Pasirodau po dazymo su Schwarzkopf Color Mask 1010
dar neisdziuve plaukai:
isdziovinti:
Pirmoj foto naturalus dienos apsvietimas, antroj - pries lempa. Fotografuota be blykstes.
Siaip realiai saknys kiek tamsesnes, bet cia turbut del to, kad per trumpai palaikiau, pabijojau nusvilint plaukus... Kitakart jau ilgiau laikysiu.
Ir vis delto, as asmeniskai noreciau dar sviesesniu plauku, nes jie tokie kaip ir i pilkuma gavosi... Lyginant su isgirtaisiais Pikul'es plaukais, tai maniskiai kokiu tonu, o gal truputi daugiau, tamsesni.
P.S. Sorry uz dideles foto, nepavyko sumazint
QUOTE(*Salamandra* @ 2013 03 03, 20:50)
Niu man asfaltas tai pilkas
na as tai kazkaip isivaizdavau asfalta juoda, na ta kur naujas buna nutiestas o tas senas tai toks sviesiai pilkas
QUOTE(*Salamandra* @ 2013 03 03, 22:36)
Pasirodau po dazymo su Schwarzkopf Color Mask 1010
man tai pirmoj nuotraukoj plauku spalva labai grazi, ir pati tokios noreciau
Sveikos dar kart dar su viena kirpeja konsultacijai ejau...Pasake, kad issialergizavo galvos oda, ir jeigu pakeisiu dazus -nieko negelbes, nes alergizuoja nuo oksidanto
Schwarzkopf Color Mask 1010 o sitie kirpikliniai dazai ? Man irgi idomu naturali plauku spalva.
Schwarzkopf Color Mask 1010 o sitie kirpikliniai dazai ? Man irgi idomu naturali plauku spalva.
QUOTE(*NeiDa* @ 2013 03 04, 14:41)
Sveikos dar kart dar su viena kirpeja konsultacijai ejau...Pasake, kad issialergizavo galvos oda, ir jeigu pakeisiu dazus -nieko negelbes, nes alergizuoja nuo oksidanto
va iskart pagalvojau, kad tau alergija. Tai ne su kirpejom pasikonsultuok, o pas alergologa nueik:) Gal esi alergiska ne tik oksidantui, bet ir kokiai medziagai, kur ne tik dazuos o ir siaip kur kitur yra.
QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 04, 17:54)
va iskart pagalvojau, kad tau alergija. Tai ne su kirpejom pasikonsultuok, o pas alergologa nueik:) Gal esi alergiska ne tik oksidantui, bet ir kokiai medziagai, kur ne tik dazuos o ir siaip kur kitur yra.
Teks eiti tikrai, tik reikia normalu spec surasti )) gal kas zinote Klaipedoje koki ?
QUOTE(*NeiDa* @ 2013 03 04, 16:04)
Teks eiti tikrai, tik reikia normalu spec surasti )) gal kas zinote Klaipedoje koki ?
nea, klaipedoj nezinau. Siaip esu macius tokia viena moteriske, kuri pagal profesija aktore, tai buvo alergiska kazkokiai cheminei medziagai, kur i visus plauku dazus, blakstienu tusus ieina. Tai ziauru, sako, negaliu dirbt, nes grimuotis tai reik. Tai sako gydytojas, reik profesija keist. O i ka keist, jei visa gyvenima pradirbai ta darba, ir daugiau nieko nemoki:)
QUOTE(Dioryte @ 2013 03 03, 21:45)
man tai pirmoj nuotraukoj plauku spalva labai grazi, ir pati tokios noreciau
nors pati nuotrauka grazesne padaryta pirma, bet spalva tikrai labai naturaliai atrodo. O dar baltesni tai man jau pigokai atrodytu
P.s . Ilgis
QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 04, 18:22)
John Frieda Sheer Blonde balzamas šviesiaplaukiams - gal kas bandė toki dalyka? raso kad tinka visiem sviesiu plauku atspalviam, bet paziurejau, kad sudety yra ramuneliu,tai kazin ar negeltonina.
Ramuneles niekaip negali geltoninti, jos tik sviesina. Kazkada esu bandziusi tos firmos sampuna ir balzama tai visai nieko, bet naudodavau sampuna labai retai nes sausina plaukus. Geltonuma nuimdavo gerai.
Merginos, klausete del naturalios mano plauku spalvos, tai nuo mazens balta vaiksciojau, paskiau paauglystej patamsejo ir pasidare sviesiai pilki, vietomis balti (ypac saule isbalina). Zodziu, kaip dauguma lietuvaiciu
Dekui
Dabar stebiu spalva, ar neatsiplaus, nes is tiesu, naturaliai jie tokie gan pilkoki gavosi... O ties saknim tamsiau, bet sakau, gal del to, kad per mazai palaikiau...
QUOTE(Rokita @ 2013 03 05, 09:55)
nors pati nuotrauka grazesne padaryta pirma, bet spalva tikrai labai naturaliai atrodo. O dar baltesni tai man jau pigokai atrodytu
P.s . Ilgis
P.s . Ilgis
Dekui
Dabar stebiu spalva, ar neatsiplaus, nes is tiesu, naturaliai jie tokie gan pilkoki gavosi... O ties saknim tamsiau, bet sakau, gal del to, kad per mazai palaikiau...
Sveikos, susidūriau su problema. Iki siol plaukus dazydavau kirpykloj ir kas mėnesį palikdavau po 120 lt. Dabar yra tokia situacija, kad plaukam galiu skirti per pus tiek pinigeliu. Tai turbut teks paciai pirktis dazus ir dazytis. Gal galit patarti koks optimalus variantas butų norint issitekti i 60-65 lt. per mėnesį ? Plaukai mano visiskai sviesus, labiau i pilkuma, nes grltonumo ar ryzumo negaliu pakęsti tai va gal patarsit man, kaip čia issisukti is esamos situacijos su kuo mazesniais nuostoliais plaukams
QUOTE(gintarine10 @ 2013 03 05, 13:26)
Sveikos, susidūriau su problema. Iki siol plaukus dazydavau kirpykloj ir kas mėnesį palikdavau po 120 lt. Dabar yra tokia situacija, kad plaukam galiu skirti per pus tiek pinigeliu. Tai turbut teks paciai pirktis dazus ir dazytis. Gal galit patarti koks optimalus variantas butų norint issitekti i 60-65 lt. per mėnesį ? Plaukai mano visiskai sviesus, labiau i pilkuma, nes grltonumo ar ryzumo negaliu pakęsti tai va gal patarsit man, kaip čia issisukti is esamos situacijos su kuo mazesniais nuostoliais plaukams
as tavo vietoj issiaiskinciau, kokiais dazais daze tau kirpykloj, vistiek ten kazko neregeto nematyto tikrai nenaudoja, bus greiciausiai is tu dazniausiai LT naudojamu profesionalu dazu. Nu ir tada arba isigyt is kirpejos, arba pasiziuret, gal yra profesionalios kosmetikos parduotuvese, internete ir pan. Kiek as susidariau ispudi, tai beveik visi profesionalus dazai kainuoja apie 30 lt plius oksidantas, kuris dazu tubelei max 10 lt. Tai va, kadangi saknu uzsitepimui reikia puses tubeles, tai saknu padazymas 20 lt, visa galva 40-60. Tai i savo biudzeta laisvai telpi. As gal pasidazyciau saknis pati, o kad kelis menesius nulekciau i kirpykla, kad prabrauktu visus plaukus ir sulygintu spalva. Manau i tavo suma drasiai tilpciau.