Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(iewootia @ 2013 03 12, 11:01)
as kai nusidazau saknis, jos buna ryzesnes ir tas silver sampunas visai nepadeda, tik pablogina padeti, nes per visa ilgi, jau ir ant taip sviesiu plauka atsiranda pilksvas atspalvis, o prie saknu nesikeicia isvis man atrodo  g.gif
tai zodziu, kontrastas dar didesnis  biggrin.gif 

as niekaip neatrandu gerai sviesinanciu dazu, kad butu be milteliu. gal kas turit ka parekomenduot? turiu omeny 10-11 lygio, tik be jokiu pilkumu, nes ant sviesintu iskart purvinai pilka gaunasi.

naudojau is Coloricos, medinese sukose pirkau netgi ta 000 spalva, na tipo balintoja, sumaisau lygiom dalim su daziukais 11 lygio + 9 proc oksidantu - na vistiek nenuima  schmoll.gif ir nera mano plaukai labai jau tamsus, pilki lietuviski.

dabar mastau, gal bandyt su 12 proc? nes parduotuviniai dazai su milteliais matyt kenkia dar labiau.

man patiko naujai atsirade syoss 10/5
Atsakyti
man patiko naujai atsirade syoss 10/5

gal linka imestumet? nes pagal mane jie 3 tonais sviesina, ne daugiau, jei apie tuos galvoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2013 03 12, 12:01)
as kai nusidazau saknis, jos buna ryzesnes ir tas silver sampunas visai nepadeda, tik pablogina padeti, nes per visa ilgi, jau ir ant taip sviesiu plauka atsiranda pilksvas atspalvis, o prie saknu nesikeicia isvis man atrodo  g.gif
tai zodziu, kontrastas dar didesnis  biggrin.gif 

Na visiskai jums pritariu del pilkinanciu sampunu nes man tas pats efektas doh.gif Beje mano tokie pat plaukai kaip ir jusu, nera visiskai tamsus bet turi ta nelemta pigmenta doh.gif Kiek teko visokiausiu dazu isbandyti, jau turbut nebera tokiu kuriu nebuciau bandziusi lotuliukas.gif Vis del to geriausias efektas gaunasi su Keune, bent jau man priimtiniausias, gaunasi tokia naturali siaudine spalvyte pradzioj tai labai grazi, bet po kiek laiko apsiplauna vis tiek verysad.gif Jei norint platininiu, arba labai sviesiu plauku, tada tik viena iseitis milteliai + tonavimas bet tada labai plaukas kencia, nes bet kokiu atveju saknis reikia dazyti kas men., o kartais dar dazniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2013 03 12, 18:48)
Na visiskai jums pritariu del pilkinanciu sampunu nes man tas pats efektas  doh.gif Beje mano tokie pat plaukai kaip ir jusu, nera visiskai tamsus bet turi ta nelemta pigmenta  doh.gif Kiek teko visokiausiu dazu isbandyti, jau turbut nebera tokiu kuriu nebuciau bandziusi  lotuliukas.gif Vis del to geriausias efektas gaunasi su Keune, bent jau man priimtiniausias, gaunasi tokia naturali siaudine spalvyte pradzioj tai labai grazi, bet po kiek laiko apsiplauna vis tiek  verysad.gif Jei norint platininiu, arba labai sviesiu plauku, tada tik viena iseitis milteliai + tonavimas bet tada labai plaukas kencia, nes bet kokiu atveju saknis reikia dazyti kas men., o kartais dar dazniau  doh.gif

Bandet garnier 111, palette deluxe silver ar deimanto ar balto aukso atspalvius? Jie lb gerai pramusa pigmenta. Nuo kai kuriu is ju dazu plaukai igauna pilka atspalvi(garnier), kuris nusiplauna po 3 - 4 kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2013 03 12, 14:04)
gal linka imestumet? nes pagal mane jie 3 tonais sviesina, ne daugiau, jei apie tuos galvoju  4u.gif

Taip. Raso trim. Bet sviesina kazkur 4
Atsakyti
QUOTE(gintarine10 @ 2013 )
Ka manot apie toki šviesinimo rinkinį ? http://www.beautyfor...inys-14015.html

Gal kas bandėte?
Atsakyti
Bandet garnier 111, palette deluxe silver ar deimanto ar balto aukso atspalvius? Jie lb gerai pramusa pigmenta. Nuo kai kuriu is ju dazu plaukai igauna pilka atspalvi(garnier), kuris nusiplauna po 3 - 4 kartu 

o jie visi be milteliu?
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2013 03 13, 14:40)
o jie visi be milteliu?

be milteliu:)
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 03 13, 12:48)
be milteliu:)

kaip atrasti dazus o sviesintu kaip milteliai ir tausotu plauka... matyt neimanoma doh.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 03 13, 14:09)
kaip atrasti dazus o sviesintu kaip milteliai ir tausotu plauka... matyt neimanoma  doh.gif  smile.gif  4u.gif

ieskokit sviesinimo pastos, jokiu problemu neturejau su plaukuciais kai sruogelem sviesindavau. Po dazymo plaukai buna riebaluoti bet kai kirpeja sake tai duoda apsauga, o efektas toks kaip milteliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 13, 13:13)
ieskokit sviesinimo pastos, jokiu problemu neturejau su plaukuciais kai sruogelem sviesindavau. Po dazymo plaukai buna riebaluoti bet kai kirpeja sake tai duoda apsauga, o efektas toks kaip milteliu  thumbup.gif

o kas tai per pasta? blink.gif pirma kart girdziu sad.gif kur ja galima nusipirkti. aciu uz info smile.gif 4u.gif
Papildyta:
kokios firmos naudojai?
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 03 13, 15:04)
o kas tai per pasta?  blink.gif  pirma kart girdziu sad.gif kur ja galima nusipirkti. aciu uz info smile.gif  4u.gif
Papildyta:
kokios firmos naudojai?

mano kirpeja ja naudoja, pavadinimo zinokit nezinau bet kai eisiu pabandysiu issiaiskinti biggrin.gif
Atsakyti