QUOTE(giciuke @ 2013 03 25, 02:18)
Sveikutes, pries 1,5 metu buvau juodais plaukais, paskui sumasciau pasisviesinti, tai kirpykloj nuiminejo spalva ir nudaze sviesiom sruogelem, ir va taip kirpykloj iki siol dazydavau sruogelem, bet kazkaip pagailo pinigeliu (nes kas du menesius mokejau po 150lt) ir sugalvojau nusidazyti visus plaukus sviesiai, visiskai blondinisku plauku nenorejau, tai nusipirkau tokius dazus
http://www.google.lt...y...m;1023;1746, vakar nusidaziau ir ka, kur buvo sruogom dazyti, tai gavosi labai grazi pilka spalva, o kur mano plaukai, gavosi ryzoki, nu tainegaliu ziuret,o ir vyras vis zvengia is manes
.
Kokiais dazais patartumet nusidazyt, kad nebuciau ryza ir visciuko spalvos. Aciu
vienas dalykas, vakar dazei, tai manau paplovus galva, po kokiu 4-5 plovimu tas geltonumas gali nusiplaut ir visai padori spalva bus. As dabar dazau su tuo isgirtuoju Keune 1517, tai gal man paciai noretus truputi labiau ash spalvos, bet minimaliai, nes baltai pilka but irgi nenoriu. MB sako, kad viskas ok, grazi spalva, tik as po geltonom lempom vonioj ziuriu ir man gelsvai atrodo:) Bet dazaus su 12 proc. oksidantu, tai graziau nei su 9 proc. atrodo.
Is parduotuviniu tai daug kas cia, ir mano anyta dazos su tuo garnier 111. Tai spalva tikrai grazi, del kenkimo plaukam negaliu pakomentuot, nes pati nedaziau. Bet lyginant su tais, su kuriais tu cia dazei, tai gerokai sviesesne.
QUOTE(Cocosinė @ 2013 03 25, 10:24)
Taip perliet plaukus, perskalauti jau nebereikia. Aš dar šitą pilkintoją truputi kitaip naudodavau, į kondicionierių įsilašindavau-irgi panašus efektas
hmm, gal i balzama geriau, butu galima tolygiau paskirstyt, nes perliejant tai vienur daugiau prabega, kitur maziau:)