QUOTE(Rokita @ 2013 03 05, 14:39)
Jei maiso keleta spalvu tai gal ir nesakys, bet su kokia kosmetika dirba tai cia butina zinot manau
Seniau dazydavo su loreal, bet po jo man labai niezti galva, o va paskutinį karta su kazkokiais naujais, tai viskas gerai.
QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 05, 15:04)
jei dazo viena spalva, kaip man, tai as nuziurejau ant pakelio, koks numeris uzrasytas. O mano drauge tai pribure kirpejai marazmu, kad vaziuoja atostogaut pas tevus porai men, o dazyt vistiek reiks, tai sako, pasakyk kokius dazus ir kokiom proporcijom maisai. Tai taip ir pasake:) Arba siaip jei kirpeja kokia ne super mandra, tai galima tiesiog pasakyt, kad finansai neleidzia dazyt kas tris savaites kirpykoj ir planuoji ateit kas kelis menesius pas ja, o saknis uzsitept namie. Manau turetu suprast ir pasakyt. Aisku jos ten visos pradeda spangaliot, kad namie neuzsitepsi tolygiai ir pan. Nu bet as iskvosciau. Tarkim mano atveju dazo prie namu kirpyklelej, tiesiog kirpeja dirba krutam salone ir dar po darbo kaimynus prie namu issinuomojus padazo, tai vienas kartas man atsiena 90 lt. Vyras saknis uztepe ir paskaiciavom kad savikaina apie 10 litu atsiejo. Nu tai kaip pagalvojau, kad 80 lt galiu skirt kad ir kokiam veido valymui, manikiurui ar vaiko baseinui, tai ijungiau durniu, pasiemiau kirpykloj ta palete ir sakau, tai kuri cia spalva mano. Sako va sita, o tai sakau taip grynai ta ir dazot, ar ka maisot. Nea, sako tik sita. Paskui pamaciau, kad tikrai ta viena tubele ir supyle. Nu va ir issiaiskinau. Ai dar dziaugiuos ne tik del finansu, o ir del to, kad kiekvienakart dazant ji vis pakerpa galus, tai kiek paauga, tiek ir nukerpa. Man norisi truputi pasiaugint, tai manau dabar reciau vaikstant pas ja pavyks.
Man kažkaip gėda sakyt, kad finansai neleidzia
QUOTE(almond @ 2013 03 05, 19:38)
na as tokia pelenine, lietuviska spalva
As irgi tokia, tai augaliniai dažai man neblogai nuima.
Papildyta:
QUOTE(kuzyte @ 2013 03 05, 14:56)
o kita kirpeja nenorit pabandyt susirast? ne visos juk simtais ima
Bet ar negeriau pirkt brangesnius dazus ir dazyt paciai ? Nes pigi kirpeja juk dazus visai pigius naudoja, bijau, kad sugadins plaukus.
Papildyta:
Ka manot apie toki šviesinimo rinkinį ?
http://www.beautyfor...inys-14015.html