Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Jolk@ @ 2013 03 14, 22:53)
Matet kur parduotuvėse. O gal bandėt?

Lietuvoj kolkas nera. Uzsieny ir uzsienio interneto pardese yra. Nebandziau. Kiek skaiciau uzsienio atsiliepimuose, tai pas ka juodi ar tamsus plaukai rezultatu liko patenkintos bet skundesi kad stipriai plaukus nudegino, o pas tas kurias plaukai nuo 6 sviesumo tono minejo kad gerai atsviesina ir su plaukais viskas ok. Gal pas mus vasara jau bus prekyboje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 03 14, 21:01)
Lietuvoj kolkas nera. Uzsieny ir uzsienio interneto pardese yra. Nebandziau. Kiek skaiciau uzsienio atsiliepimuose, tai pas ka juodi ar tamsus plaukai rezultatu liko patenkintos bet skundesi kad stipriai plaukus nudegino, o pas tas kurias plaukai  nuo 6 sviesumo tono minejo kad gerai atsviesina ir su plaukais viskas ok. Gal pas mus vasara jau bus prekyboje 4u.gif

Ir po tokių atsiliepimų vistiek dar yra noras bandyti tokius dažus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 03 15, 12:17)
Ir po tokių atsiliepimų vistiek dar yra noras bandyti tokius dažus? g.gif

pas mane naturalus plaukai 7 sviesumo lygio:) , manau taip nepakenktu, kai lb tamsiems plaukams 4u.gif ....nors man uztenka ir paprastu dazu, kur sviesina 3-4 tonais wink.gif
Papildyta:
Gal galit pasakyt kuo skiriasi plauku spalvos silver blond nuo ash blond???
Atsakyti
pas mane naturalus plaukai 7 sviesumo lygio:) , manau taip nepakenktu, kai lb tamsiems plaukams  ....nors man uztenka ir paprastu dazu, kur sviesina 3-4 tonais
Papildyta:
Gal galit pasakyt kuo skiriasi plauku spalvos silver blond nuo ash blond???

na man tie palette deluxe, kur perlo spalva labai graziai atrodo, bet nu netikiu kad nuims. mano irgi apie 7 nr spalva tikra. tai man tokie palieka tamsesnes saknis, o jau balintus nupilkina. paneikit 4u.gif

siaip ash turetu but pilkesne, bet tie zodziai nelabai ka reiskia. geriausia pagal nr ziuret. pvz jei as paimciau 111 numeri, kuris ir butu pilkas pilkas pagal skaiciukus, tai amen. iskart pilka i melynuma gauciaus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2013 03 15, 16:41)
na man tie palette deluxe, kur perlo spalva labai graziai atrodo, bet nu netikiu kad nuims. mano irgi apie 7 nr spalva tikra. tai man tokie palieka tamsesnes saknis, o jau balintus nupilkina. paneikit  4u.gif

siaip ash turetu but pilkesne, bet tie zodziai nelabai ka reiskia. geriausia pagal nr ziuret. pvz jei as paimciau 111 numeri, kuris ir butu pilkas pilkas pagal skaiciukus, tai amen. iskart pilka i melynuma gauciaus.. doh.gif

garnier 102 (icy blond), nebandzius bet atrodo i baltuma gaunas. Man palette nueme ( atkreipkit demesi kad ten pakuotej lb mazas dazu kiekis, pusilgiams plaukams reikia 2 ar 3 pakuociu). Is palettes deluxe bandzius dvi spalvas - sidabrine ir balto aukso. Plaukai buvo kaip zvonkes. Aisku saknis puse tono buvo tamsesnes nei galai bet jos buvo salto atspalvio o ne ryzo.
esu 100 proc . isitikinus kad loreal nukanda viska gerai:)(dvigubai stipresni uz palette).

Menesiu gale bandysiu luxury dazus extreme ash blonde su 12 proc kreminiu oksidatorium(prof dazai)
Atsakyti
Merginos, o as noriu paklausti, jus cia taip daznai tuos dazus bandote, tai kas kiek laiko mazdaug plaukus sviesinat? ir ka tuo klausimu sako profesionalai 4u.gif as irgi pati sviesinuos, bet nezinau kas kiek reikia dazyti, nes jei ziuret pagal savo norius tai ir kas dvi savaite dazyciaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 03 15, 20:28)
Merginos, o as noriu paklausti, jus cia taip daznai tuos dazus bandote, tai kas kiek laiko mazdaug plaukus sviesinat? ir ka tuo klausimu sako profesionalai 4u.gif  as irgi pati sviesinuos, bet nezinau kas kiek reikia dazyti, nes jei ziuret pagal savo norius tai ir kas dvi savaite dazyciaus smile.gif

as sviesinu viena karta i men, kartais karta i du menesius ar tris smile.gif dazau TIK saknis. Likus 5 minutem iki dazu laikymo pabaigos, persukuoju su sukom visus plaukus kad spalva butu tolygi. Jei nori pati nusidazyt pvz saknis kaip prof tau padaro, paziurek kokias priemones jis naudoja ir kiek laiko laiko smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kai lauketes ar dazet plaukus? Vis del to sviesinti plaukus naudojami gana stiprus dazai...
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 03 16, 08:56)
Merginos, o kai lauketes ar dazet plaukus? Vis del to sviesinti plaukus naudojami gana stiprus dazai...

As tai daziausi. blush2.gif
Atsakyti
Gal yra dazanciu kasnors su goldwella ar wella dazais panasias i spalva keunes 1517 ? smile.gif nusprendziau vis delto dar su kita firmos nusidazyti,galvoju butent apie minetas.
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 03 16, 12:56)

aš dažiau tik sruogelėm ,kad neliestų galvos odos ,ir gal tik kartą ar 2 per nėštumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2013 03 16, 19:50)
Gal yra dazanciu kasnors su goldwella ar wella dazais panasias i spalva keunes 1517 ? smile.gif nusprendziau vis delto dar su kita firmos nusidazyti,galvoju butent apie minetas.

pastebejau kad wella britu forumuose kirpejos lb giria butent siuos prof. dazus.
Atsakyti