Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 05, 14:11)
as tavo vietoj issiaiskinciau, kokiais dazais daze tau kirpykloj, vistiek ten kazko neregeto nematyto tikrai nenaudoja, bus greiciausiai is tu dazniausiai LT naudojamu profesionalu dazu. Nu ir tada arba isigyt is kirpejos, arba pasiziuret, gal yra profesionalios kosmetikos parduotuvese, internete ir pan.  Kiek as susidariau ispudi, tai beveik visi profesionalus dazai kainuoja apie 30 lt plius oksidantas, kuris dazu tubelei max 10 lt.  Tai va, kadangi saknu uzsitepimui reikia puses tubeles, tai saknu padazymas 20 lt, visa  galva  40-60. Tai i savo biudzeta laisvai telpi. As gal pasidazyciau saknis pati, o kad kelis menesius nulekciau i kirpykla, kad prabrauktu visus plaukus ir sulygintu spalva. Manau i tavo suma drasiai tilpciau.

Kazkaip nesmagu klausinėti kuo dazo, nes kaip supratau net kirpejos viena kitai nesako tu visu dažų maisymo subtilybiu, tai turbut neisdrysiu paklaust sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarine10 @ 2013 03 05, 13:31)
Kazkaip nesmagu klausinėti kuo dazo, nes kaip supratau net kirpejos viena kitai nesako tu visu dažų maisymo subtilybiu, tai turbut neisdrysiu paklaust sad.gif

Jei maiso keleta spalvu tai gal ir nesakys, bet su kokia kosmetika dirba tai cia butina zinot manau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Salamandra* @ 2013 03 05, 11:34)
Dabar stebiu spalva, ar neatsiplaus, nes is tiesu, naturaliai jie tokie gan pilkoki gavosi... O ties saknim tamsiau, bet sakau, gal del to, kad per mazai palaikiau...

Pilkumas dazniausiai pasiplauna mirksiukas.gif
Papasakokit kaip toki ilgi uzsiaugint wub.gif turbut simtas metu ilgi ar auginot nuo kazkurio momento?
Atsakyti
Sveikos sviesiaplaukes:) niekad nemaniau kad sviesus plaukai gali kainuot tiek nervu ir asaru, taciau ir as pataikiau ne pas ta kirpeja:/ sugalvojau pameginti kazka naujo iskeitusi savo istikimaja kirpeja i kita, jaunesne. Visada daziau sruogelemis su sviesinimo pasta, neturejau jokiu problemu plaukuciai faini buvo nesisakojo visiskai. dziaugemes su kirpeja kaip greit auga ir pan. Na o dabar tebeturiu tris galus zemiau peciu besiveliancius nutriususius, bet jau nebe ryzus. Nes ta jaunoji kirpeja kuri "labai ismane" apie plaukus daze milteliais per visa ilgi, nors prasoma buvo tik saknys. vienu zodziu..Plaukai nutrupejo nuo liemens iki peciu.. Teko dazyt ir visa galva viena spalva, grizau pas savo senaja kirpeja, daze makadamiju dazais, tikrai neblogi dazai, spalvyte kaip ir sugrazino, nueme ryzuma (buvo nuryzeje nuo milteliu). Na o dabar grizau i pradine padeti kaip pries 5 metus. Auginu plaukus, dazau vel sruogelemis tik saknis ir tik puse galvos su mylimaja pasta, belieka laukti kol nuaugs smile.gif vien geriausios priemones simtais kainuojancios, vitaminai ir t.t. Siuo metu isigijau Loreal professional absolut repair sampuna ir kaukyte, na ispudis zinokit super thumbup.gif O pati geriausia priemone plauku auginimui kosmetinis zibalas su ricinos aliejumi, nieko geriau neradau per tiek metu. plaukai auga nerealiai! tokio ilgio kaipfoto plaukus nuo peciu uzsiauginau per 2metus vien zibalo pagalba.
Galite paziureti kokius plaukucius dar uzpraeita vasara turejau smile.gif

http://www.part.lt/i...2638388c448.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almond: 05 kovo 2013 - 14:42
QUOTE(gintarine10 @ 2013 03 05, 13:26)
Sveikos, susidūriau su problema. Iki siol plaukus dazydavau kirpykloj ir kas mėnesį palikdavau po 120 lt. Dabar yra tokia situacija, kad plaukam galiu skirti per pus tiek pinigeliu. Tai turbut teks paciai pirktis dazus ir dazytis. Gal galit patarti koks optimalus variantas butų norint issitekti i 60-65 lt. per mėnesį ? Plaukai mano visiskai sviesus, labiau i pilkuma, nes grltonumo ar ryzumo negaliu pakęsti smile.gif tai va gal patarsit man, kaip čia issisukti is esamos situacijos su kuo mazesniais nuostoliais plaukams smile.gif

o kita kirpeja nenorit pabandyt susirast? ne visos juk simtais ima smile.gif
QUOTE(almond @ 2013 03 05, 14:40)
O pati geriausia priemone plauku auginimui kosmetinis zibalas su ricinos aliejumi, nieko geriau neradau per tiek metu. plaukai auga nerealiai! tokio ilgio kaipfoto plaukus nuo peciu uzsiauginau per 2metus vien zibalo pagalba.
Galite paziureti kokius plaukucius dar uzpraeita vasara turejau smile.gif

http://www.part.lt/i...2638388c448.JPG

O ta zibala reikia ant saknu tept? nesmirda? kiek laiko laikyt reikia? Lengvai issiplauna?
O plaukuciai thumbup.gif spalva labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarine10 @ 2013 03 05, 14:31)

jei dazo viena spalva, kaip man, tai as nuziurejau ant pakelio, koks numeris uzrasytas. O mano drauge tai pribure kirpejai marazmu, kad vaziuoja atostogaut pas tevus porai men, o dazyt vistiek reiks, tai sako, pasakyk kokius dazus ir kokiom proporcijom maisai. Tai taip ir pasake:) Arba siaip jei kirpeja kokia ne super mandra, tai galima tiesiog pasakyt, kad finansai neleidzia dazyt kas tris savaites kirpykoj ir planuoji ateit kas kelis menesius pas ja, o saknis uzsitept namie. Manau turetu suprast ir pasakyt. Aisku jos ten visos pradeda spangaliot, kad namie neuzsitepsi tolygiai ir pan. Nu bet as iskvosciau. Tarkim mano atveju dazo prie namu kirpyklelej, tiesiog kirpeja dirba krutam salone ir dar po darbo kaimynus prie namu issinuomojus padazo, tai vienas kartas man atsiena 90 lt. Vyras saknis uztepe ir paskaiciavom kad savikaina apie 10 litu atsiejo. Nu tai kaip pagalvojau, kad 80 lt galiu skirt kad ir kokiam veido valymui, manikiurui ar vaiko baseinui, tai ijungiau durniu, pasiemiau kirpykloj ta palete ir sakau, tai kuri cia spalva mano. Sako va sita, o tai sakau taip grynai ta ir dazot, ar ka maisot. Nea, sako tik sita. Paskui pamaciau, kad tikrai ta viena tubele ir supyle. Nu va ir issiaiskinau. Ai dar dziaugiuos ne tik del finansu, o ir del to, kad kiekvienakart dazant ji vis pakerpa galus, tai kiek paauga, tiek ir nukerpa. Man norisi truputi pasiaugint, tai manau dabar reciau vaikstant pas ja pavyks.
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 03 05, 15:56)
O ta zibala reikia ant saknu tept? nesmirda? kiek laiko laikyt reikia? Lengvai issiplauna?
O plaukuciai  thumbup.gif spalva labai grazi thumbup.gif

Taip zibala tik ant saknu tepu, palaikau 10-15min, na manes kvapas neerzina nera jis stiprus smile.gif o ir issiplauna man per karta. Kitom girdejau neissiplauna tenka pakartoti, o man viskas super smile.gifsmile.gif spalvyte buvo nerealiai grazi, vien tik ta pasta taip isbalindavo ir nepakenkdavo plaukuciams, su laiku vel grisiu prie tokios spalvytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 05, 12:09)
Taip zibala tik ant saknu tepu, palaikau 10-15min, na manes kvapas neerzina nera jis stiprus smile.gif o ir issiplauna man per karta. Kitom girdejau neissiplauna tenka pakartoti, o man viskas super smile.gifsmile.gif spalvyte buvo nerealiai grazi, vien tik ta pasta taip isbalindavo ir nepakenkdavo plaukuciams, su laiku vel grisiu prie tokios spalvytes smile.gif

Kokia cia per pasta? Kokios firmos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2013 03 05, 17:34)
Kokia cia per pasta? Kokios firmos? ax.gif

zinokit nezinau, kirpeja dazo su ja smile.gif niekad neklausiau. Tik ne su kaaral nes su ja man nuryzejo plaukai. Bet spalva islieka kaip su milteliais sviesi, plaukai po dazymo tik buna riebaluoti lb bet kirpeja sake cia taip turi buti nes ji duoda apsauga siokia tokia , ne taip kenkia. Ir kazkaip kai issiplaudavau jau antra karta galva tie plaukai tokie svelnus atrodo pamaitinti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 05, 16:09)
vien tik ta pasta taip isbalindavo ir nepakenkdavo plaukuciams, su laiku vel grisiu prie tokios spalvytes smile.gif

o tai kokie jusu naturalus plaukuciai, kad ta pasta taip gerai nuima? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 05 kovo 2013 - 19:36
QUOTE(jauniute @ 2013 03 05, 20:35)
o tai kokie jusu naturalus plaukuciai, kad ta pasta taip gerai nuima? g.gif

na as tokia pelenine, lietuviska spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 03 05, 14:39)
Jei maiso keleta spalvu tai gal ir nesakys, bet su kokia kosmetika dirba tai cia butina zinot manau biggrin.gif

Seniau dazydavo su loreal, bet po jo man labai niezti galva, o va paskutinį karta su kazkokiais naujais, tai viskas gerai.

QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 05, 15:04)
jei dazo viena spalva, kaip man, tai as nuziurejau ant pakelio, koks numeris uzrasytas.  O mano drauge tai pribure kirpejai marazmu, kad vaziuoja atostogaut pas tevus porai men, o dazyt vistiek reiks, tai sako, pasakyk kokius dazus ir kokiom proporcijom maisai. Tai taip ir pasake:) Arba siaip jei kirpeja kokia ne super mandra, tai galima tiesiog pasakyt, kad finansai neleidzia dazyt kas tris savaites kirpykoj ir planuoji ateit kas kelis menesius pas ja, o saknis uzsitept namie. Manau turetu suprast ir pasakyt. Aisku jos ten visos pradeda spangaliot, kad namie neuzsitepsi tolygiai ir pan. Nu bet as iskvosciau. Tarkim mano atveju dazo prie namu kirpyklelej, tiesiog kirpeja dirba krutam salone ir dar po darbo kaimynus prie namu issinuomojus padazo, tai vienas kartas man atsiena 90 lt. Vyras saknis uztepe ir paskaiciavom kad savikaina apie 10 litu atsiejo. Nu tai kaip pagalvojau, kad 80 lt galiu skirt kad ir kokiam veido valymui, manikiurui ar vaiko baseinui, tai ijungiau durniu, pasiemiau kirpykloj ta palete ir sakau, tai kuri cia spalva mano. Sako va sita, o tai sakau taip grynai ta ir dazot, ar ka maisot. Nea, sako tik sita. Paskui pamaciau, kad tikrai ta viena tubele ir supyle. Nu va ir issiaiskinau. Ai dar dziaugiuos ne tik del finansu, o ir del to, kad kiekvienakart dazant ji vis pakerpa galus, tai kiek paauga, tiek ir nukerpa. Man norisi truputi pasiaugint, tai manau dabar reciau vaikstant pas ja pavyks.

Man kažkaip gėda sakyt, kad finansai neleidzia sad.gif

QUOTE(almond @ 2013 03 05, 19:38)
na as tokia pelenine, lietuviska spalva  biggrin.gif

As irgi tokia, tai augaliniai dažai man neblogai nuima.
Papildyta:
QUOTE(kuzyte @ 2013 03 05, 14:56)

Bet ar negeriau pirkt brangesnius dazus ir dazyt paciai ? Nes pigi kirpeja juk dazus visai pigius naudoja, bijau, kad sugadins plaukus.
Papildyta:
Ka manot apie toki šviesinimo rinkinį ? http://www.beautyfor...inys-14015.html
Atsakyti
As irgi tokia, tai augaliniai dažai man neblogai nuima.
Papildyta:

o kokie butent? as niekad nedazius tokiais idomu daugiau suzinoti butu smile.gif
Atsakyti