Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Laba 4u.gif
Perskaičiau temutę du kartus ax.gif , bet pati namie nesiryžtu plaukų dažytis, kažkaip nesigauna spalva kokios norėčiau. Nors šį kartą ir po kirpyklos kokia tai ryžavota smile.gif
Temukės pavadinime yra žodis tiesiaplaukės, bet nė žodelio apie tiesinimą ax.gif . O mano kirpėja turbūt naudoja kažkokią priemonę plaukų tiesinimui, nes po kirpyklos mano linkę pūstis plaukai yra labai tiesūs ir net negalvoja pūstis. Gal žinote kas naudojama plaukų tiesinimui, pasidalinkite mintimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 03 08, 13:31)
Laba 4u.gif
Perskaičiau temutę du kartus ax.gif , bet pati namie nesiryžtu plaukų dažytis, kažkaip nesigauna spalva kokios norėčiau. Nors šį kartą ir po kirpyklos kokia tai ryžavota smile.gif
Temukės pavadinime yra žodis tiesiaplaukės, bet nė žodelio apie tiesinimą ax.gif . O mano kirpėja turbūt naudoja kažkokią priemonę plaukų tiesinimui, nes po kirpyklos mano linkę pūstis plaukai yra labai tiesūs ir net negalvoja pūstis. Gal žinote kas naudojama plaukų tiesinimui, pasidalinkite mintimis 4u.gif

as naudoju Salerm purskiama tiesikli, man patinka, tik jis yra silikoninis smile.gif dabar nusipirkau Giovanni frizz be gone, irgi fainas smile.gif turejau lorealio, patiko, schwarckopf nepatiko kreminis ax.gif
Atsakyti
user posted image

lb geras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 03 10, 17:10)

nelabai matosi pavadinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 03 10, 13:10)

Nesausina labai plauku? Kur perkat?
Atsakyti
pilkintojas vadinas swiss o par silver. Pirktas eurokoj. Visi pilkintojai sausina plakus. Siap patiko:) Kaina apie 10lt . Plauku galai vel pradejo siek tiek ryzet, tai puikiai nueme:)

siap idomu, jei naudojamas pilkintojas, nereikia naudoti sampuno paprasto? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 03 10, 20:16)
pilkintojas vadinas swiss o par silver. Pirktas eurokoj. Visi pilkintojai sausina plakus. Siap patiko:) Kaina apie 10lt . Plauku galai vel pradejo siek tiek ryzet, tai puikiai nueme:)

siap idomu, jei naudojamas pilkintojas, nereikia naudoti sampuno paprasto? 4u.gif

Man ir vienas pilkintojas gerai isplauna plaukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 03 08, 13:31)
Laba 4u.gif

Aš asmeniškai garbanė esu, bet tiesinu tiesintuvu (jei kur išeiti reikia)..Nemanau, kad visos tiesiaplaukės čia sėdi..apskritai tema yra apie šviesių plaukų priežiūrą, dažymą ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 03 11, 11:46)
Aš asmeniškai garbanė esu, bet tiesinu tiesintuvu (jei kur išeiti reikia)..Nemanau, kad visos tiesiaplaukės čia sėdi..apskritai tema yra apie šviesių plaukų priežiūrą, dažymą ir t.t.

Net neabejoju, tiesiog paklausiau 4u.gif Mano plaukai linkę pūstis, kasdien irgi nelyginu, o po kirpyklos jie tokie lygūs lygūs, tai ir pamaniau, gal čia merginos žino, kaip tai padaro smile.gif, kokiom priemonėm..

Šiandien po plovimo atidžiai apžiūrėjau savo plaukus, mat ploviau pirmą kartą po kirpyklos, tai nepatinka man spalva, tokia pigiu ryžu atspalviu, galvoju, kad taip nusidažyčiau ir pati ax.gif , o tai kainuotu gerokai pigiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medlieva: 11 kovo 2013 - 14:18
user posted image
gal kas bandet schauma silver reflex? 4u.gif
Atsakyti
as kai nusidazau saknis, jos buna ryzesnes ir tas silver sampunas visai nepadeda, tik pablogina padeti, nes per visa ilgi, jau ir ant taip sviesiu plauka atsiranda pilksvas atspalvis, o prie saknu nesikeicia isvis man atrodo g.gif
tai zodziu, kontrastas dar didesnis biggrin.gif

as niekaip neatrandu gerai sviesinanciu dazu, kad butu be milteliu. gal kas turit ka parekomenduot? turiu omeny 10-11 lygio, tik be jokiu pilkumu, nes ant sviesintu iskart purvinai pilka gaunasi.

naudojau is Coloricos, medinese sukose pirkau netgi ta 000 spalva, na tipo balintoja, sumaisau lygiom dalim su daziukais 11 lygio + 9 proc oksidantu - na vistiek nenuima schmoll.gif ir nera mano plaukai labai jau tamsus, pilki lietuviski.

dabar mastau, gal bandyt su 12 proc? nes parduotuviniai dazai su milteliais matyt kenkia dar labiau.

Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 03 11, 14:14)
Net neabejoju, tiesiog paklausiau 4u.gif Mano plaukai linkę pūstis, kasdien irgi nelyginu, o po kirpyklos jie tokie lygūs lygūs, tai ir pamaniau, gal čia merginos žino, kaip tai padaro smile.gif, kokiom priemonėm..

Šiandien po plovimo atidžiai apžiūrėjau savo plaukus, mat ploviau pirmą kartą po kirpyklos, tai nepatinka man spalva, tokia pigiu ryžu atspalviu, galvoju, kad taip nusidažyčiau ir pati ax.gif , o tai kainuotu gerokai pigiau..

Aš naudoju L'oreal priemonę plaukų tiesininui, taip pat yra šampūnas "Aussie" firmos Frizz miracle vadinas, jis glotninamasis, pabandykit gal tiks..Kaina nėra didelė, apie 20 Lt kainuoja assorti.lt
Gal laikas kirpėją pakeisti?!

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 03 11, 15:28)
user posted image
gal kas bandet schauma silver reflex? 4u.gif

Man "Schauma" produkcija išvis netinka schmoll.gif Niežti, paberia odą..
Atsakyti