QUOTE(Flika @ 2013 01 20, 14:31)
Gražūs plaukučiai, Elaida.. Rašėt, kad skiriat labai daug priežiūros jiems, ką konkrečiai naudojat?
Naudoju viską kas natūralu ir kaip sakau tas man daug nekainuoja
Plaukus plaunu kas 3 dieną, visda prieš plaudama dedu naturalias kaukes: ant galiukų-pavienius aliejukus, arba jų mišinius (makadamijos, aguonų, kokoso, sviestmedžio, saldžiųjų migdolų). Tai ka nurodžiau sklaisteliuose nėra mišinių receptas, tiesiog nurodžiau kokius aliejukus naudoju. Ir visa tai tepu prieš eidama meigoti ir supinu į kasą.
Šampunu plaunu Aubrey, tačiau kaukę turiu pirkti "sintetine" JF perku blondinėms (kondicionieriaus nenaudoju). Prieš plovimą plaukus iššukuoju natūraliomis šukomis. O po plovimo, leidžiu šiek tiek pradžiūti, tada šukuoju labai retomis medinėmis šukomis
Ir galiukus patepu aliejuku, jis taip pat nėra natūralus, nes natūraliais kai bandžiau, labai plauką suriebina, nors naudodavau mažą kiekį. Plaukus plaunu vėsiu vandeniu
Savaitgaliais padarau plaukų šaknų kaukę iš medaus, ricinos ir kiaušinio trynio
Kaip ir viskas
Papildyta:
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 20, 14:40)
Idejau trumpam ir as savo plauku nuotraukas.
1foto
2foto
3foto
Eilada, atrodo labai svelnu plaukai, bet man negrazu kai taip kontrastiskai matosi sruogos.
Labai grąžūs plaukai
O man būtent taip ir patinka kad matosi
Papildyta:
Šiek tiek informacijos apie per kietą vandenį
Koks dar vanduo gali būti netinkamas?
Netinkamas kietas, prisotintas geležies vanduo. Dažnai trenkant galvą tokiu vandeniu, plaukai kietėja, praranda blizgesį, gelsta. Paprastai kietas būna vanduo iš čiaupo mūsų namuose. Jis nelabai tinka nei plaukams plauti, nei tuo labiau perskalauti. Be to, plaunant plaukus kietu vandeniu gali likti kalkių ir šampūno likučių, o šampūno likučiai padaro plaukus matinius, lipnius, jie daug greičiau vėl tampa nešvarūs. Nuskalavimui reikia trigubai daigiau laiko negu plaukų plovimui. Jei galvos oda sveika, nuskalavus šampūną, galima perpilti plaukus vėsesniu vandeniu.