Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(almond @ 2013 03 06, 09:07)
na cia jau pergyventas etapas smile.gif siaip jau atsigave plaukuciai nesivelia tik truksta ilgio dabar, jie trumpi visai :/ iki peciu keli uz peciu. Dabar nenoriu kirpti laukiu pavasario eisiu karstomis zirklemis pakirpt smile.gif jau ir atauge bus daugiau. O zibla galite isigyti vaistinese maciau Benu ir Camelijoje. Taip pat jei Kaune yra urmo bazeje

Skilineja galiukai kad reik kirpimo karstom zirklem? Man visai neskilineja tik yra kokie 10cm dar sugadintu nutriususiu plauku, bet kirpt neleidziu biggrin.gif sakiau po 3 metu kai man tie 10 cm nesudarys reiksmes gales nurezt. Dekui, bandysiu zibala ir as, nes labai norisi greitesnio augimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 03 06, 18:09)
Skilineja galiukai kad reik kirpimo karstom zirklem? Man visai neskilineja tik yra kokie 10cm dar sugadintu nutriususiu plauku, bet kirpt neleidziu biggrin.gif sakiau po 3 metu kai man tie 10 cm nesudarys reiksmes gales nurezt. Dekui, bandysiu zibala ir as, nes labai norisi greitesnio augimo mirksiukas.gif

na isbandysiu ta kirpima wink.gif bent siek tiek kad pakirptu nes ir mano mazdaug 10cm nesveiku. labai gaila ziuret kai jie krenta taip :/ ismeginkit tik kantriai naudokit nes rezultatas nera staigus jo
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 06, 16:25)
na isbandysiu ta kirpima wink.gif bent siek tiek kad pakirptu nes ir mano mazdaug 10cm nesveiku. labai gaila ziuret kai jie krenta taip :/ ismeginkit tik kantriai naudokit nes rezultatas nera staigus jo

Na jei vitaminus 6 men isgeriau nepraleidus nei vienos tai manau su zibalu bus paprasciau biggrin.gif o jus pries plovima palaikot 10-15min ir plaunat? nelaikot per nakti?
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 03 06, 17:28)
Na jei vitaminus 6 men isgeriau nepraleidus nei vienos tai manau su zibalu bus paprasciau biggrin.gif o jus pries plovima palaikot 10-15min ir plaunat? nelaikot per nakti?

na man vitaminai n kartu paprasciau - isgerei tablete ir viskas. O cia itrint saknis, pabut, isplaut. Dabar kai namie leliu auginu, tai randu laiko plaukus kaukem palepint, o kai eidavau i darba tai sunkiai - galva plaudavau tik rytais pries darba, tada nera laiko kada 15 ar daugiau minuciu skirt zibalo laikymui ir itrinimui. Tai tepdavau ji savaitgaliais, tai ir efektas ne stebuklingas. Per retai jauciu:)
Atsakyti
nu va suzinojau mano kirpeja dazo Matrix dazais biggrin.gif uz galiuku pakirpima, dazyma saknu ir trupuciuka sruogu sumokejau 70 lt
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 03 06, 18:28)

as ir vitaminus jau 5 menesi geriu ir plius tas zibalas atsigaudineja jau mano plaukuciai smile.gif ne nelaikau, bijau kad gali galvos odai pakenkt smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu ka nutiko mano plaukams..dažydavau su keune 1517..dabar vėl nusidažiau ir absoliučiai pilka gavaus blink.gif Kaip tą pilkumą nuo plaukų nuimt dabar jomajo?!
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 03 06, 21:44)
Nesuprantu ka nutiko mano plaukams..dažydavau su keune 1517..dabar vėl nusidažiau ir absoliučiai pilka gavaus blink.gif Kaip tą pilkumą nuo plaukų nuimt dabar jomajo?!

lotuliukas.gif Visos cia nori pilkos but o jai netycia gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 03 06, 22:44)

nusiims tas pilkumas, po keliu plovimu, bent man nusiimdavo, kokia rimtesne kauke ilgiau uzsidejus palaikykit, jei norit, kad greiciau nusiimtu ir dziaukites, kad ne geltonas visciukas isejo o pilka spalva, nebent ta pilka jau i melynuma net.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 03 07, 08:56)
nusiims tas pilkumas, po keliu plovimu, bent man nusiimdavo, kokia rimtesne kauke ilgiau uzsidejus palaikykit, jei norit, kad greiciau nusiimtu ir dziaukites, kad ne geltonas visciukas isejo o pilka spalva, nebent ta pilka jau i melynuma net.

Bandžiau ir plauti ir kaukę laikiau..nė velnio..nepatinka man pilki plaukai..anksčiau taip gražiai išeidavo spalva, tokia šviesi smėlio..o dabar..negaliu kaip nerva jama..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 03 07, 09:15)
Bandžiau ir plauti ir kaukę laikiau..nė velnio..nepatinka man pilki plaukai..anksčiau taip gražiai išeidavo spalva, tokia šviesi smėlio..o dabar..negaliu kaip nerva jama..

mano pazystama, kai nusipilkindavo per daug su ilgalaikiais dazais, tai nusipirkdavo ta palete dazanti sampuna, kur prekybcentriuose yra po 4 lt kazkur, tokiuose vieno karto pakiukuose. Pasimdavo kokia gelsvesne spalva ir keliom minutem uzsidedavo, tai nuimdavo iskart.
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 07, 11:48)
mano pazystama, kai nusipilkindavo per daug su ilgalaikiais dazais, tai nusipirkdavo ta palete dazanti sampuna, kur prekybcentriuose yra po 4 lt kazkur, tokiuose vieno karto pakiukuose. Pasimdavo kokia gelsvesne spalva ir keliom minutem uzsidedavo, tai nuimdavo iskart.

Eisiu šiandien į Drogą,akcija mačiau L'oreal dažams 40% nuolaida, gal ką rasiu iš jų...
Atsakyti