Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(kuzyte @ 2013 03 24, 21:25)
Cia sruogelem dazyta?  g.gif

nea biggrin.gif cia visa galva dazyta. Pati viska daziau. Bet tik taip atrodo lotuliukas.gif kazkada reklamoj buvo pamineta,spalva ne kaip salmas:DD
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 03 24, 17:58)
jau isigyjau, bandysiu gal kita savaitele

kai pabandysite, parasykite atsiliepima, lab.idomu, as ir noriu pirkti, bet idomu isgirsti ir kitu nuomone smile.gif
Atsakyti
o gal kuri dažė su COLOR MASK ,kaži jie nuima šaknis ?
Atsakyti
nusipirkau vakad cenko pilkinanti skalavimo skysti. Gal kuri bandet ir galit paaiskint, kaip naudot. Ten paraasyta, kad atskiest ir perskalaut plaukus. Tai tiesiog perliet tuo skiediniu ir viskas, ar po to dar paprastu vandeniu reik perskalaut?
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 24, 22:35)
nusipirkau vakad cenko pilkinanti skalavimo skysti. Gal kuri bandet ir galit paaiskint, kaip naudot. Ten paraasyta, kad atskiest ir perskalaut plaukus. Tai tiesiog perliet tuo skiediniu ir viskas, ar po to dar paprastu vandeniu reik perskalaut?

as pamenu mano mama turejo ta cenko pilkinanti skysti, bet man jis ne ocin g.gif pamenu kad reikejo praskiesti siek tiek, ir apipilti plaukus. Nuskalauti berots nereikia. Ten turi buti uzrasyta instrukcija kaip naudoti ant pacio butelio
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 03 24, 21:47)
as pamenu mano mama turejo ta cenko pilkinanti skysti, bet man jis ne ocin  g.gif  pamenu kad reikejo praskiesti siek tiek, ir apipilti plaukus. Nuskalauti berots nereikia. Ten turi buti uzrasyta instrukcija kaip naudoti ant pacio butelio

tai man labai kad pilkintu nereik, ner jie visciukiskai geltoni:) Siaip galvoju pamegint. Siule parduotuvej kazkoki sampuna, bet pabijojau pirkt, nes sake labaii nubalina, jei per ilgai palaikai.
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 03 24, 16:58)
jau isigyjau, bandysiu gal kita savaitele

Cia ta pasta isigijote? ir kaip naudosit? visas saknis tepsit ar sruogelem dazysit? ir kokiu peroksido procentu? as irgi galvoju gal isbandyt
Atsakyti
ai tarp kitko, buvau Vitrina parduotuvej, pirkau oksidanto, ta cenko skalavimo skysti. Tai pasiule nusipirkt atstatancia scandic line plauku kauke - kaina juokinga, su akcija gal 7 lt uz 250 g, siaip apie 10 kainuoja. Pardaveja patare, nes cia profesionalams skirtas produktas ir sako kokybe gera. Ir isties isbandziau, tai mano plaukam super, svelnuciai, lengvai sukuojami, slysta, zvilga.
Atsakyti
Sveikutes, pries 1,5 metu buvau juodais plaukais, paskui sumasciau pasisviesinti, tai kirpykloj nuiminejo spalva ir nudaze sviesiom sruogelem, ir va taip kirpykloj iki siol dazydavau sruogelem, bet kazkaip pagailo pinigeliu (nes kas du menesius mokejau po 150lt) ir sugalvojau nusidazyti visus plaukus sviesiai, visiskai blondinisku plauku nenorejau, tai nusipirkau tokius dazus http://www.google.lt...y...m;1023;1746, vakar nusidaziau ir ka, kur buvo sruogom dazyti, tai gavosi labai grazi pilka spalva, o kur mano plaukai, gavosi ryzoki, nu tainegaliu ziuret,o ir vyras vis zvengia is manes doh.gif .
Kokiais dazais patartumet nusidazyt, kad nebuciau ryza ir visciuko spalvos. Aciu
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 24, 21:35)

Taip perliet plaukus, perskalauti jau nebereikia. Aš dar šitą pilkintoją truputi kitaip naudodavau, į kondicionierių įsilašindavau-irgi panašus efektas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giciuke @ 2013 03 25, 02:18)
Sveikutes, pries 1,5 metu buvau juodais plaukais, paskui sumasciau pasisviesinti, tai kirpykloj nuiminejo spalva ir nudaze sviesiom sruogelem, ir va taip kirpykloj iki siol dazydavau sruogelem, bet kazkaip pagailo pinigeliu (nes kas du menesius mokejau po 150lt) ir sugalvojau nusidazyti visus plaukus sviesiai, visiskai blondinisku plauku nenorejau, tai nusipirkau tokius dazus http://www.google.lt...y...m;1023;1746, vakar nusidaziau ir  ka, kur buvo sruogom dazyti, tai gavosi labai grazi pilka spalva, o kur mano plaukai, gavosi ryzoki, nu tainegaliu ziuret,o ir vyras vis zvengia is manes  doh.gif .
Kokiais dazais patartumet nusidazyt, kad nebuciau ryza ir visciuko spalvos. Aciu

vienas dalykas, vakar dazei, tai manau paplovus galva, po kokiu 4-5 plovimu tas geltonumas gali nusiplaut ir visai padori spalva bus. As dabar dazau su tuo isgirtuoju Keune 1517, tai gal man paciai noretus truputi labiau ash spalvos, bet minimaliai, nes baltai pilka but irgi nenoriu. MB sako, kad viskas ok, grazi spalva, tik as po geltonom lempom vonioj ziuriu ir man gelsvai atrodo:) Bet dazaus su 12 proc. oksidantu, tai graziau nei su 9 proc. atrodo.
Is parduotuviniu tai daug kas cia, ir mano anyta dazos su tuo garnier 111. Tai spalva tikrai grazi, del kenkimo plaukam negaliu pakomentuot, nes pati nedaziau. Bet lyginant su tais, su kuriais tu cia dazei, tai gerokai sviesesne.

QUOTE(Cocosinė @ 2013 03 25, 10:24)
Taip perliet plaukus, perskalauti jau nebereikia. Aš dar šitą pilkintoją truputi kitaip naudodavau, į kondicionierių įsilašindavau-irgi panašus efektas mirksiukas.gif

hmm, gal i balzama geriau, butu galima tolygiau paskirstyt, nes perliejant tai vienur daugiau prabega, kitur maziau:)
Atsakyti
O ar tiesa, kad ir nuo pacio plauko priklauso koks geltonas atspalvis gausis?kirpeja yra sakiusi, kad plaukas turi daug raudono pigmento, delto tipo geltona spalva eina i ryzuma.. g.gif nes man visi dazymai sviesiai gaunasi truputi i ryzuma-visciuko geltonuma smile.gif nes tada kaip ir nera iseities nusidazyti graziai sviesiai nenaudojant peroksido?
Atsakyti