man vistiek saknis truputi skiriasi, sako kirpeja uztenka tau tu dazu sesetuko tik kita karta kitus atspalvius parinkti mkaisyti, bet as jauciu man vistiek reikia to 9 proc. oksidanto, nes plaukai lb tamsus.kol kirpykloj buni dar nieko, bet isejus sekancia diena pasiriebalavus dar tos saknys patamseja.

Buvau toje isgirtoje Divaltoje, kalbejome ir kuo dazo ir Pikul ir Steikunaite, sako nieko ten stebuklingo, tiesiog visa laika tais paciais kreminiais dazai, 9 proc.kaz menesi ir paskui tonuoja kas menesi.

sumokejau 340lt, tai taip gerai nuskausmino, dar kirpo, mano plaukai ilgesni nei peciu buvo, bet jau pavarge, sako gal sulyginam viska kerpam pakarpytu kare,sako bus kazkur iki peciu, ilgai lauziaus bet galu gale ikalbejo, na pradejus kai nukirpo slapius visai tokia patenkinta buvau, paskui isdziovino vaizdas patiko, galiausiai sausus pradejo iskarpineti, tai vaizdelis pablogejo, viena puse isvis trumpesne siek tiek nei kita, bet gal jau bijojo dar trumpinti,nes taip visai nutrumpine butu, ko as labai bijojau, dabar aisku truputi gailiuosi, bet guodziuos kad dabar ataugs grazus sveiki smile.gif na nezinau sekanti karta turbut ten neisiu, bet vat tai dazais gal ir noreciau toliau bandyti dazyti tai Lorealio inoa, nes esu nekarta girdejus apie juos.
http://www.inoaloreal.lt/lt/inoa/

Papildyta:
QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 24, 22:39)
ai tarp kitko, buvau Vitrina parduotuvej, pirkau oksidanto, ta cenko skalavimo skysti. Tai pasiule nusipirkt atstatancia scandic line plauku kauke - kaina juokinga, su akcija gal 7 lt uz 250 g, siaip apie 10 kainuoja. Pardaveja patare, nes cia profesionalams skirtas produktas ir sako kokybe gera. Ir isties isbandziau, tai mano plaukam super, svelnuciai, lengvai sukuojami, slysta, zvilga.

cia sita?
https://www.google.l...c...tml;400;400

Papildyta:
bet tikrai kai pagalvoju, vaikstau su sviesiais spalvais jau nuo 15metu, ir iki kokiu 20m, neidavau i kirpykla, dazydavau visada garnier 111 ir paziuriu nuotraukas tie plaukai pakankamai sviesus, tikrai nemaziau nei dabar, ir ilgi, o dabar duodu per tas kirpyklas, per tuos ale profesionalius dazus, bet nieko gero. ar neteks gryst vel prie pigiausio ir geriausio varianto:D
ten turbut 12 proc oksidantas juose?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 04 01, 10:53)
bet tikrai kai pagalvoju, vaikstau su sviesiais spalvais jau nuo 15metu, ir iki kokiu 20m, neidavau i kirpykla, dazydavau visada garnier 111 ir paziuriu nuotraukas tie plaukai pakankamai sviesus, tikrai nemaziau nei dabar, ir ilgi, o dabar duodu per tas kirpyklas, per tuos ale profesionalius dazus, bet nieko gero. ar neteks gryst vel prie pigiausio ir geriausio varianto:D
ten turbut 12 proc oksidantas juose?

va va ir as taip pagalvojau cia kuria diena,pasiziurejau nuotraukas kai su garnier 111 daziau,plaukai iki liemens,o dabar su profesionaliais ryza vista su iki peciu plaukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 04 01, 11:58)
va va ir as taip pagalvojau cia kuria diena,pasiziurejau nuotraukas kai su garnier 111 daziau,plaukai iki liemens,o dabar su profesionaliais ryza vista su iki peciu plaukais  doh.gif

butent, bet dabar as jau didesni rupesti turiu kaip atsiauginti tuos plaukus, nes jei istempi vos vos pecius siekia, paskubejau truputi, norejosi jau pokyciu, bet galvoju gal reikejo su spalva zaisti o ne plauku ilgiu smile.gif dabar jau ieskau priemoniu kaip atauginti greiciau, net svarstau kad patamsinti iki naturalios spalvos, sakau gal augtu greiciau ax.gif

Papildyta:
o su tom priemones, tai baigu, keik skaitau vis kitur, na dabar giria tuos beamoniakius dazus, atsiverciu vien straipsni kur kalba yellow konsultante, sako norint kad maziau kenktu reikia kad butu dazai be amoniako, nes jis labai kenkia, mano ta kirpeja Renata is divaltos ir tiap sake, na aisku ir oksidantas daug itakos jo stiprumas daro, bet atsiverciu siandien kita straipsni, tipo cia apgaule ikisti tuos beamoniakius dazus, tipo amoniakas kenkia kirpejom nes jis garuoja i virsu, o plaukam nieko endaro doh.gif
Atsakyti
renatuxaass,gal gali įmest foto ,įdomu kaip atrodai už toookią kainikę flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 04 01, 13:03)
renatuxaass,gal gali įmest foto ,įdomu kaip atrodai už toookią kainikę flirt.gif

nieko ten ispudingo,.tiesiog padazytos plauku saknys, nors labai endaug ju nuauge tebuvo, nepilnas menesis tebuvo praejes, paskui tonavo (milshake dazais) spalva sulyginti bande, paskui kirpo, dar inner efekt ta procedura dare, tikejaus kad ir ji kazkuo ten ispudinga, o ten paprasciausia plauku kauke kuria uzdejo ir palaikyti pusvalandi reikejo, tiek akd dar pasilde galva su ja. REiks kada priew progos nufotkint, dabar galva jau riebaluota, vakare plausiu 4u.gif

Isejau vyras klausia: kiek mokejai, nu nemazai sakau daug, sako kiek 100lt? jo jo sakau, paskui pasakiau kad 340lt tas ziuri? sako ka - 100 euru ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(..seNse.. @ 2013 03 31, 20:01)
Labas. Ar yra kam tekę naudoti profesionalius dažus, bet su kitos firmos oksidantu? Ar nieko baisaus nenutiktų? Perku internetu ir nebėra mano dažų firmos peroksido, tai galvoju imti kitos firmos, sakau, pasiklausiu, ar yra su panašia patirtimi? ax.gif

as maisau keune 1517 ir kitos firmos oksidanta (turejau cenko, dabar kazkoki kitoki) kelios kirpejos sake, kad dzin, bet koki gali maisyt, nes sudety tas pats peroksidas ieina.

[quote=renatuxaass,2013 04 01, 09:53]
Buvau toje isgirtoje Divaltoje, kalbejome ir kuo dazo ir Pikul ir Steikunaite, sako nieko ten stebuklingo, tiesiog visa laika tais paciais kreminiais dazai, 9 proc.kaz menesi ir paskui tonuoja kas menesi.
Papildyta:

o kokios firmos ir kokia spalva jom dazo?

cia sita?

aha sita kauke, tik maniske truputi kitokioj dezutej, bet manau tik pakuote naujesne. tada kai rasiau pabandziau ir super buvo, savaitgali buvau uzsidejus lorealio kauke, o siandien vel ta scandic, tai man sita pigesne n kartu geresne uz lorealio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gertruda6: 01 balandžio 2013 - 15:33
[quote=gertruda6,2013 04 01, 15:32]
as maisau keune 1517 ir kitos firmos oksidanta (turejau cenko, dabar kazkoki kitoki) kelios kirpejos sake, kad dzin, bet koki gali maisyt, nes sudety tas pats peroksidas ieina.

[quote=renatuxaass,2013 04 01, 09:53]
Papildyta:

o kokios firmos ir kokia spalva jom dazo?

cia sita?

aha sita kauke, tik maniske truputi kitokioj dezutej, bet manau tik pakuote naujesne. tada kai rasiau pabandziau ir super buvo, savaitgali buvau uzsidejus lorealio kauke, o siandien vel ta scandic, tai man sita pigesne n kartu geresne uz lorealio.
[/quote]
o kur tos kaukes ieskoti?

tai kad ir joms skirtingu net firmu dazais dazo, 3 maiso atspalvius, formules neklausiau, nebutu ir sakius turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 04 01, 15:39)
o kur tos kaukes ieskoti?

kaip supratau tu vilniete, tai yra siaures miestely, kur parkas outlet, vitrina atrodo parduotuve vadinas, pries winner sport atrodo. Tai ten eini i pat gala, kur profesionalu priemones sudetos, salia cenko lentyna prekiu, ir sitos kaukes. Gal ir dar kur yra, bet pardaveja sake, kad cia profesionalam skirta, tai droguose ir eurokos manau nebus. reik ziuret ten, kur profesionalams irgi prekiauja priemonem.
Atsakyti
Sveikos noreciau prisijungti i temuke smile.gif
jau pora metu sviesinu plaukucius naturali spalva tamsiai ruda smile.gif dazniausiai dazau tais paciais is parduotuves paprastais dazais taciau lieka skirtumas tarp saknu ir galiuku noreciau islyginti spalvyte ir isgauti kazka panasaus i sias spalvytes smile.gif gal kokiu dazu parekomnduod galetumet :)plius kaip stiprinat plaukucius? mane labiausiai domina ampules ir serumukai kurie atstato plaukucius ir skatina augima smile.gif
user posted image
Dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 04 balandžio 2013 - 21:09