Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(almond @ 2013 03 05, 20:40)
As irgi tokia, tai augaliniai dažai man neblogai nuima.
Papildyta:

o kokie butent? as niekad nedazius tokiais idomu daugiau suzinoti butu smile.gif

Tame ir reikalas , kad nezinau kokie sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarine10 @ 2013 03 05, 20:30)
Man kažkaip gėda sakyt, kad finansai neleidzia sad.gif
Papildyta:

tai siaip ka nors sugalvok:) Pagalvoj, kiek tarkim per metus sutaupytum ir motyvacijos atsiras:)
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 05, 21:00)
tai siaip ka nors sugalvok:) Pagalvoj, kiek tarkim per metus sutaupytum ir motyvacijos atsiras:)

Nu reiks dar kartėli nueit ir kaip nors atsargiai paklaust bent jau dažų pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 05, 15:40)

jega plaukai, spalva labai grazi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(kuzyte @ 2013 03 05, 15:56)
o kita kirpeja nenorit pabandyt susirast? ne visos juk simtais ima smile.gif 

ir as su tuo sutinku drinks_cheers.gif as asmeniskai savo kirpejai uz visos galvos sruogeliu dazyma ir kirpima mokedavau iki 55lt ax.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Siandien nusidaziau saknis su garnier 111, tai galiu pasakyti, kad daug graziau nusidaze prie saknu nei su keune 1517. Gal stipresnis oksidatorius? Nes keunes tik 9% buvo.
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 03 05, 22:28)
Siandien nusidaziau saknis su garnier 111, tai galiu pasakyti, kad daug graziau nusidaze prie saknu nei su keune 1517. Gal stipresnis oksidatorius? Nes keunes tik 9% buvo.

manau kad garnier 111 su 12 proc oksidantu eina.
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 05, 19:40)
As irgi tokia, tai augaliniai dažai man neblogai nuima.
Papildyta:

o kokie butent? as niekad nedazius tokiais idomu daugiau suzinoti butu smile.gif

Sveika, na uzuojauta tau del plauku, pas mane pacia liko kaip sakai kupeta, bet susigadinau pati, tai ne taip pikta, tavo atveju siaubas doh.gif
Del augimo kur pirkti to zibalo? As irgi labai investuoju i augima ir prieziura, va 6-a menesi geriu pantogar, bet vistiek paauga 1cm geriausiu atveju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 03 05, 22:28)
jega plaukai, spalva labai grazi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ir as su tuo sutinku  drinks_cheers.gif  as asmeniskai savo kirpejai uz visos galvos sruogeliu dazyma ir kirpima mokedavau iki 55lt  ax.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Bet tai pamastykim jei uz darbą ima kokius 35 lt. Tai dazai uz 20 lt. Budavo. Tai gal geriau dazus gerus uz 65 imt ?
Atsakyti
smile.gif vat siandien kaip tik einu dazytis ir paklausiu kokiais dazais mano kirpeja dazo. praeita karta uz visos galvos saknu ir virsugalvio sruogeliu dazyma sumokejau 60 lt. Mano pazystama Figaro salone paie 200 moka uz dazyma o kad nudazo kazkaip ypatingai tai nepasakyciau, ir geltonumas lenda ir saknys vistiek skiriaisi nuo visu plauku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 03 06, 08:56)
Sveika, na uzuojauta tau del plauku, pas mane pacia liko kaip sakai kupeta, bet susigadinau pati, tai ne taip pikta, tavo atveju siaubas doh.gif
Del augimo kur pirkti to zibalo? As irgi labai investuoju i augima ir prieziura, va 6-a menesi geriu pantogar, bet vistiek paauga 1cm geriausiu atveju rolleyes.gif

na cia jau pergyventas etapas smile.gif siaip jau atsigave plaukuciai nesivelia tik truksta ilgio dabar, jie trumpi visai :/ iki peciu keli uz peciu. Dabar nenoriu kirpti laukiu pavasario eisiu karstomis zirklemis pakirpt smile.gif jau ir atauge bus daugiau. O zibla galite isigyti vaistinese maciau Benu ir Camelijoje. Taip pat jei Kaune yra urmo bazeje
Atsakyti
QUOTE(gintarine10 @ 2013 03 06, 10:02)
Bet tai pamastykim jei uz darbą ima kokius 35 lt. Tai dazai uz 20 lt. Budavo. Tai gal geriau dazus gerus uz 65 imt ?

dazydavau sruogelem milteliais, o ne paprastais dazais smile.gif o jus galvojat kad ten kur ima 120lt uz nudazyma dazo kitokiais dazais? Ne! Dazo tais paciais, tik nuo kirpyklos vietos, miesto ir t.t. priklauso kiek ima. Savikaina joms visoms ta pati iseina, nes dazus perka profesionalams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 06 kovo 2013 - 10:46
o as nebeismanau kas pasidare, mano sviesus plaukai pradejo eiti kaltunais, as pavirsiuim juos dazau, po apacia tamsesni plaukuciai, tai va tie tamsesni tiek veliasi, o su dazytais kaip ir viskas tvarkoj verysad.gif bandziau ir tuots apatinius padazyt, nu nenuima spalvos nors tu ka, nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 03 06, 09:59)
smile.gif vat siandien kaip tik einu dazytis ir paklausiu kokiais dazais mano kirpeja dazo. praeita karta uz visos galvos saknu ir virsugalvio sruogeliu dazyma sumokejau 60 lt. Mano pazystama Figaro salone paie 200 moka uz dazyma o kad nudazo kazkaip ypatingai tai nepasakyciau, ir geltonumas lenda ir saknys vistiek skiriaisi nuo visu plauku rolleyes.gif

tai pigiai sumoki. o siaip tai pritariu, kad kainoj maziausia dali dazai lemia, daugiau kirpyklos vardas, vieta, miestas. Kaip minejau, mano kirpeja saknis padazo ir galus pakerpa uz 90, cia Vilniuj, o panavezy pas tevus su tais paciais keune dazais, ta pati uz 40 padare:)
Atsakyti