Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Jolk@ @ 2013 03 13, 20:44)
Lauksiu žinių. smile.gif nors norėtus nusidažyt šią sav...

Na sia savaite jau nesuzinosiu, gale menesio planavau dazytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 03 13, 18:27)
Ateinu su atsiliepimais apie plauku dazus Allwaves (maciau cia rase komentarus mergina, kuri nusidaze su 10.0 numeriuku, todel ir as susigundziau pabandyti)

user posted image
taip atdodo dazai ir oksidatorius
user posted image
spalvos pavadinimas ir numeriukas

placiau cia
http://www.sosnowicz...rba-100-ml.html
galiu pasakyti kad esu labai patenkinta dazais, nes spalva gerai atitinka palete, gerai nudazo geltonus plaukus, nors saknys dazau su melteliais, bet jie vistiek geltonoki gaunasi, o sitie dazai puikiai istaise padeti.
Maisiau 1:2 (1 dazu: 2 oksidatoriaus 6%) laikiau 30 min. ant visu plauku, nes norejau labiau pasviesinti ir galiukus. smile.gif uztenka tik puses pakuotes(plaukai vidutinio ilgio).
ir  ikeliu plauku nuotrauka:
user posted image

Aš pati su šiais dažau, tai esu labai patenkinta, tik dažau su 10 numeriuku, bet plaukų spalva tokia pat graži kaip ir čia nuotraukoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2013 03 13, 21:08)
Aš pati su šiais dažau, tai esu labai patenkinta, tik dažau su 10 numeriuku, bet plaukų spalva tokia pat graži kaip ir čia nuotraukoje  thumbup.gif

Dazei taip pat nusviesinus milteliais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolk@: 13 kovo 2013 - 21:42
QUOTE(almond @ 2013 03 13, 19:19)

labai grazi spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2013 03 13, 22:08)
Aš pati su šiais dažau, tai esu labai patenkinta, tik dažau su 10 numeriuku, bet plaukų spalva tokia pat graži kaip ir čia nuotraukoje  thumbup.gif

Po jusu atsiliepimo ir as nusprendziau isbandyti, 10.0 numeriuko nebuvo, po jusu posto, tikriausiai einamiausias, todel teko pirkti 1001, bet tikrai likau labai patenkinta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 03 13, 22:51)
Po jusu atsiliepimo ir as nusprendziau isbandyti, 10.0 numeriuko nebuvo, po jusu posto, tikriausiai einamiausias, todel teko pirkti 1001, bet tikrai likau labai patenkinta. 4u.gif

kur pirkote? idomu kodel taip nukanda gerai tamsius plaukus? gal labai stiprus? ir tik su 6proc dazete?
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 03 13, 22:22)
Dazei taip pat nusviesinus milteliais?

Buvau dažius su milteliais, plaukai tragiškai atrodė, pusė galvos baltos pusė geltonos doh.gif O dabar visi vienodai šviesūs ir gražūs biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 03 13, 22:51)

Man pardavėja sakė, kad tas numeriukas pats einamiausias. O dar jos labai daug į priekį neužsiperka, nes jų nelabai kas perka, daugiausia kirpėjos, nes čia profesionaliam naudojimui. Beja buvau kirpykloje šią savaitę, tai net kirpėja klausė su kokiais dažais dažiau plaukus, nes labai gražiai atrodė visi lygiai nusidažė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 03 13, 23:29)
kur pirkote? idomu kodel taip nukanda gerai tamsius plaukus? gal labai stiprus? ir tik su 6proc dazete?

Jų yra pirkti martinoje. Dėl peroksido tai prie šių dažų yra tos pačios firmos peroksidas, tai su juo ir maišai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneškė: 14 kovo 2013 - 06:57
O tai kuri nors bandė šiais Allwaves dažais dažyti ne šviesintus plaukus,o tamsius. Nes kaip supratau visos po dažymo milteliais ar tai po nevykusio dažymo šiais dažais uždažėt mastau.gif Įdomu ar šaknis taip pat gerai nudažytų. O dėl to, kad jie skirti profesionalam tai abejoju, juk Martina tokia parduotuvė kaip Eurokos. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 03 14, 09:14)
O tai kuri nors bandė šiais Allwaves dažais dažyti ne šviesintus plaukus,o tamsius. Nes kaip supratau visos po dažymo milteliais ar tai po nevykusio dažymo šiais dažais uždažėt mastau.gif Įdomu ar šaknis taip pat gerai nudažytų. O dėl to, kad jie skirti profesionalam tai abejoju, juk Martina tokia parduotuvė kaip Eurokos. schmoll.gif

Jau 100 kart bandyta dazyti ivairias dazais saknis be milteliu, tai nieko nesigauna, nes sunku pasviesinti plaukus nuo 2 numeriuko ( juodu plauku) iki 11 tono. Kaip rasome, sitie dazai sviesina iki 4-6 tonu jeigu maisyti 1:2 su 12% oksidantu. Tai logiskai mastant, jeigu plaukai ne tokie tamsus, tai galima dazuti be milteliu.
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 03 14, 08:56)
Jau 100 kart bandyta dazyti ivairias dazais saknis be milteliu, tai nieko nesigauna, nes sunku pasviesinti plaukus nuo 2 numeriuko ( juodu plauku) iki 11 tono. Kaip rasome, sitie dazai sviesina iki 4-6 tonu jeigu maisyti 1:2 su 12% oksidantu. Tai logiskai mastant, jeigu plaukai ne tokie tamsus, tai galima dazuti be milteliu.

Na man tokiu šviesių kaip idetoj foto ir nereikia, su 12% nedažyčiau. Na reiks pasidomėt gal iki to laiko kol turimus dažus subaigsiu, bus daugiau atsiliepimų apie šiuos dažus ax.gif
Atsakyti
user posted image

ne miltukinei, sviesina iki 8 tonu smile.gif extra light platinum

naujiena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 14 kovo 2013 - 19:41
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 03 14, 19:40)
user posted image

ne miltukinei, sviesina iki 8 tonu smile.gif extra light platinum

naujiena

Matet kur parduotuvėse. O gal bandėt?
Atsakyti