Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Dioryte @ 2013 01 20, 14:16)
as irgi turejau labai grazius plaukus, visi labai gyre, bet kaip mama sako, nuziurejo kazkas juos  doh.gif

Na, kazin ar nuziurejimas kaltas, jei nusitamsinot ir vel sviesinot rolleyes.gif
As dazau kas 5-6men, tik labai nedidele plauku dali, bet pas mane plaukai naturaliai sviesus tai tokiu budu suteikiu atspalvi sviesesni.
Siais laikais galima plaukus atstatyti ir be nukirpimo, atsiauginimo ir vel pakartotinio sviesinimo, cia laaaabai jau ilgai uztruktu.
Elaida, paprasta ikelti i part.lt, o nuoroda cia imeskite. smile.gif
Atsakyti
Dioryte, nužiūrėjimas kažin ar kaltas dėl plaukų kokybės hihihi.gif Kaip ir buvo taikliai paminėta, kad tamsinot, po to šviesinot..Štai Jums ir priežastis..Jei plaukas stipriai pažeistas, jam atgaivinti, suteikti gyvybingumo reikia labai daug laiko ir pastangų, kantrybės..O Keune 1517 stiprūs dažai..
Prieš 5-erius metus negailėjau plaukų, tamsinau, šviesinau..eksperimentavau..Iš storos kasos teliko trys plaukai ant plikės..Tada nusikirpau negailėdama, atsiauginau savus, daugiau nei metus nedažiau, o lepinau juos įvairiom priemonėm..Dabar šviesinu, bet džiaugiuos gražiais plaukais..
Atsakyti
Ačiū wink.gif

Žinoma kiekvieno pasirinkimas kaip dažyti. Aš kaip pedantė daryčiau taip smile.gif Bet čia tik aš biggrin.gif
O mano plaukučių nuotraukytė štai čia smile.gif
http://www.part.lt/i...00eabd10317.jpg
http://www.part.lt/i...26446e97337.jpg
Atsakyti
QUOTE(Elaida @ 2013 01 20, 13:25)
Ačiū wink.gif

Žinoma kiekvieno pasirinkimas kaip dažyti. Aš kaip pedantė daryčiau taip smile.gif Bet čia tik aš  biggrin.gif
http://www.part.lt/i...00eabd10317.jpg
http://www.part.lt/i...26446e97337.jpg

Gražūs plaukučiai, Elaida.. Rašėt, kad skiriat labai daug priežiūros jiems, ką konkrečiai naudojat?
Atsakyti
Idejau trumpam ir as savo plauku nuotraukas.
1foto
2foto
3foto
Eilada, atrodo labai svelnu plaukai, bet man negrazu kai taip kontrastiskai matosi sruogos.
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 20, 14:31)
Gražūs plaukučiai, Elaida.. Rašėt, kad skiriat labai daug priežiūros jiems, ką konkrečiai naudojat?

Naudoju viską kas natūralu ir kaip sakau tas man daug nekainuoja smile.gif
Plaukus plaunu kas 3 dieną, visda prieš plaudama dedu naturalias kaukes: ant galiukų-pavienius aliejukus, arba jų mišinius (makadamijos, aguonų, kokoso, sviestmedžio, saldžiųjų migdolų). Tai ka nurodžiau sklaisteliuose nėra mišinių receptas, tiesiog nurodžiau kokius aliejukus naudoju. Ir visa tai tepu prieš eidama meigoti ir supinu į kasą.
Šampunu plaunu Aubrey, tačiau kaukę turiu pirkti "sintetine" JF perku blondinėms (kondicionieriaus nenaudoju). Prieš plovimą plaukus iššukuoju natūraliomis šukomis. O po plovimo, leidžiu šiek tiek pradžiūti, tada šukuoju labai retomis medinėmis šukomis smile.gif Ir galiukus patepu aliejuku, jis taip pat nėra natūralus, nes natūraliais kai bandžiau, labai plauką suriebina, nors naudodavau mažą kiekį. Plaukus plaunu vėsiu vandeniu smile.gif
Savaitgaliais padarau plaukų šaknų kaukę iš medaus, ricinos ir kiaušinio trynio smile.gif
Kaip ir viskas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 20, 14:40)
Idejau  trumpam ir as savo plauku nuotraukas.
1foto
2foto
3foto
Eilada, atrodo labai svelnu plaukai, bet man negrazu kai taip kontrastiskai matosi sruogos.

Labai grąžūs plaukai smile.gif O man būtent taip ir patinka kad matosi smile.gif
Papildyta:
Šiek tiek informacijos apie per kietą vandenį wink.gif

Koks dar vanduo gali būti netinkamas?

Netinkamas kietas, prisotintas geležies vanduo. Dažnai trenkant galvą tokiu vandeniu, plaukai kietėja, praranda blizgesį, gelsta. Paprastai kietas būna vanduo iš čiaupo mūsų namuose. Jis nelabai tinka nei plaukams plauti, nei tuo labiau perskalauti. Be to, plaunant plaukus kietu vandeniu gali likti kalkių ir šampūno likučių, o šampūno likučiai padaro plaukus matinius, lipnius, jie daug greičiau vėl tampa nešvarūs. Nuskalavimui reikia trigubai daigiau laiko negu plaukų plovimui. Jei galvos oda sveika, nuskalavus šampūną, galima perpilti plaukus vėsesniu vandeniu.
Atsakyti
Elaida, šaunuolė..bet aš su mažiuku vaiku neturiu kada maišyti aliejus, perku iš Cascada jau viską paruoštą..Be to po gimdymo plaukai tapo paklusnesni, stipresni, nors iš pradžių dėl hormonų slink kuokštais..

QUOTE(S@lsa @ 2013 01 20, 13:40)
Idejau  trumpam ir as savo plauku nuotraukas

Wau..gražūs, ilgi plaukai.. bigsmile.gif nors nesu ilgų plaukų gerbėja, bet Jūsų plaukai tikrai verti pagyrų..
Atsakyti
Nebūtina maišyti, galima paprasčiausiai aliejuko šiek tiek į delną ir patepti plaukus-kasos ilgį smile.gif ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaida @ 2013 01 20, 14:01)
Nebūtina maišyti, galima paprasčiausiai aliejuko šiek tiek į delną ir patepti plaukus-kasos ilgį smile.gif ir tiek smile.gif

biggrin.gif Mano kasos trumpos..Turiu aliejuką ir esu juo patenkinta, be to laukiu Alfaparf ampulių..
Atsakyti
salsa, jusu plaukai fantastiski thumbup.gif papasakokit kokias dazais dazot ir kaip priziurit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaida @ 2013 01 20, 13:56)
Gal pamėgink nusikirpti trumpai, atauginti savo palukučius, naturalią spalvą ir tada pamėgink šviesinti wink.gif reikia tik kantrybės smile.gif

jau jie pas mane laaabai trumpi biggrin.gif nusikirpau ir gailiuosi dabar smile.gif
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 20, 14:04)
Na, kazin ar nuziurejimas kaltas, jei nusitamsinot ir vel sviesinot  rolleyes.gif

cia tas nuziurejimas tik tam sakau, kad kazkas man galva susuko nusidazyti tamsiai bigsmile.gif

QUOTE(Flika @ 2013 01 20, 14:24)
Dioryte, nužiūrėjimas kažin ar kaltas dėl plaukų kokybės hihihi.gif  Kaip ir buvo taikliai paminėta,  kad tamsinot, po to šviesinot..Štai Jums ir priežastis..Jei plaukas stipriai pažeistas, jam atgaivinti, suteikti gyvybingumo reikia labai daug laiko ir pastangų, kantrybės..O Keune 1517 stiprūs dažai..

cia del nuziurejimo tik tarp kitko ax.gif siaip nusikirpau trumpai as juos, bet galejau tik siek tiek patrumpinti, nebutina buvo kirpti man ju visiskai trumpai (siek tiek uz peciu), nes galai buvo labai isploneje, nuluzineje, negraziai atrode kai taip paveikti gal 100 kartu dazu smile.gif

QUOTE(Elaida @ 2013 01 20, 14:25)

Žinoma kiekvieno pasirinkimas kaip dažyti. Aš kaip pedantė daryčiau taip smile.gif Bet čia tik aš  biggrin.gif

grazus plaukuciai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 20, 14:40)
Idejau  trumpam ir as savo plauku nuotraukas.
1foto
2foto
3foto

S@lsa plaukai... nerealus... net sirdi suspaude wub.gif kad as tokius... blush2.gif
Atsakyti
Dioryte, įmeskit trumpam foto kaip dabar atrodo Jūsų plaukai ax.gif
Atsakyti