man savaitgali daze Lorealio Inoa dazais, na jie jau sako aliejiniai maziausiai kenkia ir pan, 6 proc. oksidantu, man vistiek saknis truputi skiriasi, sako kirpeja uztenka tau tu dazu sesetuko tik kita karta kitus atspalvius parinkti mkaisyti, bet as jauciu man vistiek reikia to 9 proc. oksidanto, nes plaukai lb tamsus.kol kirpykloj buni dar nieko, bet isejus sekancia diena pasiriebalavus dar tos saknys patamseja.
Buvau toje isgirtoje Divaltoje, kalbejome ir kuo dazo ir Pikul ir Steikunaite, sako nieko ten stebuklingo, tiesiog visa laika tais paciais kreminiais dazai, 9 proc.kaz menesi ir paskui tonuoja kas menesi.
sumokejau 340lt, tai taip gerai nuskausmino, dar kirpo, mano plaukai ilgesni nei peciu buvo, bet jau pavarge, sako gal sulyginam viska kerpam pakarpytu kare,sako bus kazkur iki peciu, ilgai lauziaus bet galu gale ikalbejo, na pradejus kai nukirpo slapius visai tokia patenkinta buvau, paskui isdziovino vaizdas patiko, galiausiai sausus pradejo iskarpineti, tai vaizdelis pablogejo, viena puse isvis trumpesne siek tiek nei kita, bet gal jau bijojo dar trumpinti,nes taip visai nutrumpine butu, ko as labai bijojau, dabar aisku truputi gailiuosi, bet guodziuos kad dabar ataugs grazus sveiki
na nezinau sekanti karta turbut ten neisiu, bet vat tai dazais gal ir noreciau toliau bandyti dazyti tai Lorealio inoa, nes esu nekarta girdejus apie juos.
http://www.inoaloreal.lt/lt/inoa/
Papildyta:
QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 24, 22:39)
ai tarp kitko, buvau Vitrina parduotuvej, pirkau oksidanto, ta cenko skalavimo skysti. Tai pasiule nusipirkt atstatancia scandic line plauku kauke - kaina juokinga, su akcija gal 7 lt uz 250 g, siaip apie 10 kainuoja. Pardaveja patare, nes cia profesionalams skirtas produktas ir sako kokybe gera. Ir isties isbandziau, tai mano plaukam super, svelnuciai, lengvai sukuojami, slysta, zvilga.
cia sita?
https://www.google.l...c...tml;400;400
Papildyta:
bet tikrai kai pagalvoju, vaikstau su sviesiais spalvais jau nuo 15metu, ir iki kokiu 20m, neidavau i kirpykla, dazydavau visada garnier 111 ir paziuriu nuotraukas tie plaukai pakankamai sviesus, tikrai nemaziau nei dabar, ir ilgi, o dabar duodu per tas kirpyklas, per tuos ale profesionalius dazus, bet nieko gero. ar neteks gryst vel prie pigiausio ir geriausio varianto:D
ten turbut 12 proc oksidantas juose?